60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Beeci! Mondjál IP-t, mert a trekker nem mutatja, hogy on vagy, és hogy hol vagy, TS-em meg most nincs.
  • Gfreiter
    LOL :D Akkor viszont gammázni sem lesz időd... Na gyere tesó! Beecivel most fogunk aprítani
  • Daniel_F
    Sok sikert
  • pet70000
    Én a hátralévő éveimet azzal fogom eltölteni, hogy megpróbállak téged és Bécit behozni a fórum hozzászólásaimmal
  • Gfreiter
    Én asszem azért itt nem olyan emberek jöttek össze, akikkel ne lehetne megbeszélni a dolgot. A lényeg, hogy nézzétek meg az aláírásomat, és erre izzítsátok be hátralévő éveiteket itt a fórumon
  • pet70000
    Örülök, hogy a dolog nem ment át személyeskedésbe, és végre beszélt mindenki a sérelmeiről!
    Ha ennyi kellett hozzá, hát egye fene....
  • SSBeeci
    re
  • Gfreiter
    Kűttem privit.
  • Free
    mármint nem ugyan az de a lényege ugyan az
    Tisztelet Daniel F
  • Free
    G de mint ahogy most van az americasarmy.uw.hu ott sem csak klánok vannak hanem egyéni játékosok is ez itt ugyan ez.
  • [LoverZ]Neo_HUN
    nem baj ha nem vagy klántag.... ez a topic most nem arról szól....
  • [LoverZ]Neo_HUN
    hogy mindenkinek kiszúrja a szemét! :) ehhhh

..::Clan War::.. - www.clanwar.hu
  • Gfreiter
    Ööö...hát az az igazság, hogy én szívesen hozzászólnék, de nem vagyok klántag. Egyébként elolvastam, és sztem nem rossz ötlet, de ez csak teljes egyetértésben valósulhat meg. Sok sikert azért hozzá
  • [LoverZ]Neo_HUN
    jajaja...

de mingyá a legelejére teszem! :)
  • SSBeeci
    lol..akkor beoffoltam egyet..de javítom:-)))))
  • Free
    Gyerekek aranyos ghogy írtatok de SPEC a Legalsó TÉMA lenne az amire kíváncsiak vagyunk a CLANWAR:HU ahoz kellenek az ötletek :o)

Majd fogok játszani is csak most sok az elfoglaltság
  • SSBeeci
    Néztem, írok
  • SSBeeci
    Szeva Free, örülünk, hogy re..:-)Hozzá szólunk tesó!
  • Gfreiter
    Beeci! Neked meg ment privi, de látom nem nagyon vetted észre, lol.
  • Gfreiter
    Szevaaaaa Frí!!! 1000 éve nem láttalak! Néha bekukkanthatnál! Mikor nyomunk megin egy jó gémet, mint "régen"????
  • Free
    Szia mindenkinek

Kérek mindenkit akit érdekel a téma. Látogasson L a www.loverzclan.hu ra és szoljon hozzá a clanwar.hu témájához. Olvassa L és ha van ötlete azt írja oda fel. Köszi a segítséget
  • SSBeeci
    Oksa, bár még ma is kenem vagy hajnal 2-ig..(multhéten minden nap...kicsit lehet hogy elszáltam......lol
  • Gfreiter
    Holnap? Hogy leszel? Üziz ide, ha mész gammába, jó?
  • Gfreiter
    Ugyan Beeci... Biztosan maradhat :)
  • SSBeeci
    Gfrei testvérem, ma, ill. egész héten kentem mint atom...már hulla vagyok...de..YEah..megérte..kicsit javult a frag rate-em..lassan tudok löni is..hehe
  • SSBeeci
    Félve bár, de megkérdezem a mai barátkozásunk után...ICQ??Maradhat, v. töröljem...???(Csak mert te küldted)
  • Gfreiter
    Neked se ment ma Beeci? Mostanában jól elkerültük egymást. Láttam ma, hogy játszol valahol, és akartam menni, de CE. Akkor még nem tudtam, hogy úgy is lehet joinolni egy játékba.
  • SSBeeci
    Jahh és erreee csak egy lol...a mai nap után..
  • SSBeeci
    ..érdekes Prank!Én pl login nélkül nem tudom a pályákat se előhívni....????Na ez méé van?
  • Gfreiter
    Sajnálom Kutyika! Asszem kicsit elkalandoztam. Olvasgattam a régi hozzászólásokat :) utána már nem foglalkoztam vele, mert sikerült belépnem. Csak aztán kiléptem, és utána már megin nem tudtam belépni. Ne haragudj, legközelebb jobban odafigyelek, h ki írt nekem.
  • Prank
    az én kedvenc sorozatom:
  • Kutyika
    Gefreiter! Nálam minden jó,amikor előzőleg írtam, hogy szerintem valami nem jól van beállítva nálad, vártam hátha válaszolsz, de nem válaszoltál. Úgyhogy egyedül vágtam neki az éjszakai sivatagnak...(RECON).. Már ha ez sivatag, mindenesetre olajkutak, és élesszemű ellenség az van bőven... Aszem maradok a Hospital-nál, a CSAR-nál, és a Pipeline, verzióinál. Valahogy a nyílt pályák nálam nem fexenek.... Aszem mára abbahagyom, elfáradtam (meg persze a kedvenc sorozataimat is meg akarom nézni....:).)
  • Gfreiter
    Lehet, hogy tok játszani, de mindenhol 600-as a pingem. Na maj holnap.
  • repro
    Brutal: kaprál levelet. remélem jó címet adtál meg a fórumunkon:)
  • Prank
    de írja, beírom a nevem, meg a jelszavam, de nem nyomok a loginra...
    gondolom autómatikusan beloginol
  • Gfreiter
    ?? Akkor meg minek van a login? De akkor nem írja a pontokat, nem?
  • Prank
    én nem is szoktam beloginolni...
  • Gfreiter
    Hé gyerekek! Bementem az Armyba, és Nem loginoltam be, és úgy is láttam a szervereket! És be is tudtam lépni az egyikbe!! Gondolom ilyenkor nem írja a pontokat, de legalább lehet játszani! Van kedve vkinek jönni?
  • Gfreiter
    Csak még egy picit :)
  • lóbébi
    Tele van a hócipőmmel mert egész napom ráment hogy próbálok bejutni a szerverekhez és mindig kommunikációs hibákat jelez!Szerintem a 2.0-ás verzóval tényleg valami baj van mert az elözővel soha nem volt gondom.Akkor meddig várjak?Lóbébi