60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Dexa
    tényleg?
    ;)
  • Strahd_
    Na jó már befejeztem az offokat .)
  • Strahd_
  • Strahd_
  • Strahd_
    VIII: kerben volt után költözött el. :) Az Uránia közelében volt.
  • Gfreiter
    Ja. Beeci, te melyik kerben lax? végül is nem fontos, csak úgy kérdeztem...
  • Gfreiter
    Kell a hóhérnak a csaj. Nekem a régi kell... :( Van egy bolt vhol Pesten, aminek az a neve, h ciánkáli, és asszem valami patkány vigyorog a logójukon. Csak innen ugrott be :p
  • SSBeeci
    LOL G!Végre egy tuti nő!!Regeld be az Armyba..jah és hogy lehet úgy vigyorogni mint a ciánkáli...mmmmmuuhhhhhhhaaaaaaa
  • Slow
    akkor jó a csaj, vigyázz rá ;)
  • Gfreiter
    Közzzi :) Neked is ;) Á, nem volt semmi gond, csak egy órát várt rám, de vigyorgott mint a ciánkáli... késhettem volna még, és akkor nem kellett volna olyan korán lelépnem :)
  • Slow
    buék G ;)

csajci megbocsájtott tegnap? ;)
  • Strahd_
  • Strahd_
    - Az amerikai katona őrt áll az erőd tetején.
    Egyszercsak lekiabál:
    - Parancsnok, jönnek az indiánok!
    - Na és barátok, vagy ellenségek?
    - Valószínüleg barátok, mert együtt jönnek!

• Strahd_
    Tikal :))

• Gfreiter
    De kis gonosz vagy..te..
  • Strahd_
    G röl találtam képet :D

• Strahd_
    Én még imitálom hogy dolgozok .)
  • Gfreiter
    format c:/u/q :) Ez méggyorsabban megoldja... :) Game?
  • Strahd_
    csak a kép neve maradt le .)
  • Strahd_
    :)

van egy másik parancs ami simán megoldja az össze lag problémát.
    format c:/u
  • Gfreiter
    Segítek berakni: Starfish képe, LOL
  • Strahd_
    RUSH hol vagy?
  • PsychoStarfish
    Csak ennyit mondok
  • Gfreiter
    Ja, valami ilyesmi, de a csóka PC memory-t mondott. Bár végül is mindegy. Bár ha a vidikarinak újra kell pakolásznia a cuccost, akkor nem lesz tőle még lassabb? Legalábbis az elején? Egyébként mondtam a csávónak poénból, hogy ez nem sokat ér, erre azt mondta, hogy többet most nem tud tenni, max kidob a szerverről (hozzátette, hogy LOL), ezután írtam neki, hogy én is ki tudom dobni őt a szerverről, és beírtam: votekick ADMIN ;) Na erre volt is röhögés :) Persze értette a poént, még ez a szerencse.
  • Strahd_
    FLUSH azt csinálja hoyg a videkartya memoriáját kilöki. És ezáltal ujbol lesz hely .) ahova a texturákat pakolgatja.
  • Gfreiter
    Mighty! LLLOOOLLL! Majd sokat húzogatom
    Strahd, nagyon kösziii :)))
  • Gfreiter
    Ja, egy fontos infó! Tegnap játék közben egy Admin megtisztelt minket, és elmodta, hogya lag ellen úgy lehet átmenetileg védekezni, hogy a konzolba beírod: FLUSH !! Ez átmenetileg megoldja, vagy mérsékli a lagozást. Kérdeztem, hogy ez hogy működik, és azt mondta, hogy ez "kipucolja" a PC memóriáját. Volt, hogy nem ért semmit, de volt, hogy teljesen megszűntette a lagot, de előfordulhat, hogy minden körben újra be kell írni (én legalábbis ezt szoktam csinálni)
  • Strahd_
    A Szokásos Las Vegasi .) banner
  • Strahd_
    happy szülinapot öregember .)
  • Mighty
    Farkad erjen bokaig!
    Boldog hunszonnegyediket.
  • Gfreiter
    Danke schön, és neked is guten "Morgen"! Igen az van, a 24-dik! Lassan már a dákó sem áll fel :( Gyere gyakni!!
  • Gfreiter
    Ok, talán itt leszek, de gondolom ma nem megy senki korán "el", lol :) Ha el is megyek vhova bulizni, akkor is ha hazajövök időben, felcsattanok ide. Klassz az új bannerod :)
  • SSBeeci
    Guten Morgen!Buldog szülinapot, ha az van Gfrei!
  • pet70000
    Este gama, most L
  • Gfreiter
    LOL :))) Sajnos most nincs TS-em, mert még szokatlan az XP, és nem nagyon merek tlepítgetni, meg sima felhasználóból nem is lehet... Szal a haverom majd segít, de egyelőre nem merek belenyúlni... De azért kösssszziii!! Gondolom ez csak vicc volt, hogy énekelnétek, biztos ki is vágna a szerver a túlterheléstől, LOL :) Tudom, nem is komolyan mondtam a cukkolást :) Starfish! Kösziii!!! Lehet, hogy lesz belőle valami este... Mindenkinek KÖFI! :)
  • Dexa
    na jó reggelt, jó szurkolást...
    aki gamelni akar jöjjön...
  • pet70000
    Mert miért?
  • pet70000
    Az ember azt cukkolja, akit szimpinek tart, tes
    Ha este feljösz a ts-re, a [-HIT-] klán elénekli neked közösen a hepibörzdéjtujut!!!!
    Karmester: Dexa és ZsozS
    Basszus: Béci (bassszussssss)
    Hangszerek: ColdSniper Bundy (fúvós és szivós! hangszerek)
  • PsychoStarfish
    látom PET benned van hogy hogy kell a mi fórumunkon képet berakni :D:D:D:D
  • PsychoStarfish
    Bódultságig lerészegedett napsütéses SZÜLINAPOT G-man.