60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Al Bundy23
    MegaLOL :)))))
  • Gfreiter
    Oksa ;) Gyepmester LOL :) Ventrillo-n voltatok? Nekem vmiér nem műxik.
  • Al Bundy23
    g re meg külön mewg megérezte hogy imádkoztam hoyg ne engem gránátozzon :) Grassmaster silent intuition G
  • Al Bundy23
    asszem iszok is a tegnapi XSU-HIT+a 4 "civil" egészségére egy konyakot :) übercsászár moka volt...nagyon franko menet volt.
  • Al Bundy23
    gyepmester silent G nyista problem :) én még mosolyogtam is mert éppen abba a pillanatban mondtam hoyg nehogy engem gránátozzon le G,.....azonnal robbant a gránát :) hát nesze neked intuicio :)
  • Strahd_
    de ki az a hadbíróság aki megmondja hoyg az én gárnátomtól haltam meg az orvosok a mütőben? .)
  • Strahd_
    Én meg elöszerettel ölöm meg a tuszokat .-)
  • Gfreiter
    LOL :))) De, de csak akkor vettem észrve, hogy te vagy az, amikor megjelent, hogy "(xSU)Patacsi was killed by fragments of Gfreiter's grenade"
    Tudom, hogy csak vicc, nálam is ott a szmájli... Egyébként én sosem sértődöm meg, tudod... Vagyis csak nagyin ritkán
  • patacsi HUN
    megint butáskodol, ha ott van a smiley akkor az vicc, poén, nem komoly. én az RPG-vel nincs olyan nap, hogy ne szednék össze 3-800 TK-t bár már inkább félrevonulok vele és akkor nem írtom a tsaimat :)) annyira...
    csak kostolgatunk merő szórakozásból, komolyan ne vedd :)
    de te valamit összekevertél a szerepekkel kapcsolatban (nem én dobom és te cafatokra robbansz ? :) aszittem úgy beszéltük meg ) ;)
  • Gfreiter
    Mér Silent G? Olyan keveset "beszélek" ? Bundy, át akartam dobni a gránátot a Helipad felett, csak "megbotlottam"
  • pet70000
    Np, Silent G
  • Al Bundy23
    Jaja G nagy mágus, hiába riportolok simán odabasz egy grinédet :) na de sebaj..majd belejön és akkor már nem csak simán Silent G lesz hanem Silenthunter G :) de ez még messze van :)))))bár a kiképzést elkezdte megkapni :)
  • Gfreiter
    reggelt... Bocs mindenkinek a TK-ért tegnap... Pet, bocs, aszittem h opfor vagy messziről. Meg kell szoknom még, h az új pályákon a saját is néha olyan, mint az Opfor (messziről). Egyébként bocsánatot kértem mindenkitől. Patacsi: az nem tk volt, amikor én gránátoztalak le téged...
  • [DFL]_Hussars
    na má megint maintenance.... úgyláccik megint ápdételnek manyuálisan...
  • Strahd_
    szeretem az a pályát .) ott szereztem vissza az honorjaim 10 ig .)
  • pet70000
    Ez genyaság
  • Strahd_
    G-t megkeresem ma és felrobbantom a mekgenyán .D
  • pet70000
    Silent G-nek nem kell gránát TK-hoz, sima fegyverrel is lelő, lolll
  • patacsi HUN
    ez jó :) de te sem gondolod komolyan :( gránát TK G ;)
  • pet70000
    Gfreiternek az új nick neve: -=Silent G=-
    Kéretik őt így szólitani
  • Free
    Nagyon süti :o)
  • Mighty
    PPSH 1
    PPSH 2
  • Mighty
    nem jo...mar kevesen vagyunk hospitalhoz.
    East 061-en vagyok
  • Brutal
    Szóval akkor havernak végig kell szenvednie megint az egészet?
    Mert igen jónak mondható az eredménye szerintem!
    Vagy lehet hogy ez a baj?
    a mind1 majd szólok neki hogy megszivta...
  • Mighty
    Persze, megjottem egybol leleceltetek :)
    Feltek tolem, mi?
  • SSBeeci
    repro(kisbetűvel) faterral is yot harcoltunk, levezettük a feszkót, igaz??
  • SSBeeci
    Yo volt xSU!!Korrekt meccs!!Ilyet sokat még együtt:-))
  • pet70000
    Itt mindent megtalálsz ésez is nagyon jó
  • Mighty
    Es ne felejtsd el bekapcsolni a PunkBustert se!
    Deploymentben jobb alul.
  • pet70000
    Menj be a Deployment-be, ott bal alul nyomj egy refresh-t, középen beadja az aktuális, filterben kiválasztott játék szervereit.
    Olyanra kattints ami nincs tele, és akkor elvileg működnie kell.
  • pet70000
    Azért így már mindjárt ész játék is volt, hmmm.... fincsi
  • [Rush]
    Kira volt mi is köszönjük
  • pet70000
    Köszönjük xSU, ez tényleg király volt, élveztük adokat-meg a kapokot is!!!
  • Gfreiter
    Ja, a hivatkozott hozzászólás utolsó mondatához elfelejtettem hozzátenni, hogy csak poénból írtam, azér olyan nagyon nem vagyok
  • Gfreiter
    Most mennem kell, mer meg kell néznem a Kör című filmet, ugyanis a múltkor megnéztem, eltelt egy hét, és semmi... Hátha most működni fog
  • Gfreiter
    Na mindegy, remélem segítettem. Mindenkinek: nagyon jó volt ma veletek játszani, tökre feldobódtam Mindenkinek jó éjszakát!!! Kutyikának, Patacsinak extra jóéjszakát!!!
  • Gfreiter
    Hát én csak azt tudom, hogy a training végén azt mondja, hogy mentsd el az eredményed a "dzsekidre", ekkor nyomsz asszem egy continue-t. Utána pedig azt mondja, hogy menj vissza a menübe. Ekkor két gomb van: 1.Menu 2.Continue
    Na most én az elején nyomkodtam a menu-t, és soha nem mentette el. És rájöttem, h a continue-t kell megnyomni!! Nem tom, hogy ezt nem javították e ki, de az tuti, h nálam ez még hiba volt!
  • Brutal
    Ha valakinek van ötlete vagy történt ilyen az szóljon már nekem plz.
    Nyers: köszi azért
  • Nyers
    Akkor nem tudom, hogy mi a probléma!
  • Brutal
    Feltöltötte a szerverre mert a loginban az aa oldalon megnéztem és ott van az eredmény