60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    de mit írsz be a keresőbe? gifek? Vagy "bannert akarok csinálni, ehhez kell mindenféle cucc"-ot? Mi is az a ventrillo? Küldje el nekem vki pls a progit.
  • [HUN]Stravinsky
    Naon hálásak lennénk!!!
  • Slow
    - imageready (photoshop mellékprogija)
    - gyorsan kész, de ez bannerja vállogatja ;)
    - netről szedem, innen onnan, pl googleval (<--kereső)
  • [HUN]Stravinsky
    Na emberek van egy ventrillo server!!!
    IP:193.224.41.14
    Americas Army-szoba!!
  • Revenge
    Strav ha gondoljátok beszélek stone-nal ha látom msn-en hogy növelje kicsit a TS kapacitását,ok?
  • [HUN]Stravinsky
    Migthy!
    Gyere át a másik csatiba pls!!!
  • Gfreiter
    Slow! Milyen progival csinálod a logókat, és kb mennyi ideig tart? És nonnan szeded a képeket, pl? Van vmi ilyen jellegű adatbázis?
  • Gfreiter
    Én meg most kezdek szarul lenni! Fa**om, hétvégén megyek Ausztriába, azt itt fogok elpuszulni :( Hova tűnt a medic teszt megoldása? Vaki kérdezte nemrég.
  • Slow
    ugye?
  • patacsi HUN
    csak míg végigolvastam az utsó két oldalt :) beraktam nehogy valaki megkérdezze megint :)) amúgy engem is elért a biobomba csak én meghackeltem naponta törökfűrdővel :)így még birom de az egész család beteg volt...
  • [HUN]Stravinsky
    Rush,Mighty!!!
    Csinálni kéne 1 másik ts-srvert vagy ventrillo-t!!!
    Nagyon gáz,hogy csak 10 személyes a HWT-s!!!!
  • MarkBlade
    Peddig ez egyértelmű! :)
  • Gfreiter
    Picit bővebben?
  • patacsi HUN
    ...
  • Prank
    20593-nál patacsi aláírásán
  • Gfreiter
    Mindegyikben, lol. Ez Dr. Patacsi Nagymester aláírása. Lapozz vissza egy-két oldalt, és megtalálod a logóját. Egy sárga rovar téblábol egy zöld levélen :))))))
  • SACA_(HUN)
    Halihaló! Gammázik valaki esetleg valahol? xSU-k, merre vagytok?
  • Gfreiter
    A körök végén kapott pontszámok regisztrálódnak, és ha abból elérsz ezret, akkor kapsz egy honort, de ez csak 10-20 között érvényes, utána már nő az egy honorhoz szükséges pontszámok száma! Vili?
  • Nyers
    Nem tudom, lehet, hogy most mindenki Army-zik (kipróbálja), de 4-5 hét múlva az egész lecseng, és alig találok valikit Official pályákon (Pipeline)!
  • Prank
    nálam is problémásak az SF pályák:(
    kipróbáltam single-ben, 640*480-ban még elmennek úgy hogy mindent ultralowra teszek, de a hospital így is képregény:(
    asszem le kéne cserélnem a vidkarimat...meg mindent...
  • SSBeeci
    Mert mint írták a DEV-ek az army oldalon a 2.0-a megjelenése utáni 7végén 770000-en tolták a gamét..sztem most se sokkal kevesebben, és gyanítom kicsit tuningoltak a gémendzsinen is...türelem, szerintem mingyá lesz 2.01:-))
  • Nyers
    Az miért van, hogy a töltési idő megduplázódott és nem csak az SF pályákon!
  • Mighty
    Nem tudok rola semmit...napok ota a HWT serveren vagyok
  • Nyers
    Kösz. Kipróbáljuk, de a helyzet azért normalizálódni fog ugye? Hisz a régi Operations-ös pályák sem a régi minőséget hozzák!
  • SSBeeci
    otthon:-)))))))lol, a gyülekezet fórumon
  • pet70000
    Há hunn vagytok má?
  • SSBeeci
    Szavesz Gyadeeyy..
  • SSBeeci
    easy Nyers..ez alap dolog sajna az sf pályákon.Keress bérelt szervereket, és nézd meg a pingjüket, az official szarverek fosok!Ha bírja a géped, ne állítgass semmit, kezdésnél ne indulj azonnal, várj pár mp-t, nézz körül lassan, aztán ha már nem pörög a winyód, go!Eddig nekem ez volt a megfejtés...
  • Gyadi
    Valszeg nagyon lemegy az fpsed, ami azt jelenti hogy beszaggatsz és élvezhetetlenné válik a játék. Nálam is sajna ez van, de ha lejjeb veszed a felbontást akkor sokkal jobb lesz, ha ez sem segít akkor vegyél uj videokartyat :)
  • fluga
    skacok nemtom, hogy válaszolt e vki, de mi van a weine féle xsu szerverrel? van másik?
  • Nyers
    Nálatok is laggos lett az Army? Kifejezetten az SF pályák a már teljesen élvezhetetlen szintre süllyedtek, egyfolytába teker a winchi (?) és nem tudok hirtelen körbenézni, ugrani stb... modom ez a hiba a legjobban az új pályákon jelentkezik! Ötlet! A Beállításoknák kell kutyulni vagy hol? Mondom eddig ilyen jellegű probléma nem volt nálam!
  • SSBeeci
    má yo..gyere home forum bro!
  • SSBeeci
    MMMMMMMUUUUUHAAAAAAAA
  • MarkBlade
    Na ennyire bekattantál a betegálománytól?
    Vagy csak a sok TK teszi? :)
  • [HUN]Stravinsky
  • MarkBlade
    Mi van Strav még élsz? :)
  • pet70000
    Error: Unable to connect to MySQL server. Too many connections.
    ez mi a sz*r??
  • Tibre
    Rákapcsolódik a szerverre aztán map loadingnál kidob(semmi hibaüzenet pb egyéb).Csak oda enged be,ahol mekkena map fut.
  • pet70000
    Igaz, ezt már régen kérdezték..
  • [HUN]Stravinsky
    loooooooooooooooooooool