60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • AirborneRanger
    csak aza gond h rakhatom bármejik egér gombra akkor se lő :D
  • Strahd_
    ha nem lázasodok be estére jövök én is irtani :D és gyakorloni a fejel hoygan lehet lefejelnei ragtapasz lövésit :D
  • Strahd_
    nah akkor ICS .) vasárnap mecs?
  • Strahd_
    hátme felülirta az összes bill kiosztást amug ya lövénél nekem ugy javult meg , hoyg sec gombra raktam rá a lövést nem tudom miért elötte nem löt
  • AirborneRanger
    Amugy az honortól függ h mit rakhatok a sopmod m4-re?
  • AirborneRanger
    Na sikerült leszednem 2.0-t. DE! Mérvan az h lövéshez berakoma bal egér gombot de nem lő. jbb al se
    csak billel ez mé van?
  • Mighty
    Igy van. Épp ezért beleadunk apait-anyait :)
  • Dexa
    jaja
    :DDDDDDDD
  • Dexa
    np
    :D
  • Gfreiter
    Köcci :)
  • Dexa
    nagy többségen a jobb felső sarokban fel van tüntetve a CHEAT szó, de a legáltalánosabb hogy kapásból a nevében benne van
    de a cheat szerverek nagy többségén sniper csúzli van csak engedélyezve...
  • Dexa
    attól hogy unofficial még nem feltétlenül van cheat rajta, ha nincs engedélyezve, akkor próbálkozhatsz nyugodtan...
  • Gfreiter
    És azt honnan látom, h melyik szerver cheat-szerver?
  • Mighty
    Mármint beépített cheat.
  • Mighty
    Cheat csak olyan serveren működik, ahol engedélyezve van!!!
  • Mighty
    Konzolba beírandók:
    start bridge
    mpcheat changeclass sf
    mpcheat playerlock 0
  • Gfreiter
    Ha beírom, hogy start bridge,pl, akkor bejön a map, de az emberem csak áll, és nem tok mozdulni. Pedig úgy kipróbálnám a fegyvereket.
  • pet70000
    Persze, persze csak vicceltem
    Ennek az a bibije, hogy az -=ICS=- (ideiglenes csapat érteeeeeeed??/ nem tudhat jól összedolgozni, az XSU meg igen, hisz állandóan együtt játszanak!
    Na' azt akkor XSU legyalogolja az -=ICS=- -t, azt akkor lesz nekik nagy arcuk....
  • Gfreiter
    Hé mighty, nem műxik a cheat. Unofficialon voltam.Beírtam, de nem baszott ki a Punkbuster, de semmit nem írt ki. Pisztolya csak a Snipernek van?
  • HoTDoG
    AKkor úgymondom hogy ha nem áll ki senki az xSu ellen, akkor összeállíthatnánk egy ideiglenes csapatot...
    Így azért már nem olyan csúnya nem? :)
  • Mighty
    Na ezt még én se tudom :) Szombaton megérdeklődöm. Azért is csak kérdeztem, hirtelen kipattant ötlet volt.
  • Mighty
    "mert ha most a váll sikerül két ilyen vasat beszerválni, akkor..." ezt értelmezze már nekem valaki :)

SOTE egyetemi hálón van.
  • Mighty
    Nem ti harcoltok ellenünk, hanem mi harcolunk mindenki ellen :)
  • Dexa
    na Mighty, estére utánnaérdeklődöm a szerver dolognak, akkor már én is biztosabbat tudok mondani...
    mert ha most a váll sikerül két ilyen vasat beszerválni, akkor...
    na majd este konkrét választ tudok neked adni...
    és a SOTE sulinetes 1ébként?
  • Dexa
    xSU vs evribádi...
    így már jobban hangzik?
  • pet70000
    Ez nem rossz, vagyunk egy páran.
    Csak olyan csúnyán hangzik:
    Mindenki az XSU ellen???
    hm........nem ezt érdemlik!!!?
  • Dexa
    azért még kicsit boncolgatva a témát, komolyan L tudnád intézni hogy vmi vasat oda berakjanak állandó szervernek?
    ha sikerülne vmi beszerezni/beszereznem...?
  • Mighty
    Roger!
  • Dexa
    melyik vasat?
    amit írtam, hogy most veszek köv hónapban?
    hát azt sajna azért nem menne mert az kell majd otthon is, csak a teljesítménye miatt tudnám felajánlani NEKTEK is hogy klánwar-ok és sima gamelések is könnyebben szerveződjenek meg, ne legyen ilyen vontatott, mint még ahogy most megy...
    ha nem lenne otthon is a cuccnak szerepe az otthoni hálózatban akkor minden további nélkül, de így sajna nem megy...
  • Mighty
    Csak kérdés: Mi volna, ha el tudnám helyeztetni a SOTE-n a vasat, ahol 100Mbit van?
  • Dexa
    jó 5LET...
  • Dexa
    off csak úgy lehetne ha sikerülne Lintézni az armysokkal...
    de mondom
    ez egészen addig csak terv amíg nincs jó netem...
    a vas az 100%...
  • HoTDoG
    És mi lenne ha xSu vs public lenne? Szal összeállnánk páran ellenetek, és úgy egy "war". Na?
  • Gfreiter
    Hivatalos szerver lenne?
  • Gfreiter
    Vitte a pandáját is? LOL. Szal lesz új szerver itthon? Melyik map?
  • Dexa
    mert ha meglenne a jó net, akkor az army szervert be is tudnám üzemelni dec-jan környékén...
  • Dexa
    megabyte...
    de arra most telefonáltam, úgy néz ki várni kell
    most amiről mindig gamelek az a ratyi értéket is csak egy 256K-s nettel produkálom P4 2G és 1 G ram....
  • Mighty
    Na ez elég szép. Hazai servernek tökéletes lesz (az 1-2 mbit miatt nem jó a külföldieknek szerintem)
    Vagy az 1-2 megás vonalat megabyte-ra értetted?
  • Mighty
    Ezek az új fegyverek. A régieket nem tudom mind fejből.

Tököm se tudja mennyi ideig csinálta. Majd kérdezd meg tőle. Asszem most éppen el utazott valahova.
  • Dexa
    ha minden jól megy akkor amit most beújítok az lesz:
    P4 3.2 2G ram és a többi cucc is hasonló mértékű...