60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • panther112
    Köszi. Amúgy szerintem nagy jövő vár még coop játékmódra, mert ötvözni tudja a multiplayer előnyeit a játékok 'történelmi'-hangulati, filmszerű jellegével, csak persze sok múlik az ai-n:)
  • Sadist
    Coop map nem túl valószínű, ahhoz meg kell szerkeszteni a botok által bejárható útvonalakat, adni nekik valami mesterséges intelligenciát, amikhez semmi leírás nincs, de lehet, hogy ezzel a pálya szerkesztővel nem is lehetséges. Felhasználók által készített mapokat meg itt találsz:
    www.aamissiondepot.com
    forum.americasarmy.com/viewforum.php?f=87
  • panther112
    Valakinek nincs kedve írni egy coop pályát swamp-raid témára? :) (Amúgy van valamilyen weblap, ahonnan lehet letölteni ilyen felhasználók által írt mapokat?)
  • CSUKA
    Milyen problémak vannak egyeseknél... Nálam mindig minden működik. Velem van a probléma? Rossz windows használok? Sehol egy error, seloh egy ötközés. Ha valami mégsem akart együttműködni a másikkal, akkor is rájöttem, hogy én állítottam be rosszul.
    2 winfos, és egy uhulinux van a gépemen. 1 winfows játékra optimizálva, 1 a progiknak. Linuxal meg letöltök, azt csókolom.

Még a végén igaza lesz a sulirendszergazdánknak. Nincs rossz oprendszer, csak rossz felhasználó.

Ááá, nincs igaza. Csak 99%-ig.
  • Bence94
    buék kösz én is megtaláltam aztán google segített.
  • Nyers
    Setup Is Unable To Find or Update ISScript.msi

BÚÉK
  • CSUKA
    Jó kérdés. Ehez kell egy hozzáértő figura.
  • Bence94
    helo fel akarom telepíteni a 2.8-as verziot és kitömöríti asszem be is fejezi de egy hibát ír ki mégpedig ezt.

The installscript engine is missing from this machine.
    If available,please run ISScript.msi,or contact your support personnel
    for further assistance.
    gondolom elkelindítanom ezt a isscript-et de ez hol van?
    vagy mit csináljak?
  • heystumafly
    BÚÉK:D
  • Gfreiter
    BÚÉK :)
  • Gfreiter
    ...barkas...?...
  • Sadist
    Vicc topikba nem rég volt, de már régebben is bemásolta valaki.
  • CSUKA
    Ezt olvasd el. Kegyetlen jó cikk.
  • ZeemanX
    Rendben, sikerult, koszi. ;-)
  • CSUKA
    jobb oldalt találsz egy földbe fúródott bombát. A végén a "szárnyát" - nem tudom, hogy hívják - ,azt kell eltalálni.
  • ZeemanX
    Nem, en globalisan ertettem a porgest, az egesz treningre.
  • ZeemanX
    Pff, na vegre.... Egyebkent bocs az offert.
  • Thanatos
    a sniper nem "pörgös" szakma...
  • ZeemanX
    No most ax M82-essel szivok. Hova a fenebe lojjek az 'unexploded mortar shell'-re? Hiaba lovom barmelyik reszet (maramennyire egyaltalan pontosan lehet ezt...), Failed lesz. :-/ Es mindig megvarni ezt a szotyorgest a dumalassal... Haaaat. Ezt a trening reszt pergosebbre is megcsinalhattak volna. Namind1.
  • CSUKA
    bumm. Egy igazi olasz autó.
  • CSUKA
    Sajnos nem lehet átléptetni, sem a "szövegelést", sem a tréningeket.
  • ZeemanX
    Sziasztok!
    Uj vagyok a game-ben, elkezdtem a treninget. El lehet valahogy leptetni legalabb a "szovegelest", azaz amikor a elmagyarazzak, hogy mit kell csinalni? Azzal a szar AT4-el nem tudom eltalalni a bunkert, qrva idegesito, hogy mindig ujra csinalni az elotte levo lovoldozeseket... :-/
  • Mighty
    És hova van szerelve a silencer, bipod?

• Sadist
    Az 996-os, a legújabb a 997-es. A 997-esnek ovális fényszórója van, az index lámpák már LED-ekből vannak és az első lökhárítón találhatók, nem a fényszórók mellett, más az első és oldalsó légbeömlők alakja, a hátsó spoiler, a gyári felni.
  • CSUKA
    Nem ez?
  • CSUKA
    Persze.. amikor Patacsi vezeti a Hummert. ízirájder öcsém
  • bcs78
    Van valami autóversenyzős rejtett extra a 2.8-as AA-ban?
  • Sadist
    Manuális váltóval 3.9 s, automatával 3.7 s ittvane
    Ha meg ismerősöket akarsz elvinni valahova, akkor egy egy Ford Mondeoval vagy Focussal olcsóbban megúszod :)
  • CSUKA
    911-nek 4.2 0-100
    M6-nak 4.6 0-100

De az M6-ossal még elvihetek 3-4 ismerőst is.
    remélem működik a link..
  • Sadist
    Egy triptronic váltóssal versenyeztetni korrektebb lett volna. 3.7-es gyorsulást már nem olyan könnyű megszorongatni.
  • CSUKA
    :) tudom...
  • Sadist
    Inkább hallgasd meg ezt.
  • CSUKA
    Földreszállt repülőgép.
  • Sadist
    Mi ez a visítás? :|
  • CSUKA
    SFH Operátor egyik hozzászólása u.erre a problémára: "Kérdések fórumban van egy letöltéses topic, de azért elmondom itt is. Az itteni full exe-vel nincs gond. Én GetRight-al töltöttem le és nem volt hajlandó méretet jelezni. De lejött a teljes 2.5 GB-nyi exe és most mindjárt fejeződik be a telepítés, tehát szerintem az itteni (azaz aao.hu-n lévő) exe-vel semmi gond nincs.
    Hagyd csak, hagy töltse le méretkijelzés nélkül, avagy rossz kiírással."
  • CSUKA
    http://video.racing.hu/VideoItem.aspx?viID=1000135996
  • Sadist
    Én meg szeretnék egy Porsche 911 Turbot.
    Angol tudás nélkül szinte esélytelen.
  • geri777
    ha mapot szeretnek csinalni azt hogyan tehetem meg ????? valami tutorial van valahol magyarul mert szeretnek egyet :D
  • obe
    kösziszép
  • Nem3sis
    elmesélhetnéd mert nem nagyon találom. vagy csak azt hogy az oldalon hol keressem.