60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Nyers
    Jó az eredmény gratula! A con. gomb után feltöltött a serverre (?), mert szerintem nem, és így nem is léphetsz tovább! Nálam is volt ilyen az E&E, megcsináltam csak nem töltötte fel a serverre! Szívás!
  • Brutal
    Na ezt adja össze nekem valaki!
    Komám megcsinálta a Basic Training lövészetet 39(!) pontra és nem elérhető neki továbbra sem a mesterlövész kiképzés!!!!!!!!!!!!!
    Ez most akkor hogy is van?
  • Gfreiter
    Ha vkinek lag problémája van, én azt úgy oldottam, meg, hogy Mindent ultra lowra vettem, és az Arcade-ban kikapcsoltam mindent, kivéve a (Light?)compressed map-ot!! Az viszont kellett, mert ha ki volt kapcsolva, akkor lagos volt nagyon :)
  • repro
    lóbéb: van olyan server (többnyire nem hivatalos, ahhol nincs benne ez a korlátozás)
  • Gfreiter
    Megyek vissza! Remélem van vki a CODE-on!!
  • Tikal #21616
    ventrilo serverhez jelszo is kéne vazze :)
  • SSBeeci
    YEAH!!Peace:-)
  • lóbébi
    Rendben!Nekem még 10 van viszont szombaton meg specilás feladatot végző katonát választottam!És ez hogy lehet?Na mindegy addig lépek előre!Bezzeg az elöző verzióban 49 honorom volt és ezt törölték.Sajnos!Lóbébi
  • Nyers
    Én nem értem, hogy miért nem tudják rendesen összehozni! Az agyvérzés kerülgetett mikor már 6-szorra nyírt ki ugyanaz a gyerek, totál rákészülök és mindig elintéz, hiába lőttem szarrá! Után módszeresen az egész csapatot letarolta mikor ismét ketten lőtték a fejét!
  • patacsi HUN
    honor ? minimum 15 kell
  • lóbébi
    Sziasdztok!Valaki magyarázza nekem hogy hogyan lehet szerveren speciális katonát választani amikor belépek a játékban holott minden sf vizsgát letettem.Mindig a bádog sisakos katonát tudok választani mivel a program nem ad több lehetőséget csak IF ablakokat mutat nekem.Akkor mit kell csinálnom?Lóbébi
  • Gfreiter
    Má ott vagyok! Mé mentél el? Kitaláltam, h hogy lehet megszűntetni a lagot!!!!!! Csak gyere vissza!
  • Kutyika
    Gfreiter gyere gammázni!!!! IP-cím elhangzott!!!!
  • Kutyika
    Roger!
    THX!
  • Mighty
    Hagyd bekapcsolva.
  • Kutyika
    Mighty!
    Most akkor a PB-t hagyjam bekapcsolva, vagy kapcsoljam ki?
  • Kutyika
    Reggel? Inkább üdv!!! Én már lassan elalszom itt a gép előtt... Persze ha arra gondolok, hogy a PB kirugdos négy körönként....(duzzad a halántékon az ütőér) PFFFF.....:((
  • Kutyika
    Aszem a PB-ről egy a véleményünk...
  • Mighty
    Megcsinaltam, mar jo!
  • Tikal #21602

"Jelenleg SF Hospital megy rajta 24 ferohellyel."

utolso sor, előbb olvasni aztán kérdezni
  • Gfreiter
    Jó reggelt Kutyika!
  • Gfreiter
    Hol? Nem mondta...
  • Kutyika
    Hát ez sajnos valahogy nem az igazi:( A PB kidobál mindenkit módszeresen 3-4 kör után....Kár:(((
  • [HUN]Crassus
    Hali SACA!

Jah lelépős voltam ma munkahelyről.........Rég láttalak már!
  • SACA_(HUN)
    Szia crassus! Te is itt vagy?
  • [negativ] Cirek
    de ott van hogy SF hospital...

az a map :))
  • Gfreiter
    Csak azt kérdeztem, hogy melyik map.Azt nem mondta.De annyira nem fontos, csak gondoltam írok valamit, ahmár senki nem ír
  • [HUN]Crassus
    Nyomás nyápicok CODE Hospitalra!Mozgassátok a lusta seggetek oda!
  • Tikal #21593
    ezért van neki ennyi hozzászolása
  • [negativ] Cirek
    *Mighty
  • [negativ] Cirek
    G, szerintem mighty minde infot leírt! :D
  • Mighty
    Ha netan valaki ASE-t hasznal, akkor manualisan felveheti a servert a favoritok koze teve, es tud onnan is csatlakozni. Nem kell torodni a 9999-es pinggel, force connect es mar csatlakozik is.
  • Gfreiter
    A cODE melyik map? Még csak a Landoron voltam.
  • Mighty
    No emberek!
    A CODE-os AA server ujra uzemel (193.225.82.93)
    TS nincs rajta, ne is keressetek.
    Sajnos nem lehet regisztralni a servert, ezert LAN-kent uzemel. Serverbrowserek (ASE, GS, stb) nem latjak, ezert csak konzolbol lehet csatlakozni.
    open 193.225.82.93

Jelenleg SF Hospital megy rajta 24 ferohellyel.
  • Strahd_
    ROGER!
  • repro
    Strahd_: keress meg ICQn ha hazaértél!
  • [negativ] Cirek
    akkor nem melózol... :)

• Mighty
    Itt vagyok!
  • [negativ] Cirek
    lehet melózik, ICQ-n sincs?
  • SACA_(HUN)
    Egy kicsit offolok! Nemtudja valaki Mighty mobilszámát?