60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Mikor melyiken. Amelyiken van hely, és nem túl lagos. Pályák közül általában a legtöbbne RT-n, WC-n, illetve Pipeline-n vannak, de most páran rákattantak az új pályákra, úgyhogy nem tom, hogy fog ezután alakulni ez a statisztika.
  • Brutal
    ehhe sajna nem megy nekem ez a linkelés:)))
    http://www.americasarmy.com/gallery/wallpaperBig.php?w=4
    igy meg nem tom látszik-e?
  • Brutal
    Ő lenne az
  • Devilke
    Tényleg ti melyik szerveren nyomultok???
  • Gfreiter
    LOL
  • Gfreiter
    Állat lehet :) Szal nemtom melyik az a kép, mer a Bad boys nem láttam, az AA oldalon meg nem találtam háttérképet, bár mondjuk csak a főoldalra mentem föl. Mondjuk én már öregecske vagyok az ilyesmihez ;)
  • Nyers
    Érvényét vesztette a kérdésem!
  • Brutal
    és vittem = én vittem:))
  • Nyers
    Rendes tőled! Mennyibe került és mit nyomattál rá? Egyébként, ha szétnézel a neten is elég sok helyről lehet rendelni Army-s pólókat!
  • Brutal
    Nem nyomnak ilyen pólókat és vittem be egy képet( szerintem ismered a Bad Boys-ra hasonlító háttérkép az AA oldalon) és azt rakattam rá az elejére,a hátulján meg fel van irva qrva nagy betükkel hogy HOAHH
  • Gfreiter
    Hol van mindenki????????????? Nincs egy db szerver IP-m se. Legalább TS-re tudnék menni...
  • Brutal
    Nincs sajna se scannerem se digitális gépem,de majd ha hazajön a kamionos szomszédom vele csináltatok egyet róla és felteszem
  • Nyers
    Egy képet nem tudnál nyomni arról a nevezets pólóról?
  • Gfreiter
    Hali. Mindenki nyomja a gammát 1000L. Már ilyen pólókat árulnak?? Nekem vidikazin van meg a film, de feliratosan szeretném még megszerezni, asszem vmelyik smsweben fenn van, csak az a kár, hogy két részben. Sajnos én DVD-t nem tok lejátszani, de azért kedves tőled.
  • Brutal
    Estét mindenkinek!
    Ma összehoztam egy fullos AA pólót a Mammutban, igaz kicsit lóvéigényes volt,de ma mindenki ki akarta próbálni,hogy milyen game ez,mikor meglátta a pólómat
    Ma végre eljutottam odáig,hogy átírtam magamnak DVD-re a Black Hawk Down-t...
    Akinek kell és elkötelezett Army rajongó(bizonyiték kell nem igéret) annak karácsonyi ajándékba adom....
    Természetesen semmi anyagi vonzat mellett...
  • Gfreiter
    Ha ráklikkelek az 'About"-ra, akkor vmi key kódot kér. Akis buzi :(
  • Gfreiter
    Stravinszky! Letöltöttem a Ventrillot, megadtam az IP-t, usert, aztán connect, és semmi, csak homokóra :( Nem tok bekonnektálni. Biztos vmit szarul csináltam, de elkezdem nézegetni a szervereket, hátha megtalállak titeket.
  • pet70000
    Mi a kérdés?
  • HoTDoG
    1-et öltem meg, de azis az rpg miatt volt... Mert ugyebár szeret "bóklászni" :P.
  • Gfreiter
    Na monca!
  • Nyers
    Egyszer mindent ki kell próbálni! Nyírtad a csapattársakat, mi?!
  • HoTDoG
    Jártatok már az AA börtönében?
    Én épp most szabadultam ki .
    Hogy lehet ekkora ökörséget kitalálni... :D
    De legalább a zene jóvolt.
  • Gfreiter
    Megkaptam az üzit, de nincs ventim. Minnyá letöltök vhonnan.
  • Gfreiter
    Stravinszky! Bocs, tényleg nem tudtam, hogy... egyébként nekem nincs ventrillóm
  • Nyers
    Na mondjad! Részletesen ám!
  • Gfreiter
    topic (fejlécnél) a kék ITT szövegre klikkelj
  • Gfreiter
    Háát, fentt a topiv feliratnál van egy link, ott mindent megtalálsz.
  • Nyers
    Ja és még a SHIFT segíthet!
  • Gfreiter
    Gyere fel ide gyakrabban, és talizhatsz arcokkal, akik mindig együtt nyomulnak.
  • Gfreiter
    Landor az magyar szerver, de még nem állt át 2.0-ra. Sztem itt mindenkinek megvan a 36. Nem olyan nehéz az, csak a nyakát próbáld meg mindig lőne a bábuknak. Ha mellbe lövöd őket, nem biztos, hogy felbuknak!
  • Nyers
    Na ez a helyzet engem is idegesít! Én már régebben megcsináltam a 36-s eredményt, de most a szerver-problémák miatt néha újra kellett csinálnom ... A legjobb eredményem 33 találat, szerintem megnehezítették! Álló pozícióból hibázok 7-t, fekvésből az összeset tarolom! Enegem ez nem zavar, de egy kezdőnek sok fejfájást tud okozni! Tanács: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni ...
  • Revenge
    ok
  • Gfreiter
    hol vagytok? Megyek föl gamézni :)
  • Gfreiter
    :P akkor egy darabig marad a gagyi bannerom :(
  • Slow
    na igen ez benne a tökölés...;)
    az évek, meg a rutin itt előjön ;)
  • Gfreiter
    Közz. Már csak egy kérdés: gondolom a képeket beimportálod vhogy a Photoshopba. De hogy csinálod, hogy sikerül a méretet a megadott keretek között tartani? 6, vagy 8 kB, az lószar.
  • Slow
    jah, azt lehet nem udod, annak van egy képkereső része, oda beírod a szót és kilök pár ezret ;)
  • Slow
    ne butáskodj, hát pl ha majmot akarok, akkor "monkey"

ééérti, ugye?
    ;))
  • [HUN]Stravinsky
    Szólj léci ha megy a dolog!
    Előre is thx!!
  • [HUN]Stravinsky
    Saca merre vagy???