60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • PsychoStarfish
    De mivel mindenkinek szólt ezért nem értem miért kellett bemorcizni. Még Dexa kezdett utánna írni, de őt is jól helyreraktam. Szóval mindenkinekszólt.
  • Kutyika
    A másik dolog, szerintem előbb-utóbb megunná mindenki, és visszatérne a rendes kerékvágásba az élet... Vagy nem, és az Sg programozói beszüntetnék a privi lehetőséget...
  • Dexa
    na ez már a régi hangulat...
    :D
    szal akkor este gém?
  • Gfreiter
    Ez a beszéd :) Gammában kell kiadni a mérget! Kutyika, 5 perc. CSAR?
  • PsychoStarfish
    Az legalább megoldás.
  • Strahd_
    Fish pedig olyan volt de mindegy ha nem tetszik nekem ez van majd max egy rpg-vel aládpörkölök
  • Kutyika
    Igen lehet és kell igazságot tenni, de olyankor elég nehéz, amikor esetleg a többségnek fogalma sincs arról miért is tört ki a balhé.
  • Kutyika
    Ha akarsz játszani, felőlem mehet.
  • Gfreiter
    Ááá, az nem biztos, hogy jó lenne, mert csak azt vennénk észre, hogy kiürült a fórum, mert priviben mindenki csatározik.. Így legalább közbe tudunk lépni.
  • Kutyika
    Szia Gfreiter!

Énsem tudom most mi van... Itt mindíg megsértődik valaki valamiért, aztán áll a bál... Miért nem intézik el egymás közt priviben... Nem értem...
  • Gfreiter
    *gondoltam* *bebököm* Kutyika, sajnos 7-kor megin el kell mennem, de ha van kedved, most bevethetjük magunkat!
  • Dexa
    látod, ÉN is megkaptam a figyelmeztetést, szal...
  • Gfreiter
    Öööö..én nem tom miről van szó, csak gondolom bebökön a bölcsességet, mielőtt mindenki elmorcosodik ;)
    Kutyika!! LOL :))
  • SSBeeci
    dehogy G!Ott is van publikus fórum!
  • PsychoStarfish
    De G. Arról most miért tehetek, hogy ő félreértette ami írtam? Pedig tök 1értelmű volt, hogy az mindenkire vonatkozik a fórumon. Dexa írt is utánna és neki is mondtam, hogy rá is vonatkozik.
  • Kutyika
    Nahát...
    Hát, jó kép... A következő jutott az eszembe róla:" Az igaz, hogy nem tudok gyorsan futni, de az orrom rendkívül jó helyen van..."(kutyika)
  • Gfreiter
    by Patacsi: "...ha én kibírom, akkor mindenki, tehát BÉKE! És mindenki békésen nyissa ki a száját, ha sérelem éri, és ne gyűjtögesse! :)"

• Gfreiter
    Mint állat! Csak eddig szar volt a moncsim (meg a gépem se volt kira) de ma egész nap nyomtam! Az persze vicc volt, hogy magammal dumálok, csak nem szeretném, ha mindenki lelépne, én meg itt sunnyogok egyes egymagamban... Regisztráltam magam a fórumotokon. Nem baj?
  • Dexa
    mondom, ne szívd mellre, nincs értelme a dolognak, azért nyitott az a rész is hogy bárki írhasson oda...
    szal várunk vissza, nem kell senkinek sem morcinak lenni...
  • SSBeeci
    Én sem vettem fel az offkiráyt 2 üzenet után....
  • SSBeeci
    Ja Gfrei!!Grat, amit írtál!Most már vedd komolyabban, mint a fórumot!!És tényleg ne beszélgess magaddal a fórumon, értelmesebb vagy anná vazz!
  • PsychoStarfish
    Hát Stradh arról nem tehetek, hogy nem érted amit írtam. de mind1. Amit írtam mindenkinek szólt aki ott fórumozik.
  • Gfreiter
    qrva freemail... :P
  • Dexa
    RPK, az igazságosztóm...?
  • SSBeeci
    neked is yo estét bro:-)
  • Gfreiter
    LLLOOOOLLLL!!! jóvót Petya!!
  • Strahd_
    G gyere a Dexa által uralt fórumra ott megvitatjuk ki a nagyobb offolo te vagy én :D
  • Strahd_
    nem floodoltam csak teszteltem .) csak 3 at szoltam hozzá .)
  • Gfreiter
    :P Akkor teleoffolom...
  • Dexa
    ez nagyon LLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL
  • SSBeeci
    Azé Gfrei, mert mindenkinek van saját klán fóruma, neked meg itt van az egész SG:-)))lol
  • Gfreiter
    Mé megy el mindenki ilyen klánfórumokra?? Ezért ilyen kihalt a fórum mostanság :(( Nem jó ez így.. nem ám És hol van a klánfórumotok? Én meg itt beszélgethetek magammal :(
  • SSBeeci
    Gfrei...ne Gfreiterkedj!..az otthon az a klánfórumunk..PET, meg egy csúnya kövér öreg ember...lol
  • Dexa
    Strahd armys kolléga úr:
    flúdolás 1000L nálunk /a fórumon/?
  • Gfreiter
    De most komolyan...
  • SSBeeci
    igen Gfrei, PET a szomszédom...a forumunkon alattam van a hozzászólása
  • Gfreiter
    Bocsazoffé:
    Melyik ingyenes web a legjobb?
  • Gfreiter
    Otthon?? ti ismeritek egymást?
  • SSBeeci
    ultra killa vazze, ezé otthon kapsz!
  • Strahd_
    Én is ezt tanácsolnám menjen oda és nézz eöket egy ideig... nekem ott bukot tmeg az LCD monitor amit kinéztem elkezdtem nézni a többi monitorral együtt és ugy vibrál az a xar amit kinéztem :D igy marat a sim sikképernyos hatalmas doboz MAG és jól müködik.