60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Petter Szajmon
    Áhh most kaptam meg THX
  • bcs78
    Lehet, azt hiszi a megadott fiókod, hogy spam...
  • Petter Szajmon
    Felregeltem a hivatalos oldalra accountért de nem kapok válaszlevelet miért van ez valaki tud segiteni ????
  • Sadist
    Mi ebből a tanulság? Türelmetlen ember ne AA-zon
  • vegytek
    nálam is ez történt, várni kellet 1-2 percig, pedig ez a konfigom: A64 3500+, 1GB ram, 7600GT
  • Mighty
    Az izék nevében kikérem!
  • Dexa
    Nyasgem te kis izé :P :D:D:D
  • sharky12
    THX
  • Sadist
    Valaki már kérdezte AAO.hu fórumon. Ő azt csinálta, hogy elindította a telepítőt és türelmesen várt. Beletelt pár percbe, de feltelepült.
  • sharky12
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Utoljára áprilisban játszottam, és látom, hogy jött ki egy 2.8-as verió. Gondoltam nosza leszedem. A gyári oldalról torrentes verióban jött a leggyorsabban 30k-val. Gondoltam leszedem a magyar oldalról. Le ftp-ztem, kicsomagoltam aztán elindítottam az exe-t és semmi nem történt....a vinyó lámpa világít és semmi.....Honnan lehet leszedni jó sebességgel egy működő veriót?
  • Sadist
    Neked max lenn a játszótéren
  • obe
    köszi szépen
  • Dexa
    hja és hogy ma se maradjunk kaliberes kérdés nélkül:
    "...és hol lehet magyar játékosokkal találkozni és együtt gémelni?"
    ;)
  • Dexa
    Nooooooooos... eddig kellemes meglepetés nekem a kettőnyócz
    (meglehet, hogy csak a hosszú kényszerszünet miatt... :P :D )
  • CSUKA
    És hogyha nem a géped mögül írogatsz, akkor egy 140cm magas pálcika vagy monitorfejjel?
  • CSUKA
    Én sim AA browsert használok. A Filterekhez ne nyúlj, csak a map-ot pipáld be, amin játszani szeretnél, és lent kattints a listafrissítés gombra.

Lehet, hogy nem vagy bejelentkezve a főmenünél, és azért írja, ki a tréningek hiányát.

www.aao.hu / faq
  • obe
    és még egy kérdés: találtam egy olyan pályát, aminek az a neve hohy prison break, de ha kiakarom próbálni, azt irja hogy hiányzik a training hozzá, de hiába keresem a traininget, nem találok, már mindet megcsináltam
  • obe
    srácok...a 2.8-as verzióban a mapok közül sokra nem ad semmit: ől urban, dusk...másnak sem, vagy nekem csak azért mert a játék browserét használom, és nem pl all seeing eye-t?
  • N3TuddKi
    vagy az, hogy nem látja a nagy piros betűket?
  • bcs78
    Fogadjunk mindenkit a srác helyesírása bőszített fel ennyire.
  • Doma #56554
    Ez dúrva
    Megver ha beszólsz
  • Sadist
    Ne légy már ilyen faszari, hogy kicsillagozod a puhapöcsűt
  • N3TuddKi
    próbálom szítani a tüzet, de valami puhap*csű került már megint ide aki eddig csézett most meg azt hiszi nagyfiú lett...
  • Prank
    végre valami lincshangulat...
  • Sadist
    fúha :O
  • N3TuddKi
    noob
  • Teflon Mike
    Én ki vagyok??? aki megver ha beszólsz :]
  • N3TuddKi
    ki vagy te itt?
  • [Rush]
    hehe
  • Sadist
    Hehe, érdekes, nekem valahogy sikerült megtalálni azt a bunkert, plusz még rajtam kívül több ezer embernek :) Ja és @NYÁD neked is :)
  • Teflon Mike
    hehe, @NYÁD, az aknavetős résznél nem tok tovább menni mert azt mondja hogy löjjek le valami bunkert csak hogy nincs ott semmilyen bunker már vagy 10x megcsináltam mindenhova lövök de nem fogad el semmit :S
  • Sadist
    iddqd, esetleg próbálkozz a marioval, vagy a kántörsztrálykkal :|
  • Teflon Mike
    Boldog születésnapot :)

Na hogy lehet kihagyni a tréninget?? hogy tuggyak online jáccani!!! (semmi nem jött be és nem tuttam megcsinálni a 3. traininget mikor akna vetővel kell lőni :S)
  • CSUKA
    Ad az AA-nak egy erőssebb prioritást. Nem zavar be másik, lényegtelen progi.

És még pár dolgot leiltok mindig... hosszú listám van, hogy melyik/milyen szolgáltatásokat tiltom le.
    PL. Háttérben futó inteligens alkalmazások a microsoft-tól, már eleve szemetszúrt és letiltottam.
    És nekem előfordult, hogy AA közben megfagyott a gép, mint a cövek. A kép beállt, a handkártya is olyan hangot adott, mint kékhalálkr szokott.
    Letiltottam, az autóupdatet, meg a biztonsági központot, és láss csodát, azóta nem halt meg a gépem AA alatt.
  • THE matrica
    Miért ez mit csinál?
  • CSUKA
    Ez a tuti
  • CSUKA
    Én használom... szerintem előny. De jól be kell gyakorolni. És könnyű elrontani a ritmust. Márpedig, akkor földreérkezéskor nem tudsz lőni. És csak vicces lesz, ahogyan odarambózod, de nem lősz...

Rá kell jönni, hogy mikor használd. Figyelni kell arra, hogy legyen elég helyed ugrani/érkezni, mert ha bevered a fejedet, akkor csak kiugrasz az ellenfél elé, és ő leszed.
  • panther112
    Nem mondtam, hogy bug lenne. Csak arra voltam kíváncsi, kihasználjátok-e, ill. hogy szerintetek mekkora előny származik belőle.
  • CSUKA
    Anynira nem nagy kunszt. De nem lősz lőle pontosabban, csak nehéz eltalálni. Tulajdonképpen semmi bug nincs benne. Ugrasz, leérkezel, és lősz. De nem leszel pontosabb, vagy halhatatlanabb. Inkább csak az ugró embert nehéz eltalálni + ahogy leérkezik már lő. Te még a mozgását követnéd a levegőben ,de már leszedett.
    Megoldás: Ha látod, hogy ugrok, akkor próbáld kiszámítani, hogy hova érkezik, és már azt a pontot lövöd. Kicsit hozzá kell szokni, de utánna még könnyebb lesz őket kinyírni, mint a sima ellenfeleekt.

Collapsed Tunnel, Pipeline (sima) jó gyakorlópályák ilyen szempontból.

A lehasalás dettó u.ez.. ha engem lőnek, van amikor lehasalok. Mire felekszem a földre, addigra az ellenfelem kifogy, én meg fölkelek és lelövöm. Ez szintén nem bug. Bug az amikor lehasalsz és lősz is. De én csak simán lehasalok.
  • CSUKA
    Melyik az a hülye terrorisra, amelyiket rá lehet venni, hogy elmenjen Paksra. Nem kell azt szabotálni... Fel fog az robban magától szépen. Hogy megleygen az összhang, már a 2-es block is üzemel megint.
    Sztem a sulimat kéne megcsinálni, és a tanárit kéne fölrobbantani.
    Vagy az Enterprise-t kéne megcsinálni. Ha véletlen kilövöd az ablakát, mindenki meghal.
    Vagy valami mertóalagutasat....
    Vagy csináljuk meg a magyar-"keleti" határt... Meg kell akadályozni, hogy átjöjjenek.
    Sőt! Ferihegy-et kell megcsinánli sok sok menekültel, akik Kanadába akarnak kijutni. Ők párszázan a VIP-ek és meg kell gátolni, hogy visszajöjjenek.