60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • SACA_(HUN)
    Azt teszem vazze! :))
  • SACA_(HUN)
    Ha nem vagy a gép mellett, akkor hogyan tudsz irni? :)) LOL
  • Strahd_
    most nm vagyok a gép mellet hoyg potnosan le tudjam neked irni ... de lehet letöletni egy kis segédprgit ami segit neked elöállitani megfelelöen egy inifilet (server.ini) és ezt a runsever.bat elinditod és a többeik ugy tudnak csqtlakozbni , hoyg beirják
    open ipcimeaszervernek pl open 127.0.0.1 és megy. a server.iniben van benen hoyg lan server melyik mapok mennyi idö stb beállítva.
  • SACA_(HUN)
    Valaki el tudja érni Mighty-t?
  • Strahd_
    nem nem a jatékban hivod be egy külön exe amit futtatni kel egy karakteres kis ablak lesz és kész.
  • [negativ] Cirek
    a játékban a LAN games vagymi ott lesz a szerver elvileg
  • SACA_(HUN)
    Nekem működik a szerver regisztrálás!
  • [negativ] Cirek
    ja, és értelemszerüen a runserver.bat-ot elinditva épül fel a dedikált szerver
  • SACA_(HUN)
    Mighty! Itt vagy?
  • [negativ] Cirek
    elvileg a system könyvtárban van egy runserver.bat állomány itt kell beállítani a mapo-ot meg pár dolgot.
    a server.ini-ben meg minden mást.

• SACA_(HUN)
    Mighty bácsi, akkor ne regisztráld! majd mi játszunk rajta, de legalább jo lesz a ping!
  • Strahd_
    addig mig nem javul meg nem is látszik igy csak mi tudunk rajta jászani nem? és mi bizunk egymásban hogy senki nem csal hisz miért tenné ez csak egy játék és a funról szól... de a pingje miatt meszemenökig jobb lenne...
  • Gfreiter
    De úgy is csak mi jáccunk vele, nem? Honort meg amúgy sem lehet gyűjteni, vagy mit jelent, h no auth?
  • Mighty
    Hat csak ugy tudnam, hogy no auth, no punkbuster....de ugy meg kell a pocsomnek
  • Gfreiter
    Ja :P Egy kicsit volt csak lagos. Egyébként sztem tök jó pálya!Jó kis csatákat lehet ottan vívni :) Gyere holnap!!
    Beeci, és többiek, akikkel most Hospitalon voltam: én nem értem, hogy bírtok ezzel jáccani, az egész map egy nagy ronda lag. És ráadásul a technikám sem vált ma be. Azér nem köszöntem el, mert amikor megnyomtam a konzol-gombot, úgy 10 mp-re jött elő a konzol.De lélekben elköszöntem tőletek.
  • Strahd_
    és ha nem autorizál? akkor ip alapján nem tudunk csatlakozni? max a szerverkeresöben nnics benen .) ha lanként inditod.
  • Strahd_
    holnap mennék veled mekgenyára ugy szeretem azt a mapot csak mindig laggol...
  • Strahd_
    de nem - ba igaz? :) mert a 8 honoros a társad volt... :)
  • Nyers
    Faszom kivan! Ekkora csalókkal még nem találkoztam! Fél tár RPK-t pumpáltam a gyerekbe és utána kaptam egy fejlövést, a PB egy nagy rakás fos!!!
  • Gfreiter
    Ez miből van? Black Hawk Down, ugye? De ez vmi extra pálya, vagy mi?
  • Gfreiter
    Végre sikerült pár száz pontot összehoznom, erre egy 8 honoros gyerek belerohan a gránátomba...
  • Tikal #21556
  • [negativ] Cirek

• Tikal #21554
    Delta Force: BHD kiegészitőből egy kis izelitő, jo lenne ha lenne ilyen az AAO-ban :9

• Mighty
    Szopas van gyerekek!
    Jelen allas szerint nem lehet server regisztralni az army oldalan. Igy a code servert se tudom hasznalhato allapotba hozni...
  • Slow
    hehe, a hamburgeragyuak...=)))

(Norbi, az csak egy hülye/szar fű, semmi más...)
  • [negativ] Cirek
    LoL
  • Tikal #21550
    Ventrilo oldalán ez olvashato, érdekes , ezek még a szoftvereiket is blokád alá helyezik...

Ventrilo is subject to United States export controls. Ventrilo may not be downloaded or otherwise exported or re-exported: into (or to a national or resident of) Afghanistan, Cuba, Iran, Iraq, Libya, North Korea, Sudan, Syria or any other country to which the United States has embargoed goods; or any organization or company on the United States Commerce Department's "Denied Parties List."
  • Tikal #21549
    a fűpamacs az egy megtermett virág (zöldike), vagy álomvilágban éltem eddig Slow?
  • Gfreiter
    Jáccotok vhol?
  • Slow
    jah, sztem most azt hiszi, hogy a fűpamacs az a G....;)
    majd lebeszélem róla...:))
  • [negativ] Cirek
    vazze ez a maci sosem fárad el??

kergeti a voodoo bábut egész nap....
  • Gfreiter
    Brühühühü... Mondd a macinak, hogy bocs...
  • Strahd_
    nem Gfreiter vs Strahd_ és ebböl nem engedk jövök neki a zubbonya alá egy gránáttal. :D
  • Slow
    Semmi, csak a medvém vadászik rád, és nem nagyon bírok vele...:)

hozzá neki ajándékot, vagy nemtom, intézzétek el magatok között...
  • Gfreiter
  • Slow
    ühüm

kivéve Slow vs G.
    ;)
    nemám ;)
  • Gfreiter
    Akkor most minden ok? Mindenki rendben van egymással?
  • Gfreiter
    he??Strahd képe
  • Gfreiter
    http://web.axelero.hu/fej2/daniel/wallpaper-justagame.jpg[/IMG]]Strahd képe