60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mighty
    Nem lehet, hogy éppen ott feküdt a csapat vezetője és te ráugrottál?
  • Kutyika
    Hasonló furcsaságot én is tapasztaltam; Rpg-vel slattyogok ki, hogy fedezzem a főbejáratot, látom a túloldali ajtónál, mozgolódik az ellen, odaeresztek egyet, két ellenséges halott, de félúton, már nyekereg a hivatalos hang, hogy sajátot lövök... Jó kis Roe-t kaptam érte... Valaki odatévedt volna az Rpg elé, úgy, hogy nem is láttam, mögöttem nem volt senki...
  • Mighty
    Jaaaaaaaj Beeci! Mindíg ez a pesszimista hozzáállás :)
    Én még nem vettem észre, hogy ha ráugrok valakire, akkor sebzést okozok neki (én meg kapom a ROE-t) Bár elképzelhető, mert sok játékban van ilyen, majd kipróbálom.
    A Hospitalos "bug"-ot még nem tapasztaltam, igaz még csak kb fél órát játszottam rajta.
  • SSBeeci
    Nem is feltétlen neked szólt Slow papa!!Aki elolvassa, remélem vszi a lapot
    De tényleg megaidegesítő nem?Megcsinálod a VIP feladatod röpke -360-ééé..
  • SSBeeci
    Kutyafül vazzeg!!Most köszönök neked utoljára...!!Tegnap 4-szer köszöntem rád a Hospitálon..és zokon vettem, hogy pont leszartad!!
  • Slow
    most mi van? tök értelmeset írtam, és nem szekából, vagy lesajnálásból, hanem a véleményemet..., na :)
    kötelező egyetérteni? vagy mi a szösz? ;))

van iylen bug még pár, de mint az már 1százfifilliomilliobilliotrillioszor elhangzott, melyik játék nem bugos, ahhoz képest army az isten...

a gránát azé' engem is felb*sz...;)
  • Kutyika
    Pörgősnek elég pörgős, főleg ha a VIP ki sem talál a helipadra, és odebent összeakad az ellenséggel. Tegnap volt ilyen tapasztalatom, 3 honoros gyerek volt a VIP.... Még Report in-t sem nyomott, pedig kértük. Az én taktikám ebben az esetben, eljutni a Vip-hez, segíteni a kijutásban+fedezni. Sokan csak kint nézelődnek, hátha jön az ellenség, közben a Vip meghal odabent, nagyon idegesítő tud lenni...
  • Slow
    uhh, az a 83000 pont elég durva és reménytelen mennyiség...:)
  • SSBeeci
    Köszi a tartalmas, együttérző válaszokat...hasonló jókat kívánok game küzben...Ez kb. olyan, mint amikor írtam pár WeapCac.bugot, és mi volt, szokjá hozzá, ez ilyen, és a többi okosság..aztán jó volt hallani ts-en az okosokat "hát ilyen nincs", "hogy lött le", ...stb..szal inkább ne mondjatok semmit..
  • patacsi HUN
    há persze és én mint jól értesült tudom, hogy ez a panda élt a navahóknál és az indián neve "hossszúkéz" ;)
  • Mighty
    Ime az új honor táblázat:
    01-10: 500
    11-20: 1,000
    21-30: 2,500
    31-40: 4,000
    41-50: 6,000
    51-60: 9,000
    61-70: 13,000
    71-80: 23,000
    81-90: 43,000
    91-99: 83,000
  • Slow
    az már beugrott, hogy szegény maci a kezében tartja a csokor szar füvet és elfelejti behajlítani a könyökét?
    igy sokáig tart utolérni ;)
  • patacsi HUN
    hackeled a pandát? ;)
  • Slow
    bugos panda...bazzz
    ;)
  • Slow
    bugos sg bazz...
    "Válasz 'SSBeeci' üzenetére (#20469)"
  • Slow
    az jó? úgy beszaladni? sztem lehet kicsit izgalmassabbá is tenni ;)

ha ráugrasz a máskira az megsérül? nem is tudtam (de logikus)
  • Strahd_
    Látod a bevetés szabályaival ellentétes hoyg eldobd a fegyvered DRÁGA kincstári tulajdon ! :D
  • SSBeeci
    ..jobb reggelt mindenkinek...Szal a fasz ki van de tényleg!
    SFCSAR pálya:A helikopterhez rohanok, fentről leugrok, aztán az alattam szaladgáló sajátra ugrok..AZTÁN vács jor fájer, és -140 roe...ezen még csak morgolódtam...
    DE Hospital:Én vagyok a VIP, elkezdek kirohanni, fela helipadra, beérek az ajtón, missön kompli..lenne!DE bazzeg ehelyett:Kiírja a képernyőre, hogy sikeresen megszöktem, aztán a duma:misön tu nován tu bi komplíted, tehát elvileg meghaltam, és -360ROE bazzeg!!Azt a kurva...Pedig még a csuzlit is eldobom az elején direkt!!!Leszarom a roéka, van annyi mint a picsa, de ez már durva!!!
  • Slow
    ;)
  • Slow
    xSU társaság, lécci csekkáljátok azxSU-war-forumot!!kellene tudni, hogy ki lesz vasárnap...köci ;)
  • Slow
    van egy tisztogatás az SG-n, a spammereket kicsapják
    viszlát
  • Mighty
    A hivatalos oldalon is ezt irják.
  • Mighty
    ramokért???? Nem egy 512-est veszel?
  • Mighty
    Megvan mindened. Ilyen tegnap délután volt velem is... aztán rendbejött.
  • Mighty
    Még nem találkoztam......

bocsesz
  • Mighty
    Még találkoztam ilyennel (szerintem a többiek sem), csak azt tudom javasolni, hogy nézz szét a hivatalos fórumon.
  • Lacek80
    Hello. Nekem ilyet még nem írt ki, ellenben volt már:
    - incorrect username or password
    - timed out
    - communication error
    :(((
  • Fireblade
    hi!

nekem állandoón connection error van :(

ez mitől lehet?
  • Lacek80
    Sziasztok. Úgy tudom én is, hogy a Hospital pálya mérete a játékosok számától függ. Egyébként baromi jó pálya a Hospital, mert gyors és pörgös :)
  • patacsi HUN
    jó reggelt megfáradt harcosok :)
  • [Rush]
    Akinek még nincsen a gépén háttér:

• [negativ] Cirek
    Hooah, az SF CSAR mapon a 45ödik vagyok killeket nézve... :D

• [negativ] Cirek
    na, most számoltam ki, az akinek 86 honorja van, az gyüjtötte össza a 99 honorhoz szükséges pont felét....

:)
  • Kutyika
    Ha a filmre gondolsz én már láttam, jó film!
  • Gfreiter
    Persze nem nekem kéne tanácsokat osztogatnom az újonc kadétoknak... Állat a vidi. Mindenki megnézte? Én szívesen megnézném az egészet.
  • Kutyika
    Én mindíg megvárom, amíg rámlőnek.... Utánna visszalövök:)
  • patacsi HUN
    2x is megnézzük (persze közben leszed) :)
  • HU.man Josy
    Hui all! :)

Slow: Te pontosan melyik PH-t használod? Csak akkor megpróbálom azt megszerezni :)

Jó éjt mindenkienk!
  • Kutyika
    Juj, jó ezt tudni, köszi!
  • Dexa
    ja, az amerikai hadseregben most hivatásosként szolgáló egyén...
    LOL
    :D