60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Mekkéne nézni. Fiygi, végigszaladok rajtuk, de sztem még nem áltak át 2.0-ra. De ha át is álltak, akkor tuti, hogy 2-en lézengenénk ott, bár sztem az is lehet izgi :)
  • Kutyika
    *tömmi=többi*
  • Kutyika
    Apropó a tömmi magyar serverrel mi van, nem tudja valaki?
  • Kutyika
    Csar az jó, kár hogy a Coden nem az van..:( A hospital nagyon pörgős pálya és sok ember kell hozzá, hogy élvezhető legyen, Szerintem...
  • Gfreiter
    Miután elmentél, nem csinálta csak egyszer v kétszer, aztán többet nem. Biztos be kell neki járatódnia, nemtom. Kutyi, CSAR hoz lenne kedved? Ez most csak bemelegítés volt :)
  • Kutyika
    Izé...Bocsi hogy lelőttelek 203-al... Nem akartam, csak ugye az ösztön, meg ott mozgott valami, mire észbe kaptam már késő volt...
  • THE matrica
    MOst akkor meddig fogja ezt csinálni???
  • Dexa
    hát jah
    most csak azért is visszamegyek CODEra és most 7 kört lenyomok csít nélkül...
    :D
    Bár nem tom Slow armys kolléga úr így mi lesz velünk official szerveren...
    ;)
  • Slow
    ajaj... megen frissült a pb? bajban vagyunk Dexa ;)
  • Dexa
    na a CODE-os PB kirak megint...
    lehet hogy nem kéne csítelnem?
  • Tikal #22222
    akkor el kéne fogadni hogy vannak emberek ( zsolldosok) akiknek megéri annyi pénzért elmenni irakba, mellesleg ezért ment katonának...
  • Gfreiter
    Hát a háború genya dolog.. És a baj az, hogy mindig pár ember hülyesége miatt halnak meg ezrek. Én nem értem az egészet. Na mindegy. Ok, próbáljuk meg a Code szervert. Ott talizunk.
  • Kutyika
    Néztem, fent van a képed Daniel_F honlapján..:)) Köfi, Daniel!!!!
  • Kutyika
    Jaja, sajnos, illen a háború..:( Felőlem mehet a Game, csak ne hivatalosz serverre menjünk elsőre, mindíg reklamálnak, hogy beszélünk, megpróbáljuk a Code-st..?
  • Gfreiter
    Hát igen... rossz emberek... Kutyika, game?
  • Kutyika
    Kérdés, hogy kik és miért?
  • sniper*
    köszi.
    remélem nálam is ez lesz
  • Brutal
    Havernak ugyanez volt a problémája és 3 nap mulva magától engedélyezte a kiképzést...
  • Gfreiter
    Wazzeee... az egész buszt kiirtották???!

Bocsi... befejeztem..
  • Gfreiter
    Tud élni...
  • Dexa
    hm...
    ez érdekes...
  • sniper*
    megnéztem, 36 kell. be is regisztráltam az erdményt, mégsem enged be a mesterlövész pályára!
  • Dexa
    nem 36 kell még mindig...?
  • sniper*
    változtattak? eddig 36-ra kellett!
  • Slow
    nem 38-ra kell?
  • sniper*
    jó estét!

megcsináltam a lövészetet most 36 pontosra és mégsem nyitotta meg a mesterlövész pályákat. miért?
  • Gfreiter
    Sziasztok, jó "reggelt" mindenkinek... Bocsi, egy off témában szeretnék kérdést feltenni, úgyhogy lécci aki tud segíteni, priviben küldje el nekem a választ. Szal azt szeretném tudni, hogy mi a határrendész pontosabb definíciója, tehát mi a tevékenységi köre, és mitől különbözik a határőrségtől, meg a határvadásztól.És hogy ilyen területen lehet e Budapesten is dolgozni, vagy határ mellé kell e költözni...? Előre is köszi mindenkitől, aki segít.
  • Prank
    meg fű:)
  • Nyers
    Pontosan, ahogy mondod!
  • Slow
    ...meg magárahagyott sniper rengeteg vietcong, fogjok betegségek, rovarok, kígyók...;)
  • Nyers
    Szerintem meg dolgozhatnának egy dzsungel-központú patchen is!
    Mondjuk AA:Vietnam! :)
    Hatalmas erdők, folyók, ... ütközetek! És persze iszonyatos feeling!
  • Nyers
    A címe: Slow! :)
  • Slow
    nem tudtam=) melyik az?=)
  • Slow
    igaz, gond lenne, és szerintem jobb is hogy nem rakják bele felelőtlenül...

inkább ne legyen jármű, mint hogy BF szerű irreális hülyeség legyen

a normális járműszimulálás még várat magára, nemtok olyan programot amiben jól (reálisan) megoldották volna...(lehet hogy van, nemtom)
  • Prank
    írt?... inkább énekelt...vazze kezdek gfreiterkedni
  • Prank
    kájli minóg írt rólad egy dalt..tudtad?:)
  • Prank
    én a radio tower szerű pályákon el tudnék képzelni egy homokfutót vagy a téli pályákon motoros szánokat:)
  • Dexa
    azért írtam hogy kira lenne...
    de sajna csak vmi szutyok BMPről volt szó...
  • Nyers
    Szerintem, tankot (M1A1 / M1A2 Abrams) nem lehet integrálni a játékba a jelen állás szerint. Egyszerűen nem férnének el. Könnyűpáncélzatú hordozó/támogató játművek viszon annál inkább, habár ennek a megoldása is komoly probléma.
  • Dexa
    hát az ígéretekben az szerepel, hogy az SF reconnál néhányszor nagyobb pálya lenne a járműves cucchoz, de jármű csak szárazföldi lenne /szal semmi repülő, ilyesmi/
    járművet is csak úgy lehetne benne használni, hogy közlekedni vele...
    igaz, kira lenne M1A1 -el irtani az ellent...