60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • AirborneRanger
    Tehát A pont után lévő hídnál megye balra mer ha elmegyek jobbra ott kúszok kb félórát és jön még1 híd amelyiknek a közepén áll egy őr szal arra nemtok elmenni
  • AirborneRanger
    ja és az A pont után sry :D
  • AirborneRanger
    na szóval amikor a híd után feljövök ott jobbra van 1 őrtorony meg 1 hummer ezér balra megyek ezután mehetek balra vagy jobbra balra a híd van ahol lmentem tehát jobbra megyek itt végig völgyben megyek és itt lesz egy más után 2 őrtoeony amik a völgy baloldalán vannak ijen magaslaton. A 2.nál akárhogy kúszok mászok mindig észrevesznek.
  • Kutyika
    A folyómederből fel a C-nél kúszni kell, jobbra van egy őrszem a Hamvinál....
  • Kutyika
    mit jelent a 2.-nál?????? A fénypásztázó örtoronynál óvatosan kell kúszni egészen a folyómederig, sőt le a folyómederbe.... Ott már lehet lopakodni....
  • Kutyika
    Ez mi? A kúszómászócsúszó tanfolyam?
  • Dexa
    mi az hogy full?
    előbb jött be vki...
  • Kutyika
    Nadehát konkrétabban ha lehetne...
  • AirborneRanger
    Server is full :(
    Naszal ott tartok amikor a pont után a hídnál lemegyek jobbra ott a végénmegyek fel ijen köveken amire felkell ugrani, ott balra megyek és amikor odaérek a kereszteződéshez ahol ha balra megyek akkor a hidhoz jutok ott jobbra megyek el. Ott jön jobbra egy őrtorony amellet simán elmegyek a de a 2.nál mindig észvesznek
  • AirborneRanger
    fASZOM EBBE A QRVA ESTI KOMMANDÓZÁSBA 1 KÖCSÖG MINDIG UGYANOTT ÉSZREVESZ DE FASZOM TUDJA HONNAN
  • Dexa
    na gyere fel TSre...
    195.199.14.61
  • AirborneRanger
    Én mennék
  • Dexa
    na aki akar TSezni majd szóljon...
    most kicsit L
  • Kutyika
    Igaz! Ezért lenne jó, ha alapszinten belenne építve a progiba egy Ts-szerű valami...(de ez csak álom):(((. Szóval a legutóbbi szerencsétlen harcomban a következő történt: Pipeline Sf, védő vagyok, ajtó előtt várom belülről az ellent, hallom, hogy kint slattyog valaki, nyílik az ajtó a pofámba vágnak egy flash-t, semmit nem látok. Zúgás.Hallom tekerik a szelepet zárásra, tisztul a látásom próbálok tüzet nyitni a két támadóra, lelőnek mint egy kutyát....:)))
    Lehet hogy Bal**sz vagyok, de ez egy kicsit furcsa, hogy nem lőnek le, inkább csak szórakoznak!!!!! Nekem ez elég bizonyíték....
  • Dexa
    akinek van kedve gamelni az szóljon és jöjjön...
  • patacsi HUN
    pedig a való katonai világban minden ezen múlik :)kommunikáció, információk. ne feledd vakon nem lehet harcolni. persze a ghost nem szerencsés és erről a dev-ek tehetnek jórészt (pl.hullán maradás nem reális csak ha arra látsz amerre a fejed esett :)) mert kamerát szoktak használni a sisakon de a hulla nem forgatja a fejét... :)
  • Kutyika
    :))) Ehehe!!! Szerintem ahogy mondta már Gefreiter az életben nem annyira olyan. Én sem vagyok olyan az életben mint itt....Néha jobb ha az ember visszafogottabb a való létben, mert bocsánat az erős kifejezésért, de " hülyének" nézik.... Sajnos ez a személyes tapasztalatom. S amint már mondtam, én ellenzem a TS-t meg a többi hasonló progit,(ghost) nagyon nem tetszik amikor pontosan tudja az ellenség hol vagyok.... Persze, ha a játékba volna alapszinten beépítve akkkor más volna....
  • patacsi HUN
    köci a magyar AA társadalom nevében is :))
  • patacsi HUN
    ahogyan ismerem kérdezgeti az osztrákokat valami olyan dologról aminek a táblája alatt áll.... esküszöm lassan már birom az arcát (birnnám legránátozni) ;)
    ja egyébként sokszor fontos hallani az ellen lépéseinek és pl. gránát kibiztosításának zaját és nagyon bosszantó, ha nem hallod másoktól. ezért nállunk van "halott" rész a TS-nél. :)ha látjátok egyébként sok xSU-s rendszeresen segít itt a fórumon és mindenhol van akinek éppen rossz napja van nem kell ezt felfújni sztem ha valakivel gond van meg kell neki mondani békésen játék után fórumon és akkor nem gyűlik a sértőés senkiben...
  • AirborneRanger
    na asszem most megyek egyet golyókat szórni :D
  • Dexa
    ja és gyere fel TSre
  • Dexa
    195.70.34.224
    gyere Pet...
  • pet70000
    Küldtem priv-be infót
    Gyertek Hospy-zni
    66.205.193.210
  • Kutyika
    Jaja, de mit csinál ott???
  • SSBeeci
    Csak mert aki figyelt az tudja, hogy Gfrei barátom Osztrákiába van...
  • Kutyika
    Nemmegyek el!!! Itt mindig megtalálsz...(legalábbis remélem)
  • SSBeeci
    LLLLLLOOOOOLLLLLL Gfreiterr hát képes voltál értem beoffolni Osztrákiából!!:-)))lol tesó kira vagy!
  • Dexa
    jó a szemed ha mindent látsz...
    D:
  • Kutyika
    Köszi!! Szavaztam....Persze ez semmiben sem mérvadó... Aszem...
  • Dexa
    tudjátok rólam hogy én bárkivel szívesen gamelek és tejesztem is az army-s igét (hit gyülekezetből adódóan :) ) és szeretném ha minél többen és minél többször gamelnétek...
    ezért mondtam még azt nektek, hogy amint rendeződni látszik az otthoni helyzet, akkor én szeretnék indítani 1 szervert a magyar army-s társadalomnak...
    bár ez most még elég bizonytalan a net miatt...
  • SSBeeci
    mmmmmuuuhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa
  • Al Bundy23
    csak jönnél 1x el Bundy tiszteletes miséjére :) megtudnád mi a jó :) föleg mikö körbe visszük a perselyt :)
  • Kutyika
    MegaLOL!!!!!!
  • Al Bundy23
    igy igaz
  • SSBeeci
    ezt gyanítottam...de tudod, ha tagadjuk ha nem...van némi feszkó itt az emberekbe, akik nem a game élményéért nyomják, hanem "kussojjá, én még élek", ha lelőnek "csló genyák"...stb..
  • Al Bundy23
    amugy ez baromság hogy nem lehet gémelni velünk. Eddig nem jelentkeztél hogy játszani akarsz velünk :)) Én szivesen visszamennék 1x-1x a Jo öreg brigde se-re a régi team-el.
  • SSBeeci
    ... valami szekta tagjai vagy mi ;) a világ változik mi kisemberek meg alkalmazkodunk...
    sztem akkor mi kisemberek alkalmazkodtunk....VAGY csak egy szimpi, baráti társaságot választottunk...én egy baráti game teamet választottam...
  • Dexa
    ellen gyakoló szekta...
    :DDD
  • patacsi HUN
    ;)[-HIT-]gyülekezetére;) gondoltam de nem akartam ilyen dúrván pimaszkodni, hogy ki is írom... vicc, vicc, vicc ;))
  • SSBeeci
    ....vannak baráti army csapatok, akik yo kedvűen, együtt kenik az armyt...és vannak, akik sztem otthon katona cuccba beöltözve bunkerbe nyomják....hehehe