60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Daniel_F
    A szavaidból ítélve minden bekapcsoláskor beloginolsz.
    Amikor bekapcsolod a játékot nem kell beloginolni, és kész. Egyszerűen szervert választasz, és mehetsz játszani.
  • Nyers
    Mi az istenért nem tudok egy rohadt szerverre se följelenkezni? Ha meg sikerül akkor laggol ezerrel! Segítség! És mi az istenért kell minden bejelentkezéskor elvégezni a basic traing lövöldözős felmérését!
  • fluga
    ts szerver?
  • SSBeeci
    Ezt a srácot!!Megaoff:-))lol, de tecciikk
  • SSBeeci
    KAPD BE:-)))lolEz a Magyar kapni és a be szavakból van..
  • [negativ] Cirek
    Most olvastam a novemberi GURUban, hogy a CIA(!) felbuzdulva az Americas Army sikerén, 10millió dollárt költ játék fejlesztésére ami, az ügynököknek mutatja be a terroristák harcmodorát...
    Lehet lesz mégegy ingyenes progi? :)
  • Revenge
    az lehet
  • Revenge
    ha vmit tudtok akkor küldjétek el nekem -mailben [email protected] vagy írjátok be ide,én nem találtam ilyen szavakat,előre is köszi
  • Revenge
    Sziasztok!Kéne kis segítség ezel a feladattal kapcsolatban:

Arany János kedvelt játéka volt hogy ideges és magyar számnevek egymás mellé helyezéséből fonetikusan olvasva értelmes,magyar szavakat állított össze.Az angol kett (two) és a sanyol kettő(dos) összeolvasva a magyar TUDÓS szót adja.Arany János leghosszabb ilyen szava a BESÖTÍTENDŐ volt.Bes (törükül 5) ÖT(magyarul 5) EIGHT(angolul8) I(római 1) TEN(angolul 10) DEUX(francia 2).A feladat ezúttal nem korlátozódik számnevekre.Írjatok a példák alapján legalább öt olyan megoldást,amelyekben az idegen szavak fonetikus összeolvasása értelmes magyar szavakat,szókapcsolatokat eredményez.
  • Prank
    wow Rush, ez gyors volt
    köszönöm
    most rögtön megyek SF tréningezni
  • Mighty
    Ok. Sok sikert! Ha akad valami probléma, ne kimélj minket.
    Ja igen! Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt. Sok hasznos info-t gyűjtött egybe Daniel_F.
  • Dud [OBI]
    Köszönöm! Valamelyik nap ránézek a témára.
  • patacsi HUN
    ...
  • Slow
    eeeemberek kicsik és nagyok! léccci csekkoljátok meg eme ötletemet és véleményezzétek!! talán kicsit színessé tenné a dolgunkat...;)
  • Mighty
    Letölteni a játékot (www.pcdome.hu)
    Regisztrálni egy accountot, az emailben kapott linken aktivizálni azt.
    Alapkiképzés: lövészeten legalább 23 céltáblát eltalálni a 40-ből. Akadálypályát időre teljesíteni (mindig a fehér cölöpök között), fegyver ismeret (lőni párat az eléd tett fegyverekkel, és végül egy szimulált közelharci pályán lelőni a táblaterroristákat.
    Ha ezek megvannak már mehetsz a legtöbb pályára játszani.
    Vannak olyan pályák, ahol a támadó csapat ejtőernyővel érkezik. Hogy ezekre a pályákra is tudj menni, kell az ejtőernyős kiképzés. (egy toronyugrás bokatörés nélkül és egy repülőből ugrás egy körbe, bokatörés nélkül)
    Sniper kiképzésre csak akkor mehetsz, ha az alaplőgyakorlaton minimum 36 találatot érsz el.
    Medic kiképzés 3 tesztből és egy terepgyakorlatból áll.
  • AirborneRanger
    rodger thx
  • Dud [OBI]
    Oké. Jöttem csábulni! :D

A kérdés adott: mit, hol, hogyan kell csinálni, hogy ma este már széthenteljelek Titeket?
  • Mighty
    Az igaz, hogy lemaradtál, de csomó kellemetlenségtől is megóvtad magad. Mivel itt a fórumon csomó információ van egy csomó hibával kapcsolatban, ajánlom hogy látogasd meg Daniel_F oldalat!
    americasarmy.uw.hu
  • AirborneRanger
    OO bazz kijött 2.0? Na erről is faszán lemaradtam. No mind1 leszedem aztá megvaccs.
  • Mighty
    Jól van, akor rosszul vizualizaltam a dolgot. Ilyet még nem láttam.
  • Strahd_
    V STORM gyere pls az xsu forumra!!
  • Daniel_F
    Az, hogy hol a VIP, ott van az iránytűn, nem nehéz megtalálni.
    Ha IF vagyok, mindig bemegyek érte, mert kívül távcső nélkül nem könnyű megmondani, hogy ki az ellen, és ki nem; az iránytűvel egyből meg lehet találni.
  • SSBeeci
    na megyek, nyomulok....majd írom az új bugokat..
  • SSBeeci
    Há nem akarok offolni, de végül is army téma:
    Szal ha a helikopterrel szemben állsz, mint assault:jobb oldalon fent a tető részen van a létra lefektetve, ott kempelek..Az rpg-s srác tőlem balra, az épületbe előre megy az ablakig, és onnan a védők BAL sarkát lövi..Tehát köztünk van két fal, és ő balra lő..nem láttam semmi visszapattanó dolgot..na mind1, tényleg ahelyet, hogy itt nyavajgok, meg kéne szoknom a bugokat mi?...
  • Mighty
    Lehet rosszul képzelem el. A csávó nem éppen feléd lőtt, de a helikopterről lepattant a lövés és valahogy téged talált el.
  • SSBeeci
    ..nincs TS...se weine..se code..
  • SSBeeci
    Hogyan hal meg a tűzoltó??
    ELÉG GYORSAN....mmmmmuhhhhhaaaaaaa
  • Kutyika
    LOL!!! :)))) Én bizony kijutottam egészen a Helipadig, (egyszer) utánna már más volt a VIP, a fent nevezett 3 honoros, amint már írtam... Azmeg bebújt az egyik szobába és feküdt, várt, senki nem ment érte, mert nem tudtuk hol van....
  • SSBeeci
    Há ezaz Mighty!sztem vágod amit írtam Danielnek..szal a srác a bal oldali épületbe az ablakba, én a tetőn a létránál...
  • Slow
    kérdezték, hogy:
    " - ki ez, ki ez a VIP? nemmondod, hogy egy kutyut kell kimentenünk!
    - biztos a főtörzs csajának az ebe... van ilyen, múltkor medvét kellett kivinnünk
    - jah, hát nem a mi dolgunk, meló-meló..."

;)
  • Daniel_F
    Akkor hálát adok az istennek, mert én még nem láttam semmilyen ROE-bugot.
    Persze az is lehet, hogy nem játszom eleget.
  • Kutyika
    Aszem a lag miatt lehetett ez az üzieltünés...De nem biztos. A Vip-es dologhoz hozzátenném. Szerintem nem véletlen volt a kúszó-mászó-lopakodó kiképzés, én már láttam hasznát Vip-ként. Szépen sikerült kicseleznem az ellent odabent, a tanult taktikával. Mások meg csak kérdezgették a többieket, ki ez, ki a VIP??? Csak ne lenne ilyen kevés és lagos server:(
  • Mighty
    Merre lőtt? Biztos hogy nem egy lepattanó lövedék volt?
  • SSBeeci
    És hogy válaszoljak Danielnek is, nem feltétlen kell, hogy legyen mögötted valaki..sajna, ez is lehet bug mint állat!!:SFCSAR:A blackhawkot figyelem a jobb oldali tetőről, az rpg-s srác beszalad a bal oldali épületbe, és lövi az ellent..első lövés 2kill, én maradok a helyemen, ő is, aztán mégegyet lő, és én sérülök tőle..pedig mint írtam, ő balra el egy épületrészbe, én meg kempelek a tetőn és NEM FELÉM LŐ!!!Erről ennyit, van még mit javítani itt
  • SSBeeci
    Ez főleg azért megafakk, mert előtte levő 7/7-es körbe én voltam a VIP, 600 felett volt a pingem és 1190 volt a score-m!!!
  • SSBeeci
    Ez csupán idegesítő mint állat...nekem nem először fordul elő a ráugrok és roe probléma, nade ez a VIP-es faszság..ez tényleg felnyomta a pumpát..
  • SSBeeci
    akkor ezt tultárgyaltuk Kutyesz!!..én se láttam az üzid..
  • Mighty
    Én pl. elég ritkán figyelem a chat beírásokat. Korlátozom a figyelmem a reportokra :) Ha meg hulla vagyok akkor vagy olvasom vagy nem....
  • Kutyika
    Beecci! Már ott bocsánatot kértem, és azt is írtam, hogy nem láttam semmi üzit tőled játék közben!!!! Akkor te sem láttad amit én írtam???
  • Daniel_F
    Mögötted volt valaki, és az RPG-ből hátra kicsapó robbanásba halt bele. (én már haltam meg így)