60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    De aranyos :))) Elindítom az armyt, és már kérdezi, hogy megengedheti e neki, h elinduljon, lol! Vagy nem jók még a szerverek, vagy az én accountommal lett vmi.
  • Gfreiter
    Neked is Pandád van? V Norton? Egyszer majd beszezek vmi frankót, de a Pandáról csak jót tudok mondani. Game?
  • Gfreiter
    Remélem a panda most ellátja a feladatát egy darabig, aztán frissítem, mielőtt lejár az egy hónap. Meg kell még szoknom ezt az admin-jelszavas rendszert, úgyhogy ha jobban kiismerem magam a saját gépemen, akkor már lazábban fog menni. Per pillanat assetom melyik partíción mi van :)
  • Strahd_
    célszrü mielött támadás felületet nyutasz elötte védekezned. Toltsd le az össze védelmi porgit amire szükséged van egy külön particiora rakd fel... a mákod van még nem lesz virusos .) egy virusirtás lefuttattva ezeken az exéken le az oprendszert és felhuzni ujbol NET nélkül .) igyekezd letiltasni a netet addig mig a védelem nfent nincs (tüzfal , virus Shield) és utna a net jöhet upgread a védelmi progiknak(virusirto dat fileok) és utána vigan netezhetsz.

nekem volt most egy érdekes virusom valamelyik weblaprol kapta a gépem amit a hugom nézegetett. felkusott a gépre és mindig akart valmit csinálni... pl most valami copy utasitast akar kiadni de nincs olyan progi .) a másik amit le tudtam szedni az el szerette volna indfulni de nem volt hozzá joga és ezért halt bele. A virusölö meg lekapta.

Érdemes amuyg migthy által adott weboldalon tetsztelned magad...
  • Gfreiter
    Vki gamma? Egy óra múlva le kell lépnem.
  • Gfreiter
    Igen mer ott nem a bokorban kell kúszni, hanem a szikla mellett, amit néha megvilágít a refi. Ezt Kutyikától tanultam, és elsőre sikerült Na, fenn van a Panda, kössz Patacsi, úgy tűnik tiszta a gépem egyelőre.Bár most lett leformázva.
  • Strahd_
    fura egy izlésed van.. :D
  • [Rush]
    anál?
  • Strahd_
    C nél a meder a leggyorsabb
  • Strahd_
    Engem meg nem csak az AB között egy olyan helyen ahol be van jelölve a lassan kussz :D
  • Gfreiter
    Engem ott midig lekapcsoltak, akármelyik oldalon, akármilyen lassan kúsztam.
  • Strahd_
    Az uton siman atkouszhzatsz... az A örtoronynál... .) csak az ört kell figyelni...
  • Strahd_
    nem kell elkuszni... A jobb oldalán a peremen ha kuszol nem vezs érszre és még gyorsabb is .) én mingdig a ab közepén véreztem el :)
  • Kutyika
    Hogy érted? Átkúszni rajta? Azt lehet, de csak akkor, ha a híd másik oldalán lekúszol jobbra a folyómederbe...
  • Gfreiter
    Ja, és ha a híd jobb oldalán lemész a mederbe, akkor egy sziklát megjkerülve fel tudsz jutni a túlsó partra, egy bokorban, de a szikla jobb oldalánál! És akkor nem kell végig kúsznod a mederben, mer az egy kicsit kerülő.
  • Gfreiter
    Tovább á fontos dolgok, hogy ha reflektoros őrtoronnyal talizol, akkor bokorban kússz, viszont ha csak sima őrszem van ott, akkor kerüld a bokrot, mert látni nem láthat a sötétben, viszont a bokor rezzenését meghallja! Valamint a B pont előtt nem sokkal lesz egy olyan rész, ahol picit távolabb asszem jobbra egy torony lesz, tőled balra egy szikla, amin meg-megcsillan a refi fénye, jobbra pedig egy bokor. Na most itt ne a bokorba menj, mert ott van egy őrszem, hanem a bal oldalon, a szikla mellet kússz, és próbálj meg akkor, amikor a refi fénye nem oda világít! Remélem érthetően írtam le. Ha nem, kérdezz...
  • Gfreiter
    Igen, egyetértek. Ezért tejelünk havonta egy csomó pénzt, hogy kikapcsolódni jöjjünk. Én meg nem szeretem, ha egy csapatban nincs röhögés, meg jókedv, meg ilyesmi. Na megtaláltam Francoisnak a map-et. Ezt próbáld meg követni. Ja, és ne a hídon menj át, hanem a jobboldalán le a mederbe, és mindig csak kúszva.
  • Kutyika
    Jaja, sokan nagyon komolyan adják elő magukat a fórumokon(álltalánosságban mondom, nem személyekre elvonatkoztatva), hogy az már fáj.... Itt az interneten, jól kéne éreznünk magunkat, kikapcsolódni, szórakozni, és jókat röhögni... Ezhelyett mi van???? Nem szép dolog!!! Erre szoktam mondani, hogy Magyar mentalitás.....
  • [DFL]_Hussars
    na mi huszarok este7től hentelünk majd vas este7ig kb...
    adio
  • Gfreiter
    Hát igen... ezt én is tapasztalom mindenütt... Egyébként életben nem vagyok ennyire hülye, csak szeretnék mosolyt csalni az arcokra :) Ebben a rideg, szar világban...
  • Gfreiter
    Neked is KÖZZI PET!!!
  • Kutyika
    Nincsmit!!! Próbálok igazságos lenni.. Ebben az igazsátalan világban...
  • Gfreiter
    nincs sajnos weboldalam :p Vagyis van, mer beregeltem egyszer magam vhova, de sajnos elfelejtettem hova... És már egy csómót végigpróbáltam, de sehol nem létezett Gfreiter nevű egyén.
  • Gfreiter
    KÖFI KUTYIKA!!! :)))))
  • Slow
    jaja =)
  • Gfreiter
    Kööööösziii Patacsi!!!!!!!!!!!!!
  • Gfreiter
    Újujujj, nem vettem észre. Úgy akartok mutogatni, pl a cirkuszban, mint a híres vak láma?
    Bakker, Francoisnak nem találom meg azt a térképet, amit Meier rakott be még akkor..
  • Kutyika
    Hééé!!! Álljon meg a vasútállomás!!!!!!Nemkéne senkit sem cseszegetni, meg szivatni!!!!!!
  • Slow
    G-t lassan már mutogatni kellene...
  • [DFL]_Hussars
    csak 100.000 van bejegyezve...
  • Kutyika
    Jahh, igy már érthető!!!!
  • patacsi HUN
    gondolom mindenki tudja kinek szólt...
  • patacsi HUN
    a #20924-ben van egy kék szövegrész fogyaték barátom ;)
  • Tikal #20932
    sexual harasment panda? az pofán ver bárkit
  • [Rush]
    Adjál helyet valahova feltöltöm neked
  • Gfreiter
    Le lehet vhonnan tölteni? A régi melóhelyemen is Panda volt, és pofán vert akárkit (akármit).
  • Tikal #20929
    Pár ezerért van egy magyar virusirto, vmilyen buster a neve, tavaly megvettük és jo volt (symantec "sponsorálja" ha jol tom )
  • Tikal #20927
    Ja, ok, igy értettem csak nem igy irtam :)
  • [Rush]
    Nem már 2kor lefeküftem, csak este buli aztán bírni kell :D
  • AirborneRanger
    Nem elvesztettem a regemet :) a régi mailomat meg törölték szal ojrakellett regelnem :D