60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Daniel_F
    #21090:beraktam
    #21092:nem értem
    #21094:mert én ugye pont ezt mondtam, nem?
  • patacsi HUN
    na ez a 2.talány mára :( te is fejtsd ki bővebben plííz... (addig megyek ebédelni)
  • Kutyika
    Ehehehe, Valami szekta tagjai:))) Ez nagyonjó!!:))
  • Al Bundy23
    nincs itt szekta csak némely ember sokat gondol magárol. Én meg nem szeretem a feszkot. Meg amugy is mindenki a saját csapatával nyomja már nem igaz? Nincs már meg a klánfüggetlenség. Akkoriban ugye az volt...
  • SSBeeci
    ..és te is alkalmazkodtál Patacsi....
  • Dexa
    LLLLLLLLoooooooLLLLLLL
    :D
  • patacsi HUN
    egyébként régen tök jót gémeltem Gyadi, Fish, Bundy brigáddal de már nem lehet... valami szekta tagjai vagy mi ;) a világ változik mi kisemberek meg alkalmazkodunk...
  • Al Bundy23
    deniel bazze bazze ott játszunk ahol tudunk. Ilyenre minek szavazás?!?! elgurult a gyógyszered ember? Tudod nem mindenki honorbuzeráns, hanem a játék öröméért játszik...
  • Dexa
    a helyes megoldás:
    Lagos hivatalos szerveren (kell a honor)
  • patacsi HUN
    #21088 mind azok vagyunk :))
    #21090 Daniel gyors?? hehehe (vetted az adást Daniel ???)
  • patacsi HUN
    #21085 most nem írhattam azt, hogy 1-2 hónap :( nem elriasztani akartalak, hanem itt tartani :)
    #21086 jól hangzik :) a tárhely is(még infót plíííz, még) :))
  • Kutyika
    Daniel!!!
    Látom gyors vagy! De kihagytál egy lehetőséget a szavazásnál nevezetesen:
    Ahová tudok csatlakozni és van hely..... (szerintem)
  • SSBeeci
    ..mondja ezt Off Bundy..hehehe
  • pet70000
    Az első mondatodra visszatérva, lehet, hogy kivülről egy kicsit más az optikája a dolognak ....
    De hagyjuk, kis ember vagyok én..
  • Al Bundy23
    ja beeci kollega terjeszkedik mint az ebola bazze :) befertöz benneteket....és jön a "kaszás" LOL
  • pet70000
    Mega-Goldosok nagyon királyak, nagyon segítőkészek, úgyhogy semmi kockázat nincs.
    Ha kell tárhely, tudok javasolni.
    1 giga havonta 3 rugó
  • Kutyika
    Köfi Patcsi!
    Tudod magát a közösséget nincs szándékomban elhagyni(ezt a helyet)hacsak valami nagy katasztrófa nem történik az életemben!!! Az az 1-2 hetes szívás, hmm, hát talán egy kicsit több mint egy-két hét? Nem?
  • patacsi HUN
    pedig amikor én ott vagyok jó a hangulat és a nem klántagokat is szivesen látjuk sztem félreértés az egész(persze nem csak akkor amikor ott vagyok). meg vagyok nyugodva... aszittem valami gáz volt. :)
    egyébként ha jól veszem ki a szavaidból te ismered a mega-goldosokat. az jó legalább eddig nem mondtál rosszat róluk az is jó hír :))) ez volt bennük számomra a kockázati tényező (mámint, hogy nem ismerem őket) de majd meglátjuk :)4domaint fognak "kezelni" nekem :)
  • pet70000
    Most csak azé merünk kostólgatni, me egyedül vagy, nincs itt G!!!
  • Kutyika
    Tisztelt Daniel_F!
    Nemtudom kire gondolsz, de én is így szoktam lenni, nevezetesen örülök, ha sikerül egy servert találnom amin játszani is tudok, ha lagos az másodlagos szempont, eszem ágában sincs lelépni, mert lehet hogy utána nem tudok máshová csatlakozni....(jártam már így sajnos). Az Uw nálam működik, esetleg egy kis szavazás???? Lássuk a medvét!(ahogy Patacsi mondaná....)
  • pet70000
    Úgy van, pont azért...
  • SSBeeci
    :Dexának:
    Petnek:
    ..és off és LOL!!Na majd a home forumon kaptok:-)
  • Dexa
    A "bannollak" az én dumám...
  • pet70000
    Javslom, hogy Beeci aláirását: Nost már hagyd abba!!! :D
    helyett: mostmáá bannolak, wazeeee -re cseréljük ki!
  • pet70000
    Akkor csak annyi, hogy a domain reg-re utalva, az ember szivesen segít, még akkor is, ha nem abba a csopiba tartozik, ez egy dolog
    A másik dolog, hogy ha összefutok a másik csopival, akkor annak örülök, legalábbis én személy szerint még most is, és azt hiszem, hogy a másik is örül nekem.
    Na, ez lenni nem így, ahogy én mostanság tapasztalom
    Röviden ennyi...

• Dexa
    hát amit saját fórumon is művelsz azért az sem piskóta...
  • SSBeeci
    Különben is, hogy vehetném fel a versenyt Gfreiel...1000felett jár..hol vagyok én még..
  • Dexa
    off
    Mighty: majd keress meg icun...
    on
  • SSBeeci
    Nem is..hát olyannak ismersz te*******************************************, drága barátom:-)lol
  • patacsi HUN
    lemaradtam valamiről ? ha nem publikus írd meg privátban kérlek...
  • pet70000
    Á, te jó arc vagy
  • pet70000
    Probálok irni adminnak, hogy ezt vegyék ki, meeee befog rágni Beeci..
  • Dexa
    LLLLLLLLLLLLLLLooooooooooLLLLLLLLLLLLLL
  • patacsi HUN
    akkor nem kérdezném, hanem sunnyognék :(
  • pet70000
    Szerintem tudod...
  • patacsi HUN
    milyen értelemben gondolod... :(
  • pet70000
    Felesleges!!!!!!
    Beeci és G nyerne felválta!!!!!
  • Dexa
    mé, van 1általán rangod?
  • pet70000
    Igen, akkor még az XSU szóba állt földi halandokkal is......
  • Dexa
    mehetne pontra a dolog, hogy ki tud nagyobb baromságot írni ide és hetente hirdetnénk OFF bajnokot...?