60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Tikal #22063
    ezt beszéljék meg az érintettek, klán nevek ne hangozzanak el, k? tényleg ne legyen már ez téma...
  • Atiti
    oops *tökéletes
  • Atiti
    már megint nem emlékszel,hogy kezdődött Te rökéletes.De már lelett zárva szerintem!!!
  • PsychoStarfish
    Slow. Száljál már le a földre. Nem csíterezett le senki senkit. Fasomat. Andrew kérdezte meg Stravtól, hogy hogy sikerült leesnie a repcsiről, mert nekünk csak akkor sikerült amikor becsítetük a fegyvereket. Öcsém. Faszért kell elkezdeni megint? Kurva jó a mentalitásotok mit ne mondjak.... Amikor Danielnek írtunk hogy kicsit vegyen vissza még azt is magatokraettétek. Most akkot hogy van? Nem értelek titeket. Magyarázzátok el már, hogy mi a faszom van.
  • Dexa
    ja már fent vagy...
    :D
  • Dexa
    mint jeleztem gyere fel TSre, beszélnék veled is...
  • Kutyika
    Bocs hogy beleugatok, meg aztán én senki sem vagyok itt, de ugyan legyetek szívesek visszaolvasni 21965-től kb, 21976-ig...
  • Slow
    faszt nem tartozik senkire...
  • Slow
    ok, sry, csak most láttam strahd odavolt utánnanéztem nemtetszett (necsodáld), itt beszéltetek róla (csekk Strahd és StarFish hozzászólásait) nem vagyok saras, azt ne meg ne kezd el, hogy mi mit csinálunk rosszul...
    nem kéthetes téma, hanem kb egy hónapos a barátságos war óta van, hogy lecsítereztétek a csapatot... ennyi
  • Kutyika
    Boldog szülinapot Gfreiter!
  • SSBeeci
    NA akko legyen elég!!Slow, k.-ra nem tartozik senkire, csak, ahogy írták a Leadereim ránk!Én írtam az ominózus mondatot, igen egy gonosz ötlet volt, de aki riadtan elmondta neked a hírt, biztos nem mondta el pontosan, és te sem olvastad el az egész marhaságot!!NE mond, hogy ti egymásközt nem szoktatok gonoszkodni, másokról "huncut" dolgokat mondani, ugyan fater!!Ott van még a fórumunkon!Olvasd el!!Egyébként a 18 xSU-s, ha haragot ésrez, és bennük ez robbantott volna ki bármi feszkót(hát..)akkor RÁM morcoljanak, ne a HIT-re, ennyi!!Téma lezárva!Poénnak készült, hülyén sült el!Bocs akit sértett(gondolom mindenkit)!
    UI:Ez már jó egy hetes téma..mért pont most....??
  • Slow
    jah, döntsön a nő, ne a fegyverek ;)))
  • Dexa
    de neeemmmm....
    bízom G ízlésében, mert azt mondta hogy jó...
  • Dexa
    ha sokat iszol akkor már nem tökmindegy hogy néz ki?
    :DDDD
  • Dexa
    LOL
  • Slow
    látatlanban? a sörrel nem lehet gond ;)

boldog szülinapot G ;)
  • Mighty
    Ilyen csaj nekem nem kene. Allandoan meginna a soromet a hutobol :)
  • Dexa
    csak sör?
    bázz...
  • Gfreiter
    Köööössziii.... :) Háát, megadom a számát, lol! Azt majd mehetsz vele te sörözni, mert egyebet úgysem akar... :) Na most húzok, már 20 perce a Moszkván kéne lennem... Hadd várjon a kiscsaj... :) Jajj de gonosz vagyok Sziasztok! Későn még lehet, hogy jövök
  • Dexa
    Crass: te melózz, én most ráérek, inkább én veszem át G-től ezt az óriási terhet...
    :DDDD
  • Gfreiter
    Ez lemaradt:
  • Gfreiter
    most viszont megin találkozni kell azzal a csajjal, akivel nem akarok, de állandóan megígérteti velem, hogy menjek :( Mé vagyok én ilyen akaratgyenge?? Csak hát egy gyönyörű, aranyszőke lánykának nehéz ám nemet mondani... Holnap találkszunk gyerekek!!!!!
  • Gfreiter
    Köszi mindenkinek, és mindenkinek egy nagy LOL :))) Aranyosak vagytok :))) Hooah!!!!
  • Mighty
    Mindenki a CODE serverre!
  • patacsi HUN
    mivel olnap ajnalban elutazom ezért oldog ülinapot ivánok
    atacsi
  • pet70000
    Boldog szülinapot, tesóka
  • Al Bundy23
    oké kapol tölem egy gránát alaku, TK isten feliratu tortát :)
  • Gfreiter
    1000L :))) Viszont én most nem jövök, csak későn :((
  • Gfreiter
    Viszont azt nem, hogy: nekem TI vagytok a második családom!!
  • Dexa
    de attól még ma is gamelhetünk, nem?
  • Gfreiter
    Na, ezt hülyeség volt ideírni...
  • Gfreiter
    Mindenki figyelem!! holnap van szülinapom, úgyhogy tegyétek félre a csatát, jó? Csak az én kedvemért... Plíízz!!
  • Dexa
    na ha mindenki kiírta magát akkor beszéljük meg inkább az esti gamet...
  • Atiti
    Szerintem nem Mi kezdtük,de már egyszer mindent +beszéltünk,és most minek kellett felhozni megint?!És ez nem mindenkire tartozik,csak ránk és rátok!!!!! HA Nekünk bajunk volt akkor nem tettük közszemlére,mert itt nem mindenki tudja az elözményeket.Most itt úgy tünik,hogy Mi vagyunk a rossz fiúkFurcsa,hogy klánharc után mindig vita van veletek bárki is játszott ellenetek. EZ CSAK EGY JÁTÉK!! Amúgy Én nem szoktam vitázni senkivel de már elegem van az egész hülyeségből. HOOAH BOOAH
  • Dexa
    ja 1ébként milyen keresővel keresel?
    beépített progissal?
  • Dexa
    1ébként ha fel tudsz jönni TSre, akkor onnan már sínen lesz a dolog...
  • Dexa
    na game IP:
    69.25.16.194
    TS IP:
    193.109.252.102
  • Dexa
    vhol hospitalon nyomulnak többiek, ha érdekel az IP mindjárt megkérdezem...
  • szucsati
    Gyerekek, űruljátok mán el, hogy melyik szerveren van 2.0-s game, és még játékos is! {8-)
    Nem találtam sehol senkit!
  • Dexa
    hát akkor majd gyere és dumálunk, van még 1-2 mondanivalóm...

1ébként este úgyis gamma 1000L