60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Kutyika
    Ugyaz nálam is, és kilépéskor is sokat pörög a vinyó...
  • Nyers
    Hát, mint modtam a réginek van valami feelingje. Sebaj, izlések és pofonok! Nekem a CSAR most kifejezetten tetszik, bár lehet, hogy az is Bridge sorsára jut. Néhány állat vakon végiggránátozza az egész pályát és így nincs semmi értelme! Azok élnek legtovább, akik nem a frontvonalon harcolnak! Sajnos, ez igaz a CSAR-ra is!
  • Slow
    lehet nem mindent szeret a 2.0 ;)
  • Slow
    le kellett nekem is drasztikusan butítani a grafikát, még így is néha lezuhan fps 10 körülira...=(

olvastam erről armyfórumban, hogy nem a leg optimálizáltabbak az SF mapok....
  • Dexa
    kicsit lelassult...de még megy...
  • Dexa
    szerintem nem szar...
    bár izlések és pofonok...
    nekem ami nem jön be az csak a CSAR, a RECON meg Lmegy...
  • Gfreiter
    Kutyika, téged mindig megvédelek, beléd ne kössön senki, mert te nem érdemled meg. Mellesleg megmondta, hogy akkor is beszélgetni fogunk, és már nme szólt vissza semmit. Jól lelenygeleztek minket, haha :) Most el kell lépnem egy kis időre, de kb 1-1,5 óra múlva vagyok, 1000 bocs!!Remélem akkor még lesztek. Írd ki ide lécci, hogy hol vagy, és azt is, ha elmész (vagy priviben, ahogy neked jobb)! Jó legyél Qtyuli!
  • Nyers
    Detto ugyan az. Kilépéskor meg vagy 2 perc mire újra hasznáható állapotba kerül a rendszer.
  • Nyers
    Mi a véleményetek a Pipeline_SF-ről. Szerintem nagyon szar. A "simának" van valami megfoghatatlan hangulata.
  • Kutyika
    Köszi Gfreiter hogy megvédtél a serveren. Várható volt, hogy beszól valaki.. Sokat fecsegtünk.... Szóval nyugi, nem kell kapkodni, mert abból csak TK-van, az utcsó körökben éngem mindíg megdobáltak gránáttal. Persze kapkodott a gyerek, és amint akkor is mondtam az ajtón sem tudta kidobni a kézigránátot, nem jól célzott. Persze ez idővel finomodik, erre jó hely belső terei miatt a Pipeline, szerintem.(ezt azoknak írom akik kezdők a gránátdobálásban...) Ámbátor nekem se mindíg sikerül...
  • lóbébi
    Köszi!Akkor a héten megpróbálom bejutni!Lóbébi
  • Tikal #21834
    Jedi Knight: Knights of the old republic, karakterfejlesztgetős Star Wars jedi játék
    nagyon jo, szedd le
  • Gfreiter
    Ja, magar szerverekhez pedig katt föl a kék ITT feliratra, és ott böngészgess magadnak, az alábbi, Pet által beírt IP az egyike a magyar szervereknek, amit CODE szervernek hívunk. Úgy tudsz oda belépni, hogy elindítod a játékot, és nyomsz egy Tab-ot, vagy egy ö-t, akkor megjelenik a konzol, és beírod, hogy open 193.225.82.93 és kész is vagy. Ha tele aszerver, akkor vársz egy picit, elmész fogatmosni meg ilyenek, aztán megpróbálod megint. Szal jó dolog ez az egész itten he!!
  • Gfreiter
    Ugyan, nem tolakodsz. Szívesen látunk itt minden olyan kadétot, aki nem azzal kezdi a barátkozást, hogy "de szar a játék". Bár én azokkal is elvagyok, csak azt kell megértenie mindenkinek, hogy ez a játék valójában arról szól, hogy egy valós katonai akciót keltsen életre virtuálisan. Hibák persze vannak benne, de miben nincs, de itt tudja meg igazán az ember, hogy mi az türelem, és kitartás! Az igazat megvallva még én sem mentem át ezen a "vizsgán" :) De remélem, hogy neked is és mindenkinek mielőbb sikerülni fog! Szóval légy köztünk üdvözölve :)
    Tőlem Frncs is jöhet, csak ne ócsárolja a játékot, mert itt komoly energiák vannak belefektetve, hogy minél jobb, minél realisztikusabb, és minél igényesebb legyen! Ha más nem, egy jó kis csapat jött itt össze a jóvoltából ;)
  • HU.man Josy
    Ehh... jó a logod ;)
  • Slow
    amint látható, a medve tök kivan, lefutott egy fényévet, a hülye fű meg szórakozik vele ;)
  • pet70000
    gyertek Code-ra
    193.225.82.93
  • SSBeeci
    szegény fiatalok...mmuhhaaaaa
    HOZZÁ eukaliptuszt Slow pandájának infóért:-))
  • Slow
    oh, te okos, hát van benne single player, keresd meg ha tudod, ha meg nem találod, akkor szépen kérdezd meg itt...
    könyörögj a válaszért alázatosan, ha nagyon akarod tudni...

lanon meg mindenki tud játszani vele, csak te nem, ügyesember...
  • SSBeeci
  • lóbébi
    Igaz hogy új vagyok és nem nagyon kerestem a más társaságot mert nem vagyok tolakodó típus.Egyébként szeretnék én is magyarokkal lenni!Csakhogy hogyan lehet magyar szerverhez bejutni mert mint mondtam hoogy nem akarok tolakodni.lóbébi
  • mstummer
    Kikapcsoltam pár árnyékot és jó lett :)
  • Gfreiter
    Én magyarokkal szeretek együtt játszani, csak szólj, hogy relatív új vagy, és akkor segítenek. Én csak jó fazonokat ismerek itt, és sok segítséget kaptam tőlük. De kérdezz meg mást is itt a fórumon. Pl Patacsit is nyugodtan kérdezheted, mi a véleménye. Meg Kutyikát, ők itt a legynyugisabbak :)
  • lóbébi
    Köszi!Viszont unom már hogy sokan nem a csapatmunkával harcolnak hanem saját maguknak csinálják és ezt mire jó?Sőt élőben már rég halottak lenne és megtanulhatná csapatmunkára "játszani"!Érdekes módon én a németekkel játszottam sokszor és tényleg csapatmunka volt sőt élveztem velük lenni.Csak azt nem tudom hogy magyar szervernél hogy van ez?Érdemes ott lennem vagy csatangoljak szerverek között?Egyszer már figyelmeztettek nekem hogy magyarokkal nem érdemes.Mit tanácsolsz?Lóbébi
  • Gfreiter
    Állítgass a videobeállításokon. pl az advancedben kapcsolj ki mindent, csak a Use compressed lightmaps legyen bekapcs, a detailt meg vedd mind lowra!
  • patacsi HUN
    na gratulálok... bemutatkoztál
  • Gfreiter
    De lehet LAN-on nyomni. Asszem. Kérdezd Mighty-t, ő itt a mágus!
  • mstummer
    Most tudtam nekiállni a SF pályáknak.Bejönnének ha nem szaggatna az egész úgy mint állat,egyedül a Recon pálya megy normálisan.Nemtom mi a probléma,a gépem egész türhetõ:

2500XP Barton ,GeF3 titanium 200 64MB , 256MB RAM...ebbõl azért lehetne több...
  • Kutyika
    Megpróbálom.
  • Gfreiter
    Most? Mehetnénk a 69.25.18.144-re. Vagy mikor?
  • Kutyika
    Megpróbálhatjuk, majd mond hová menjek.
  • Gfreiter
    Hali! Csak annyit írtak, hogy tegnap Keleti (New York) idő szerint reggel 3 és 8 között (Magyar idő: 9-14) között vmit basztatnak a szerverekkel, de játszani lehet, csak nem lehet pl loginolni, nem lehet új accountot létrehozni, nem kapsz honort, stb. De mivel mindez tegnapra vonatkozott, ezért már tárgytalan. Én tegnap (vagy tegnapelőtt?) kaptam egyet, de ma meg kaptam hármat. De mondom, mivel ez tegnapra vonatkozott, lényegtelen!
  • lóbébi
    Szia!Kaptál e-mailt a listmaster-től mert ha kaptál tőlük és akkor lécci tájokoztatsd engem mivel nem értem teljesen hogy mit írtak.Köszi Lóbébi
  • Gfreiter
    Szia Kutyika! Benézünk majd CSAR-ra?
  • Kutyika
    Remélem csak jót... Szia Gefreiter! + Mindenki!
  • Gfreiter
    Hmm... vajon mit szervezkednek itt...?
  • Slow
    jó lesz nekünk az a kotor?
  • patacsi HUN
    Master Strahd_ eljött az idő...
    mail ment :)
  • [Rush]
    re
  • Strahd_
    irtam neked...