60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Jó reggelt mindenkinek! Most megyek nemsokára Ausztriába, de előtte még rákattantam az Armyra, és örömmel jelentem, hogy tutin műxik minden!! Mindenki kapott egy e-mailt az Armytól, azt azér olvassa el, nekem most nincs erre időm. Mindenkinek kívánok kellemes hétvégét, vasárnap jövök. Addig nyugi lesz!
  • Gfreiter
    Már csak arra is hivatkozom, hogy az előző volt az 1000-dik hozzászólásom, ami egy bűvös szám, úgyhogy pls!!! Hétfőn nyomjunk egy nagyot valahol! Mit szólsz hozzá?

Mindenkinek: az 1000. hozzászólásomat (amely #21019 szám alatt fut) KUTYIKA bajtársamnak ajánlom!!!
  • Gfreiter
    Kutyikaaaa!!!!! Ne menj el... Meglátod, meg fog oldódni a dolog!! Vannak bizonyos pályák, amik még lagosak, meg ilyesmi, de azért biztos vagyok benne, hogy rendbe fog minden jönni!A hospital az úgy szar egyelőre, ahogy van, de emiatt ne menj el...!!!! Lesz még jobb is ,az egyszer biztos!!Ha hétfőn hazajövök, szeretnék veled jétszani%!!! Hétfőn mikor érsz rá:
  • Brutal
    Én most egy aránylag jó hivatalos szervert fogtam ki 1 órát nyomtam és semmi lag...
    Ugy látszik szerencsém volt
  • Nyers
    Nem nem mindenki honor-b*zi! Egy nem hivatalos szerveren nyomultam 2 órát. Elején totál lag, de 10 perc múlva minden helyre állt! Az egyetlen panaszom, hogy az IF-s fegyver túl jó!
  • Daniel_F
    Elmondom akkor megint. (ez a baj ezzel az SG-vel, hogy pár óra, és eltűnik egy hozzászólás)
    Én nem akadok a nemhivatalos szerveren, és szerintem senki más sem, mert senki sem panaszkodik ott. A hivatalos szerverek gagyik, és lagosak.
    Kérdem én: csak énnekem van ilyen tapasztalatom? Vagy senki nem megy nemhiv. szerverre, mert mindenki honor-b**i?
  • Kutyika
    Nah,nekem elegem van ebből!!!!!!!!!!! ez úgy ahogy van .....!!! Serverre nem tudok felcsatlakozni(connection error), ha fel is sikerül csatlakoznom semmi sem történik, s ha mégsem, akkor nem tudok csapatot választani és áll a kép a hang is monoton zúg, lőni senki nem lő semmit, csak felkapcsolódáskor, de akkor akkorát durrantanak a fülembe, hogy majdnem megsüketülök..... Aszem én ezt abbahagytam!!!!!! Sajnálom fiúk, de az én türelmem is véges. Remélem, ha lesz Magyar "army" nem ezt a platformot választják a játékhoz, bármit, csak ne ezt!!!! Persze a fórumot azért még látogatom, hátha javul valamit a dolog, de erősen kétlem....
  • Brutal
    Hát akkor erről ennyit:)))
    Kössz a segitséget mindenesetre
  • repro
    Linuxot használjon arra van pár gém ami ingyenes, de nem sok... mindenre meg kell venni. esetleg keressen olyat amihez külön kidaják a server illetve clines progikat, azok olcsóbbak, de az is lé...
  • Brutal
    Ha az AA-ra gondolsz már telepitettem:)))
    CSak jó lenne valami megoldás a dologra
  • Daniel_F
    Vajon melyik az a játék, ami több gépen is elmegy úgy, hogy nem kell többször megvenni, sőt egyszer sem kell megvenni
    Egyébként én nem tudok megoldást, bocsi
  • Brutal
    Ne haragudjatok,de kicsit OFF téma következne,hátha ti tudtok segiteni nekem, fontos lenne...
    Szóval:
    Az lenne a gondom,hogy az egyik ismerősöm most nyitott egy számítógépes játszóházat és azt szeretné megoldani,hogy egy EREDETI játékot felinstallozva a többi gépen is futtatni tudja cd nélkül.
    Tehát nem akarja megvenni 4 gépre 4x a dolgokat,csak egyszer.
    Van valami megoldás,amivel meg lehetne mahinálni azt,hogy ez megoldható legyen( olyanra gondolok,mint a Daemon Tools,de az nem ment nekem csak crack-es cd-vel)
    Segítenétek megoldani ezt a témát nekem.
    Még 1x bocs az OFF-ért.
  • Tikal #21005
    mi az a bementi puffer hossza?
  • Tikal #21004
    az van hozzá, és égis ezt csinálja
  • Kutyika
    jaja! Már játszottam is egy kicssit, most megint kérdőjelek vannak a hivatalosz serverek ping-jénél....
  • Prank
    lol, enyim a 21000. hehe
  • Kutyika
    Hmm, esetleg driver? Vagy nincs hozzá, vagy nem jó?
  • Prank
    lemerült az elem
  • Tikal #20999
    na, azt hiszem meg van mi volt a gond, magas volt a mintavételezés vagy mi. USB vagy ps/2 egér a jobb?
  • Tikal #20998
    mostmeg akadozik és sipol a gép, sima egérrel nem volt eddig gond, de ez egy szar, miért csinálhatja ezt?
  • Nyers
    EST USA KELETI ÁLLAMAI SZERINTI NORMÁLIDŐ (GMT-5)
    Akkor ez nálunk minusz 6 órát jelent! Akkor ennek már vége van! LOL
  • Nyers
    Planned Auth Down Time

AUTH MAINTENANCE scheduled this Friday 14 Nov 0300-0700 EST.
    0300-0600 (read-only): no new accounts; no experience gain.
    0600-0700 (auth down): no gameserver connections.
  • Tikal #20995
    a görgetőjéhez is ha hozzáérek egy picit öszevisszaugrál a kép :(
  • Tikal #20994
    Miért csinálja azt az optikai egerem hogy nem engedi görgetni az ablakot, mindig visszaugrik a tetejére még billentyuzettel is csak akkor tudom ha az egér a tálcán van és nem az ablakon (tehát nem mozgatom egy kicsit sem és az ablakon sincs)
  • Mighty
    Meg nem leragott.
    Jelen allapotaban a tracker nem kompatibilis a 2.0-val :(
    A problemarol tudnak a DEV-ek es mielobb probalnak megoldast talalni. Elkepzelheto, hogy telejesen mukodokepes aaotracekert csak uj patch utan kapunk :(
  • Daniel_F
    mi az IP címem?
  • repro
    Strahd_:
    OFF
    Airsoft szombaton lesz!! holnap!
    ON
  • Prank
    jó reggelt
  • MarkBlade
    És még mindig lagol a renszer?
  • Gfreiter
    Na mentem, este megpróbálok jönni, de nekem mindig mindenki bekavar, és a tuttom nélkül csinál programokat. Na köszönjük szépen... Wazzz..
  • Gfreiter
    Nem, holnap reggel. Ma a tegnap lemondott talimat kell bepótolnom :( (a csaj tudod?) Dugó van??? Holnap is lesz?? Ajjaj!!
  • SACA_(HUN)
    Ugy néz ki megy minden!
  • patacsi HUN
    most mész osztrákiába ? vigyél dugóhúzót magaddal jó nagyot... :)
  • Dexa
    nem tudom te mit szedtél le, mit jelez neked a cucc, de én tanúsíthatom, hogy a rendszeren semmi vírus nem volt amikor én letöltöttem a dolgot, pedig 3 különböző progi is fut 1*re, ami figyel...
    azért érdekel mit ír ki neked...
  • Gfreiter
    Fogadjunk, h akkor lesz jó a game, amikor el kell mennem. Itt szugerálom egész nap a gépet, hogy működjön, de tuti, hogy 10 perccel indulás előtt menni fog
  • Kutyika
    Érdekes, és milyen vírusírtó, milyen vírust jelzett???
  • Gfreiter
    amíg a hivatalos oldalon azt mondják, hogy nem elérhető az auth server, addig tuti, h nem lesz semmi! Brutal, háát, honnan töltötted le?
  • Kutyika
    Nemjó.... Communication error (vagymifene)...
  • Brutal
    Leszedtem egy havernak 5 napja a 2.0-ás patchet=tele lett vírussal a gépe...
    Ma leszedtem megint neki,mert véletlenül letörölte....megint jelentkezett a vírusriadó!
    Lehet véletlen egybeesés vagy tényleg az a felállás,hogy vírusos patch-et szedtem le neki?
  • Kutyika
    WOW!!! Allig van kérdőjeles server!!!!!! Eddig az összes official-nál ?-jel volt a pingnél, most meg nem.... Kérdés, hogy tudok-e csatlakozni, fagyás, kiakadás nélkül....