60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mighty
    Te itten ne offoljál Tikal!
  • Tikal #20297
    hm? nem jo?
  • Tikal #20296
    az a kérdés hogy melyik igaz rá, 14.5mm-es gépágyuja van, szal ez az igaz, nem?
  • Mighty
    Most akkor mennyi delláció van a moncsira?
  • Gfreiter
    Az a baj, hogy nekem ezt a héten kell elintéznem, mert 15-éig le kell adni a számlákat a cégnél, ahol muti dolgozik... Nincs már időm :( Ez az Acer hány Hz-n nyomul?
  • patacsi HUN
    ja én mindig úgy veszem a céges cuccokat, hogy ha nyit egy Média vagy egy Elektro. persze a másikhoz megyek ami üres de legalább olyan akciók vannak... de azt ki kell várni :(
  • Gfreiter
    Gericomot találtam 1 db-ot 161e-ért :)
  • Gfreiter
    Mi az a TFT? Olyan márkát nem találtam.
  • Gfreiter
    Az a baj, hogy azok a Samsungok, amire lenne delláció, relatív alacsony frekvencián frissítenek (1024*768/ 79Hz). A szemem meg már kiég, ha sokat bámulom a moncsit. 100 Hz alatt nemigen akarok venni semmit.
  • patacsi HUN
    nekem gericom,ibm,slimage van évek óta és annak sem volt. most már sztem nem hibásodnak. csak a szemed megy rá...
    nem tom én TFT mániás vagyok a cégnél is mind az. és láss csodát senkinek nem vörös a szeme estére mint régen.
    a szomszéd 22"-os elektronágyuján nyomtam 2óra MofH-t és kapart a szemem utána .az ényimé 15" os TFT-vel semmi bajom 5óra után sem (pedig 1400x1050 minipixel:) )
  • Mighty
    Pl: MediaMarkt-ban, ElectroWorld-ben sok monitort meg lehet bámulni.
  • Mighty
    Járd a boltokat, ahol ki vannak állítva a monitorok és nézd meg milyen képük van.
  • Gfreiter
    Mondjuk nekem is Samsungom van 7 éve, és soha semmilyen, még icipici hibája sem volt. Már csak az árát kell megtudnom.
  • Gfreiter
    Azér gondoltam Belineára, mer egy ismerősöm mondta, hogy szép a képe, és 1024 x 768-on is 120Hz a frissítése. Ez volt az elsődleges szempont. Patacsi, milyen az a moncsi? Hz? Viszont az a gondocska, hogy kéne róla ÁFÁS szla.. Máskülönben soha nem tudnék ilyesmit venni... engem csóró fából faragtak :))
  • Mighty
    Ezt a topicot olvasd el, rágd át, emészd meg és vond le a következtetéseket.
    Én az első oldal elolvasása után egy Samsung-ot vennék.
  • patacsi HUN
    ha meg van a végeredmény tedd közzé hátha tudunk faragni a dolgon... ( 2éves Acer 17" érdekel ? mert akkor megkérdezem. )
  • Mighty
    Írd le nekik, milyen nagyságú monitort szeretnél, és hogy mennyi pénzed van erre. A lehető legjobbat fogják ajánlani.
  • Mighty
    Én nem vennék Belinea-t. Ne feledd, monitort az ember hosszú távra vesz és azt bámulja nap, mint nap. A szemed többet ér, mintsem megspórolj 10-20000 forintot most.
  • patacsi HUN
    80 :)
  • Mighty
    Azért látogass el a www.HWSW.hu oldalra a fórumba és kérj ki véleményeket az adott monitorról.
  • Gfreiter
    Azér ha van valakinek hozzászólása, nyugodtan, nem akarok megin szar vásárt csinálni...
  • Gfreiter
    17"-at akartam mondani. Bocs az offér...
  • Gfreiter
    Nekem is majnem ugyanez van, csak a videokarim Nvidia 64Mb, de most újítok be a 256 Mb RAM mellé még egy 512-eset. Tiszta röhej, amikor megvettem a gépet tavasszal, aszittem ez a csúcs :( eddig PI.100Mhz 16MbRam-om volt 1996 óta. 3D kari?? Álmodni sem mertem volna... Most meg a normálisabb gammák fele szaggat... Remélem ez a +512 megoldja. Ja, meg veszek egy nagyobb moncsit, asszem 19"-at, Belinea 10 30 51-öst , ha jól tom... Annak jó a frissítése (Köszi Mighty papa, hogy segítettél :) ) Köcci Zotyesz, akkor ezt én is kipróbálom.
  • Mighty
    Nem tudom most kipróbálni, de van egy újabb ok a kickelésre.
    votekick playername/#playernumber # (1-5)
    1. Player is idle
    2. Player is intentionally violating ROE
    3. Player has used foul or abusive language
    4. Player is spamming chat
    5. Player is camping
  • Tikal #20273
    4, és a képen is annyi van, nem?
  • Mighty
    konzol parancsok az uj fegyverekhez:
    List all of them here here is what I have...
    Mpcheat changeclass b = shotgun
    Setindex 0-4 to change m4m
    mpcheat paramsammo 1 (végtelen lőszer) 0 (elfogy a lőszer)
    mpcheat changeclass rpg
    mpcheat changeclass spr = sf sniper
    mpcheat changeclass v = vintorez
    mpcheat changeclass m9 = pistol (sajnos makarovot nem lehet :()
    mpcheat changeclass at4 = AT 4 rocket
    mpcheat changeclass sf = sf m4
  • [Rush]
    akkor? :)
  • Tikal #20269
    most keltem fel :)
  • [Rush]
    VALAKI JÖJJÖN GAMMÁZNI TS-EN VAGYOK :D
  • Tikal #20267
    Az első három pl BBA, mivel egy btr-80-as van a képen, nem?
  • Tikal #20266
    az SF teszt megoldásod hány százalékos?
    nekem csak 9 válasz egyezik a tieddel, és nekem 80% lett
  • zotyesz
    Nemhivatalos esetén nekem az segített, ha konzolba írtam a reconnectet. Újra csatlakozik, és ohne lag. :)
  • Mighty
    Nekem is NIS van a 2003-as szériából. Azért érzékeli portscannek a dolgot, mert adott server két portot használ (1716, 1717), a PB is külön porton megy, aztán az unreal engie valamiért a 7777-es portot is használja, és még az authorizációs serverek is használnak 1 vagy két portot. Én az alerting levelt vettem le a minimumra. Nézd még meg a beállításoknál a program contollnál, hogy az army.exe mindenre engedélyezve van-e.
  • Kutyika
    Nem nagy durranás: PIV.1.7GHz 256MB ram,ATI Radeeon 9000 pro 128MB,(az alaplap valami középkategóriás cucc) Szóval nem egy erőmű....
  • pet70000
    Tesó, ez má'3 kérdés!
    Hospital szinte mindenkinek lagzik, over 50 honor (by Panda) felett is ezt modogatják folyamatosan
    Hmmm, de korán van....
  • Gfreiter
    2 db kérdés fog következni:
    1. Csak nekem lagzik a Hospital (a többi is, de kevésbé) úgy, mint egy állat? Még lépni se tok szinte.
    2. Hmmm..ezt elfelejtettem...
    3. Csak én vagyok az a szerencsés, akit nem engednek be a nemhivatalos szerverek? Semmi bajom a hivatalosokkal, csak rohadtul lagzanak, gondoltam Daniel_F tanácsára megnézek egy unoffiziell szervert. Hát nem jött össze.
  • patacsi HUN
    én a Pandára szavazok :)
  • Mr.Grent
    HI!! Nincs esetleg magyar szerver AA-ból?? Annyira lagzik kint minden.
  • SSBeeci
    detto...szintén xp+za pro
  • Gfreiter
    anál = annál ... ezt már az angolok se magyarázzák meg...