60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Strahd_
    Nekem se de gondolni kel Prankra is .)
  • [negativ] Cirek
    jaja, láttam, bár nekem nem töltötte sokáig a képet...
  • Strahd_
    mert tönkrevágta a forumot .)
  • Strahd_
    aham..
  • Strahd_
    upsz kicsit nagy a kép bocsi .)
  • Strahd_
    Kensin képe király .)
    http://web.axelero.hu/fej2/daniel/wallpaper-justagame.jpg
  • Strahd_
    Igy jártál .) de mivel elnézted elveszünk töled 5 honort mert rossz megfigyelö vagy :D
  • Strahd_
    kop kop

Csak enkem ne legyen ilyenem

kop kop

Mert most pízem se lenen rá mert kell a motorjogsira .)
  • Gfreiter
    Má vagy 20 lenne a honorom, mer tegnap este is ott nyomtam kb 1-ig :((( """""""""
  • Gfreiter
    Basszus!! Elnéztem egyel... Wáááááááhhh
  • patacsi HUN
    IP ? mer neked máá nem hiszünk ;)
  • Gfreiter
    LOL. Most nyomtam a MOUT-on, és official serverre mentem, összeszedtem kb 1500 pontot, és azután nézem, hogy az van fent írva, h unofficial server. Hogy a fenébe? A serverlistán meg officialnak van írva. Viszont van a szerver neve melletti csillag mellett egy "román" "nemzetiszínű" vmi... Mi lehet az?
  • Al Bundy23
    hiiiiiiiiiiiiiiiiij az durva tud lenni :) nekem nem is 1x dehalt szerencsétlen :( veszett is 5 gigszi mp3 :)le is káromkodtam a csillagokat az égröl :) azóta nincs gönmcölszekér :)
  • Strahd_
    Jobban jársz ha uj vinyot szerzel be és mented ami menthetö mert egyszer csak feldobja a talpát a vinyód
  • Strahd_
    .) én a helyedben csinálnék egy gyors mentés ha még leghet róla.
  • patacsi HUN
    nekünk van egy ami 2éve úgy megy mint a porszívó(orosz). dehát...
  • SSBeeci
    Na yo reggelt BARÁTAIM!
  • Gfreiter
    Neee... csak vicceltem :)))
  • Al Bundy23
    és tényleg :)))
  • patacsi HUN
  • patacsi HUN
    még 1x bocsi
  • patacsi HUN
    most volt ELÉG a bocsánatkérésekbőőőőőől ;)
    #21505 ha smiley van mögötte az vicc.. má megint G-kedik ;)
    (bocsánat a NAGYBETŰS ELÉGmiatt
    )
  • Strahd_
    bocsi csak a kép miatt...
  • Strahd_
    nálad láttam tovább nem olcvastam vissza ilyen kora reggel .)
  • Gfreiter
    Szóval remélem nem értetted félre a 21503-at :)
  • patacsi HUN
    dehonnincsenek :)
    csak azt hallod, hogy STOP!!
    és má szíjják is a véredet és feltöltenek helyette valami sz.rt. ne ámítsd magad :)
  • Gfreiter
    Heheh.. csak magamat vádolom. Én loptam a képet Crassustól :) Vagyis nem tudta berakni, én meg beraktam helyette :) Mer már muszáj volt a forró helyzet miatt...
  • Al Bundy23
    :)) herr patacsi az egy kicsit másik gama:) bloodryane vagy mia kuki :) ármiba nincsenek vempájörök :)
  • patacsi HUN
    nem vádaskodol mee kiszííjuk a véred ;)
  • Gfreiter
    Én egy picit nyomatom Mout McKennán, hogy bemelegedjek. A lagos pályák annyira nem jönnek be :)
  • Gfreiter
    "G töl loptott kép alapján..." LOL, ami Crassustól lopott kép alapján...
  • Al Bundy23
    :) joreggelt felébredt stradh kollega :)
    hát ezt meg a fömuftik beszéléjék meg :) én ott ölök ahol szükség van rám :)
  • Strahd_
    Emberek! Ide azért járunk hoyg olyan emberekkel beszélgesünk akik szintén ugynarra a JÁTÉKRA vannak rákattanva mint mi. Jól érezzük magunkat játék közben és ez a lényeg nem?
    G töl loptott kép alapján...

Daniel oldala pedig jo és áttekinthetö és eléggé felhasználó barát. Csak téma alapján van szétdobva. És jó lenne ha beindulna a Clanok közti BARÁTSÁGOS war ahol minden résztvevő szorakozik hisz nem vérre megy.
  • Al Bundy23
    hát ez biza igy van :)
  • Gfreiter
    Ajaj, mit csijnálnál te egy sivatagi hadjáraton? "Őrmester úr, minnyá megyek szolgálatba, csak előtte iszom egy kávét, mer anélkül nem megy" LOL :) ok :)
  • Al Bundy23
    részemröl mingyá oké lesz de jelentek örmesten nekem még meg kel innom 1 kv-t :) me anélkül nem megy :)
  • Gfreiter
    Általában ezért alszom sokáig :) Akkor most a béke jegyében menjünk kicsit háborúzni
  • Al Bundy23
    na most ha megnézem az elöbbi hozzászólásba volt kb 3 helyesen irt szó :)) LOL
  • Al Bundy23
    hát 1 biztos, hogy imádom ha elkurok egy gránátot azt a barom cimbora beleszaald hoott látja hoyg elkurtam a grindet :) grrrrr ezé kaptam tegap 800 roét :)
  • Al Bundy23
    G nem rossz érzés felébredni egy álombol?? :)-uUgye milyen szar? :)