60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • patacsi HUN
    1 cipőben :(
  • patacsi HUN
    rengeteg munka van abban a lapban, ezért mindenki hálás lehet csak. fejleszteni, átdolgozni lehet mindent. mindenki ezt csinálja a saját lapjával. ha az én lapomra ennyi kritikát kaptam volna összetenném a kezem, mert csak így lehet fejleszteni :) a fórumba írtam és nem válaszoltál rá azért baszogatlak egy ideje...
  • Gfreiter
    Punnyadás van. Legalábbis a trekker szerint. A loginnál meg a Communication Error felirat fog üdvözölni.
  • Gfreiter
    Akkor ez most ugrott. WÁÁÁÁÁHHHH... Megyek, megpróbálok magamnak bannert csinálni. vki nem tudja paramétereit a Játékos monitoron lévő bannerek paramétereit?
  • Tikal #21406
    hey, xsu, jáccotok most vhol? nem megy semmilyen TS, tracker sem, itt vagyok meglőve :)
  • Brutal
    Nekem is C.E. mostmár...
  • Gfreiter
    Most is C.E. Na mindegy :(
  • Gfreiter
    Most játékban vagy? Ha igen, akkor mikor loginoltál be? Mert nekem 20:47-kor volt ez. Ha akkor már benn vagy, akkor tudsz játszani, de nem tudsz belépni. Ez a gond.
  • Brutal
    Jah én 10 perce jáccottam....
    Nekem simán fölloginol
  • Gfreiter
    WAAZZZZZZZZ!!!! Megin Comm. Error, és Timed Out!!! A rohadt.... Na asszem mára hanyagolom. Te be tudsz lépni??
  • Brutal
    Válassz valamit és nyomj egy ip címet:)))
    Akkor ott leszek
  • Gfreiter
    Nekem nyóc :)
  • Brutal
    Hol és mikor game?
  • Gfreiter
    ??? Ajaj... Szóval valaki? Game? Egyedül tök nincs kedvem játszani!
  • Daniel_F
    Azokat a felhasználókat, akiket nem szeret az oldalam, bekapja és megeszi.
    Egyszerűen béna a szerkezete.
  • Gfreiter
    Hallottam vhonnan, h az oldal nem felhasználóbarát. Ez pontosan mit jelent? Én egész jól elkattintgattam az oldaladon.
  • Gfreiter
    Na szupi! Végre tudnék játszani, erre senki nincs játékban :(
  • Daniel_F
    Vettem a lapot, változtatni fogok a modoromon.
    A jelenlegi lap egyes részei nem "tiszták" ezáltal félreérthetőek, mint például a klános rész, illetve az úgynevezett "bajnokság" - ezeket véglegesen törlöm.(ezáltal nem lesz semmilyen klános vonatkozása)
    Kizárólag a segítség részei (gyik, linkek, letöltések, magyar szerverek IP-i, stb...) maradnak meg, illetve lesz egy (új) fórum ott (aki nem akarja majd használni, az ne használja, és kész).

Mégegyszer bocs, ha bármikor félreérthető voltam.
  • Gfreiter
    Vki gamma?? KUTYIKA!! HOL VAGY? Műxik a trekker?
  • Brutal
    Szeretnék de nem tom felvennének-e?
  • Prank
    ha isten akarsz lenni gyere az xsu-ba
  • Brutal
    Visszaolvastam kicsit és már csak félénken merem megkérdezni:
    Szeretnék valamilyen magyar klánba tartozni,lehetséges?
    21-es a honorom de napi 4 órákat jáccok és tapasztalok...
    Valaki ajánlana egy klánt ahol olyan arcok vannak mint Ti és fel is vennének?
  • Prank
    szét ne szedd a vincsit! azt csak megfelelő körülmények között lehet...
  • Gfreiter
    Végre működik. Csak kicsit elszomorító, hogy egész nap itt ültem, és szerettem volna veletek játszani, és erre nem tok. Most meg menne, de már felb*sztam az agyam. De nemsoká jövök.
  • Gfreiter
    LOL :))) Látod? Előbb gondolkodni, aztán cselekedni :)) De azért nem bánod, hogy segítettél??
  • patacsi HUN
    ott még elintézhettük volna egy "huzzál innen öreg a f...ba de gyorsan"-al de most már... az ember sohasem sejtheti előre, hogy amit tesz... ;)
  • Gfreiter
    Nemtom, mindjárt megnézem. Éppen olvasgattam a korábbi üziket, amikor még nme is regeltem magam... Régi szép idők :) Kutyika, Patacsi és Pet olyan rendesek voltak, annyi mindent segítettek :)))
  • Dexa
    off

na én most kicsit Lvonulok, mivel ráuntam a fasza pingekre és minden más körítésre is...

ja Mighty:
    majd Zsozsival dumálj mindenféle ügyben, mert én most jó ideig nem leszek gépközelben...

on
  • Kutyika
    Én most próbáltam, log in-ol rendesen semmi hibaüzit nem ad. Nemlehet hogy valmami nem jól van beállítva a gépen? Tűzfalnál? Én már jártam vele úgy, hogy nem működött a tűzfal miatt rendesen a game...
  • [negativ] Cirek
    aki a hiba elött lépett be a szerverre azt nem érinti a dolog, max úgy, hogy ha hivatalos szerveren van nem kap honort(mivel nem regisztrálódik a pont az auth szerveren).

• Gfreiter
    ennek örülök, de akkor más hogy tud játszani? Vagy aki a hiba megjelenésének időpontján bent van, az tud tovább játszani? Sajnos én nem nagyon értek az ilyen vinyó dolgokhoz. Próbáltál formatálni?
  • [negativ] Cirek
    már 3 másnapot vártam :)
  • patacsi HUN
    az én hüleségem miatt ne emészd magad ;)
  • lóbébi
    Szerintem várd ki a másnapot hátha jó lesz és mivel nálam is volt ilyen.Lóbébi
  • [negativ] Cirek
    szerintetek mit lehet csinálni egy vinyóval, ha nem pörög fel?

próbáltam már más tápkábellel is, meg az ide kábelt is cseréltem, de semmi.
    szét meg nem merem annyira bombázni. bár lehet megpróbálom.
  • Gfreiter
    Nem tok! Comm. Error, aztán alul azt írja, h Timed out :((( Brühühü... Egész nap próbáltam...
  • pet70000
    Jól van tesó, gyere játszani!
    Lent az ip
  • Gfreiter
    Én idáig azt hittem, hogy itt mindenki szeret mindenkit... Részemről ez még mindig így van, remélem, h mindenki részéről így lesz ezután. A nemköszönés egyébként "normális" dolog, mert én is mindig megyek máshova, ha meghalok. Bár utána mindig megnézem a konzolt, hogy volt e üzenet. Előfordult már, hogy nekem sem köszönt vissza egy olyan, akivel nagyon jóban vagyok, ezért gondoltam is, hogy biztos nem nézi a konzolt, ill elhalálozása után elment "körülnézni". Szóval én ezeken még egy fél percet sem szoktam gondolkodni. Ez itt nem Petnek szólt, hanem mindenkinek.
  • Gfreiter
    Ez nagyon jól esett!!!! Tényleg!!
  • [HUN]Stravinsky
    Patacsi papa!
    Most álmatlanul fogok hánykódni este.....