60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Crassus
    aztán meg az ötletedért lesz ALL vs. Panda
  • [HUN]Crassus
    mondjam nem mondja hisz Zotyesz már mondta most én mondom csak kimaradt az em így helyes m-mel mondjam
  • Slow
    eleinte az 1.9-essel is voltak lagg, meg ping problémák, szerintem megoldják majd...

ezen kívül véleményem szerint sokkal jobb, izgibb lett a játék, remek új fegyverek és mapok lettek, igényes munkának tartom...
    azt még nem tom, hogy gépigény nőtt-e vagy csak szarakodik a gépem, lol, de optimista vagyok (a játékkal)....=)

nyugesz weine, ne add fel, főleg ne morogj, mert jó a gamma (ha nem hiszed, COD-ozzá' kicsit, majd jössz te még vissza)

az ilyen vorpál "snecik" meg olyan gázosak, hogy nem is kell velük törődni ;) képes új accot csinálni flame-nek, hehe, milyen gyííííík =)))

na de nem oszolunk szét flémelni a topikokban? mindenki rakjon be egy aao-s bannert magának és mennyünk szidjuk agyon mindenkit ;))
    aao vs. all
  • pet70000
    Én ezt nem értem!
    Amikor az 1.9 bejött, ugyanez volt!
    Komunikációs hibák, szerver hibák, stb.
    Eltelt 1-2 hét, a dolgok apránként javultak, mi meg vidáman játszottunk INGYEN! Mégegyszer: INGYEN!
    Akko' mi itt a gond???
  • [HUN]Crassus
    Zotyesz írását látva meg kell mondja egyre és egyre komolyabb lesz a GAME!:))
  • Gfreiter
    Nem nem.. úgyértem amikor beloginolok (-nék), akkor írja ki, h Communication Error :( A hivatalos lapon az acc manage-elésnél minden minden okésnak tűnik, minden adatom a helyén, stb. Viszont korábban sokaknak volt ez a gondja, csak nekem nem. De úgy látszik a köcsög ördög nem alszik.
  • Prank
    öhmmm...ebből melyik rész szól nekem?
  • Daniel_F
    Egyszer-kétszer előjön, próbálj más szervert, és elmúlik.
  • Daniel_F
    Lemerem fogadni, hogy a fejlesztőknek kicsi kis beleszólásuk sem volt abban, hogy hova kerüljön a szerverük, a döntés "fentről" az amcsi hadseregtől jött.
    Miért, te elhiszed, hogy egy tényleg jó gamét véletlenül elrontanának egy ilyen dologgal, ha lenne beleszólásuk?
  • Gfreiter
    Öööö, tudom, h volt már róla szó, de nekem most jött ekő a problema: Conection error. Mi is a teendő? Visszakeresném én, de már így is ég a szemem ettől a szar monitortól..
  • zotyesz
    Hírek az SF jövőjéről:
    - lesz egy SF minősítő gyakorlat,
    - új SF szerepek(intelligence, medic, engineer, communication sergeant) is elérhetőek lesznek.
    Mindez 2004 tavaszán.
  • zotyesz
    Az eddig tapasztalt egyetlen gondom a szerverekhez való csatlakozás volt. Belépek, aztán az idő megy, de mindeki és minden más ledermed. (A szerverkereső ping helyett csak "?" ír ki.) Ilyenkor beírom, hogy reconnect, és eztuán működni fog.
  • [HUN]Crassus
    Gfreiter ne Gfreiterkedj!!!!
  • Daniel_F
    Auth és account management szervert az SCI (SuperComputer Inc.) futtatja, szerver rossz => Hibás=SCI
    Hiv. honlapot SCI futtatja, hiv. honlap rossz => SCI hibás
    hiv. szervereket SCI futtatja, hiv. szerverek rosszak => Hibás=SCI
    (A nemhivatalos szerverek !LAGMENTESEK!, legalábbis nekem)
    Szóval ne keverjük bele a fejleszőket pls, a legtöbb szerver-bugért az SCI a felelős.
  • Gfreiter
    LOL, úgy bírom, ahogy Beeci mindig megvéd minket :) Beeci az őrangyalunk... Crassus! Én aszittem már van MP5 :(((
  • zotyesz
    Az Mp5SD6 ha jól tudom - nem biztos - lesz majd később.
  • MarkBlade
    És a tréningnél is szerepel valami sf speckó rész..
  • [HUN]Crassus
    Az ingyen dolgokat fikázza le minden ember a legjobban(szerintem én is) ez egy ilyen alap emberi tulajdonság..........))
  • [HUN]Crassus
    az SF-es katonák bal combján a tártáska MP5-hoz való.......valami bűzlik dániában:)2.1 új fegyók??mayB
  • Prank
    nem tudom mióta játszol, de én pl tavaly augusztus óta követem nyomon a játékot és szerintem egész szépen fejlesztgetik...
    igaz vannak bugok, de melyik játékban nincsenek? (oké, tetris-en meg mario-n kívül)
    itt legalább foglalkoznak a játékkal, másrészt meg ingyé van
  • Belton
    Jo azé ez a tracker baze csak 27 fraget nem irt jová :P
    Dehát még ez a Béla változat:P
  • [HUN]Crassus
    majd a STALKER odaver-vagy nem:)
  • [HUN]Crassus
    HD2?az mi?
  • Nyers
    Lenne egy kérdésem! Testvérem is nagy Army-s, de nem tudja megcsinálni az SF tréningeket, mivel azt írja már Completed, pedig az account oldalon semmi sincs. Ha pedig elvileg még egyszer megcsinálja nem tudja fölküldeni az adatokat a serverre, mert nem jelenik meg hozzá az ablak, hanem simán visszadobja a menübe. Remélem világos és tudtok segíteni!
  • [HUN]Crassus
    jah tényleg ösztönöz csak ezt azb enemi nem mindíg tudja:)

Mondjuk ez igaz Weine,hogy néhány verzióval ezelőtti bugot a mai napig nem tudtak kiírtani a jatékból.
    A loginolás és szerverproblémák tényleg idegesítőek,de azért én reménykedem egyszer csak jó lesz amúgy meg vannak napok amikor egy szerveren stabilan 3-4-5 órát simán el lehet játszogatni....
  • Tikal #20137
    egy kicsit el vagy keseredve :)
  • Prank
    :)
    mi van unatkoztok?
  • MarkBlade
    Aha.. sokkal realisztikusabb..és a halál utáni várakozás és unalmas percek csak inspirálnak hogy ne halj meg.. :)
    Hiszen itt a lét a tét.. :) hah..
  • pet70000
    Szia tes
  • pet70000
    Ezeket én is mind végig nyomtam, de aa-óta feléjük sem nézek, zongorázni lehet a külömbséget
  • MarkBlade
    Holnap 10.00-kor.. HAlál lesz a szememben.. remélem nem a sajátom.. :)
    NA akkor adok majd aki kér..
  • [HUN]Crassus
    Márk Holnap számítunk rád!!!:)
  • [HUN]Crassus
    A single biztos jó lesz én holnap kapom meg Strav-tól....
    Nincs bajom ezekkel a gamákkal tavaly még megszállot AvP-s voltam,de az Army után ezek csak könnyü kis esti játékocskák a szememben.A BF-et,Raven Shield-et,MOHAA-t stb.stb is végignyomtam singliben és mind tetszett szóval nem gáz csak a multi rész nem egy Army ennyi.És aki mást mond az hüjegyerek!:)
    Sztem mérdfölkő az FPS-ek történelmében csak sokan még nem látják.A híres festőket sem ismerték el amíg éltek.....(az army-t sem fogják még jó idejig elismerni)
  • MarkBlade
    Hohó.. Látom megy az élet nélkülem is!
    Ezaz srácok.. Mindenben egyetértek veletek..
  • Tikal #20127
    gondolom mikor kiprobálták neteztek vele, vagy mittomén, lehet direkt, de nem hinném mert korrekt volt a srác aki intézte, bár hogy kirakta össze azt nem tom... egyébként miskolci cég, de nem rontom a hirnevüket, lehet nem hibásak :)
  • SSBeeci
    Hát ahogy Daniel barátom írta, készülj fel bigface...Szal, ja, nem igazán kell külön angol órára járni ehez a gaméhoz..tudod, mivel itt nincs csapatjáték(szerinted)ezért lehet, hogy nem is segítenek a többiek?Aztán..ez az első FPS gamém, eddig csak szinte szimulátorokon éltem..
    De tudod mit, ne gyere inkább velünk gamézni, abból csak TK lenne..hamar megunnádés különben is...
  • pet70000
    Ezt a gyökeret úgysem látjuk itt többet, kár neki bármit is irni
  • Nyers
    Tökre igazad van, mindenben egyetértünk. Habár a CoD single része szerintem igen jóra sikerült!
  • [HUN]Crassus
    #reméljük nem Friczy intézte.........
  • Mighty
    Ez komoly? Megkaptad a vadi uj gepet megfertozve a blasterrel? pfffff melyik ceg volt ez?