60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tikal #21327
    Hey, inkáb help me: az egeremen nem mukodik a gorgető, kurva érzékeny és ha egy picit is hozzá éek hogy csusztassam le az oldalt összevisszaugrál a kép... probáltam mindenféle étékeket novelni csokkenteni de semmi... azonkivul minden logitech egérhez ugyanaz a szar driver van ott meg ilyet nem lehet állitani...(optikai az egér)
    régi egerem görgöjével nem volt ilyen gond, persze az nem optikai volt
    szal? :)
  • PsychoStarfish
    Cirek szaladgált sokat is CSAR-en. Főleg ugrált át mint védő az abalkos épülettőkl a kidőlt falu házba. Bár egy idő után nem is ment tovább =) De sokat fut. Adja le a kilókat =)
  • Prank
    lol, aztán kiderül hogy ez csak egy teszt volt, mi?
    hogy hogyan fognak rá reagálni a fórumozók
  • repro
    báááázzzeg.. rohadt mehet gomb.. nem fejeztem be.. :)
  • repro
    Bocsánatot kérek pet, csak Daniel tényleg rohadt sokat dolgozik azon az oldalon. A seggnyalásról nemtudok ez az Ő magán ügyük
  • [HUN]Stravinsky
  • repro
    hogy az a jóó édes... csak vicceltem még olvasok
  • [HUN]Stravinsky
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • repro
    nya jó... nem bírom tovább nélkületek... pill visszaolvasok
  • [HUN]Stravinsky
    Aha,szóval csak itt a fórumon irogatsz.
    Akkor majd beteszek pár képet CSAK NEKED
  • Prank
    én szeretnék, de a gépem nem bírja az sf pályákat:(
    úgy néz ki januárba lesz adsl bekötve...akkor majd megmutatom
  • [HUN]Stravinsky
    Hali Prank!
    Néha jöhetnél jáccani!
  • Prank
    eh kösz...
  • [HUN]Stravinsky
    Na azért ezt nem kellet volna!
    MUHAHAHHAHAHHAHAHA

u.i.:miről van szó???
  • SSBeeci
    tényleegg akaroodd
  • Prank
    őőőőőőő...kijött már a 2.1? :)
  • Dexa
    én sem csíteltem?
  • SSBeeci
    jól nyomod CIREK:-))..bár a karaktered szerintem kicsit dagi a gaméba, mert nem sokat szaladgálsz..MMMMMMUUUUUHHAAAAAAA
    (kiváncsi vok a reakcióra)..remélem az is hozzászól, aki azt se tudja miről van szó...
  • [HUN]Stravinsky
    Na lééééééééééci!
    Velem még 1 kicsit!
    PLS!
  • Dexa
    na szal 1 szónak is 100 a vége:
    -mellőzzük a beszólásokat és egymás felesleges idegesítését
    -próbáljunk figyelni arra ami zavarja a másikat
    -koncentráljuk a külföldi pöcsök ellen nemzetközi klánmeccsekre vagy csak sima gamelésekre...
    na most L
  • [HUN]Stravinsky
    Hali!
    Ne add fel,most is jáccanak páran egy hivatalos szerveren és teljesen lagmentes!
    E 063 SF CSAR
  • SSBeeci
    Na vita részemről lezárva, Reprot üdvözlöm, ha ide má nem jön, majd Daniel oldalán megkeresem, én többet nem vita senkivel, semmiről...
  • pipedog
    köszi dexa
  • SSBeeci
    Official servereken nem igazán van csít...egyenlőre...remélem...
  • Dexa
    bázzz
    ott foglak legközeleb meglőni amit most rázogatsz...
    :D
  • SSBeeci
    ....de ha elárulná valaki, hogy a konzolról hogy lehet SS-ot csinálni...sokan nagyon-nagyon beégnének...
  • Dexa
    Cirek: tudod rólam hogy alapjáraton mindenkit szívesen fogadok, veled is sokat gameltem eddig is együtt és ezért írtam én is azt, hogy egymás baszogatása helyett jobb lenne nemzetközi meccsekre is koncentrálni...
    ez a fos hangulat nem a múltkori klánmeccs óta van, már előtte jelentkeztek bizonyos problémák...
  • [HUN]Stravinsky
    TANÚSÍTOM!!!

• SSBeeci
    ...jaja..higgadjunk..higgadjunk...
  • SSBeeci
    Hali Strav!hmmm...tudod, amíg nem csitulnak az indulatok, sztem nem kéne erőltetni...Abból csak a még nagyobb bonyodalom lenne..pár szabadabb szájú türelmetlen embernél hamar kiborulna a bili...Ne mondd azt hogy nincs igazam, pár shot után megint csak az anyázás, meg a csíterezés menne...NE legyen igazam...
  • Dexa
    TE is tanúsíthatod mit mondtam neked pont tegnap TSen...
  • Dexa
    már felment a nép ölni, hallgattak rám
    :D
    1ébként meg az army-s szerverekkel van a gond...
    gépigény kicsit nőtt a 2.0-ban
    azt ne kérdezd hogy pontosan mi a min követelmény mert arra nem tudok neked válaszolni...
  • [HUN]Stravinsky
    ehehe,low level user,egy szmájli lemaradt
  • [HUN]Stravinsky
    Summa-Summarum:

5let: szerintem kéne rendezni egy visszavágót a'la [-HIT-] vs -(xSU)-
    A múltkori naon sikerült(most csak a játékra gondolok!!!)
    Itt mindenki levezethetné a feszültséget,már akinek van...
    Nekem niccsen gondom a "gyülekezettel" :) ,remélem nekik sincs velem gondjuk
  • pipedog
    Előre is közlöm köszönöm sz eddigi segítéget De van két kérdésem. 1 Ha itt anyáztok akkor mikor nyomjátok a játékot ??
    2 napok óta nem tudok egy jót játszani mert az esetek 95 % -ban akadok mit állat akár hivatalos akár nem hivatalos ez mikor szűnik vajon meg ( vagy változott a gép igény és ha igen akkor mi a minimális igény )

ui. : inkább menjetek fel ölni
  • Dexa
    kérlek olvass vissza...
    nem az oldalával van gondom (mint ezt is leírtam én is köszönöm magát a megvalósítást), hanem a viselkedésével néha és a beszólásaival, de ez az írásaimból kiderül...
  • Gfreiter
    Meg az is figyeljen, aki sem xSU-s, sem HIT gyülekezetes, csak úgy magányos farkas...
  • Dexa
    mint írtam amint emberek gameközelben lesznek és elérhetők lesznek, így remélem a probléma hamar meg is oldódik...
  • Gfreiter
    *Patacsi*
  • Dexa
    azért alakult ki vita, mert van(remélem csak volt), aki túlságosan fenn hordja az orrát...
    nekem személy szerint egyedül Daniel viselkedésével van gondom, mint tudjátok, a klánotokkal is szívesen gamelek (tanú rá Mighty, Rush), nekem nem szóltatok be/szóltok be...
    nem kell mindenkit szeretni, de a kultúrált viselkedést mindenkitől jogosan Lvárhatom game közben is, hogy feleslegesen ne borzoljuk egymás idegeit...
    Lmondtam Stravnak is beszélgetésünk során TI is(xSU) is figyeljetek a beszólásokra, és mi is(HIT) is figyelünk erre, feleslegesen nem borzoljuk a másik idegeit...