60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Szia Mindenki Ismét egy szép napra ébredtünk, lol :) PET, ollan rendi vagy :) (remélem nem cukkolásból csinálod :p). Mégegyszer köszönöm szépen mindenkinek, hogy gondolt rám :)) Majd mindenki írja ide, amikor szülinapja van, jó? Egyébként 24 éves vagyok. Úgyhogy a 14 közel volt KÖSZI-KÖSZI MINDENKINEK!!!! :))))
  • Strahd_
    .) patacsi bocsi de te kérted hoyg téged szidjunk ha gondunk van .)
  • pet70000
  • pet70000
  • pet70000
    És most, mindenki tudja meg: Gfreiternek ma van 10.-ik szülinapja....ööö 12.-ik vagy 14.-ik nem is tudom...
    [IMG][/IMG]
  • SSBeeci
    Így már yobb...evribádi love mindenki, azt yovan!No mór szitok-átok!
  • SSBeeci
    lol Patacsi papa...hehe..lol...
  • [HUN]Crassus
    az a baj Tiki ,hogy előadót nem tudok ha tudnék már lestedtem volna valahonnan:(
    egyáltalán valaki kapís melyik zenére gondolok?
    nem sokat énekelnek benne meg a szöveg is csekély viszont mondom szinte ilyen meditálós a zene nagyon klassz a filmben többször elhangzik...a leghosszabban mikor a sárgák meg az amcsik nagyon írtják egymást azthiszem még hangeffektek sincsenek csak ez a zene szól és lassítva mennek az események.....
  • Free
    Bár ahogy nézem itt megint "hatalmas" az összetartás

Nekem meg felemelő lekesedésem van
  • Free
    Szuia mindenki.

Felmerűlt egy gondolatom. Mi lenne ha szerveznék egy nagy középeurópai kláncsatát éves megrendezéssel egy multiban. Részletek a loverzclan fórum clanwar részében. Véleményeket és javaslatokat várok mert ha tetszik mindenkinek és lenne rá érdeklődés akkor L kezdem megszervezni szponzorok miegymás

Köszönöm mindenkinek aki jön és hozzászól
  • Slow
    isztambulban a nemzetközi helyzet egyre fokozódik...;)
    csúnyát robbantottak terrorista kecsegek

Friczy maj' kapsz
  • [HUN]Friczy
    ...nem kapcsol... szal banner kéne.. :))
  • Tikal #22093
    mi volt isztambulban?
  • [HUN]Friczy
    hát 1
    de kéne egy jó kis banner is.. :)))
  • [HUN]Friczy
    Mér lúzerkedtek itt?
    Mér kell egymást csesztetni...
    Gyerekeeeek... :p
  • Slow
    oppá' fritczy=) neked van ide loginod?;)
  • [HUN]Friczy
    Gyerekek......
  • patacsi HUN
    ja aztán a nap vörös óriás lesz és a növekedési ciklusának 23.%ában a föld elpárolog :( de viszont lesz supernova :))
  • patacsi HUN
    aztán meg a k75614 kisbolygó :( de a baktériumok és a vírusok megmaradnak :))
  • patacsi HUN
    megmondta nostredamus :( és még kb 28 év van belőle USA, Európa leo de aztán jön a világbéke :))
  • Slow
    =)
    én asszem patacsi-rajongó leszek =)

isztambul durva, sajnos...:(
  • patacsi HUN
    na bogyókáim sorbanállás.
    most akkor seggeket rugdos patacsi papa...
    szídjatok engem és akkor lenyugszotok bogyókáim.
    isztambult földig rombolták ti meg itt kakaskodtok és még ki is maradok belőle LOL
    a jelmondat a következő :
    ha ideges vagy szídd patacsit
    ez majd megnyugtat mindenkit figyeljétek meg. ;)
  • Dexa
    1ébként meg majd ütközhetünk...
  • Dexa
    bázz...
    kis alkoholban feloldjuk mindenkinek búját-baját...
    :D
  • Slow
    ok, sry, az csak mérgelődésből volt

mennyünk el kocsmázni, mert sztem ennél jobban kedveljük mi egymást, mint ami itt megy... egy-két sör megoldja ;)

na béke bocs, télleg nem fogom többet emlegetni "azt", csak rosszul esett a gúnyolódás és nem nyugtattatok meg (kivéve Dexa, köszi Dexa), csak még sértegettetek is
  • SSBeeci
    ...ÉS különben is..lehet egy klán meccs barátságos, és indulatok nélküli???...ugyan...a game heve mindenkit elkap, előtte, közbe, utána lehet idegeskedni, DE csak magunkba, és akkor nincs vita!
  • Tikal #22079
    ki játszik benne? angol cimét nem tod? :)
  • PsychoStarfish
    ÉS Crassusnak igazavan. Ő tereli a témát. Én már amikor Strahd-al lebeszéltünk már nem érdekelt a téma. De mit látok. Még mindíg megy. Crass!!!! Nem tudom mi volt a szám címe, de ha megtudod súgd meg nekem is lécci.
  • PsychoStarfish
    Most mindenen kívül: "nem kéthetes téma, hanem kb egy hónapos a barátságos war óta van, hogy lecsítereztétek a csapatot... ennyi"

Sértegetés? Hát pont ez volt a baj amin Strahd-al vitáztunk délután. Te sem érted amit mond. Meg amúgyis. Ha te felkaphatod a vizet, védheted Strahd-ot akkor Atiti miért nem védhetné Beecit? Felejtsük el mostmár télleg. Strahd elmondta úgyis amit beszéltünk. FINISH
  • SSBeeci
    ..de ahogy érzed...
  • SSBeeci
    azt ne meg ne kezd el, hogy mi mit csinálunk rosszul...-ezt nem értem,
    nem kéthetes téma, hanem kb egy hónapos a barátságos war óta van, hogy lecsítereztétek a csapatot... ennyi-hol voltam én még akkor, még tán a DFL-be sem voltam!!!
    Neked csak arra válaszoltam, amit írtál KONKRÉTAN!!
    Ne hozz ide fel semmi más témát, ezt csak neked mondtam!
  • Slow
    ok, lehet félreértés én csak meg akartam védeni Strahd-ot, az ügyet meg nem én hoztam fel (nem én kezdtem el, hogy mióta tart)

és Atiti, lécci ne sértegess, mert én se sértegettelek, semelyikőtöket...
    "le vagyok szállva a földre" és nem vagyok "tökéletes"
    bazze, szemetek vagytok, hogy sértegettek...
  • Dexa
    azé mondom megy a game...
    :D
  • Strahd_
    Emberek Béke! Féleértés volt felesleges tovabb huzni.
  • Dexa
    megy a game...
  • Kutyika
    Hé emberek senki sem gammázik sehol????
  • Kutyika
    Hogy itt mi van...
  • PsychoStarfish
    Kicsit ideg is vagyok a téma miatt. Már írni sem tudok.
  • PsychoStarfish
    Tikal. Nem lenne ha nem hoztavolna fel Slow. Rég lejátszott téma volt.
  • PsychoStarfish
    MA másik..... Miért nem lehet az, hogy valakinek van egy ilyen hülye 5lete mint Beecinek, kiröhögtük és nem is csináltunk semmit ebben a témában. Nem gondolod, hogy ha télleg ilyet akarunk csinálni már rég nézhetnétek a videót. Ne haragudj de azon a waron 1 hónapja nem is tudom ki kezdett el anyázni? Kibaszottul elegamvan abból hiogy néhányan azt hiszitek magatokról, hogy istenkirályak vagytok mikor néha bűzlötök mint a 3hetes szarospelenka. Ugyan úgy mint mi is. Van amit jólviselünk valamit nem. De legalább nem akarjuk admi az überfasza csávókat.