60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Nyers
    <key> = exect CSARbinds.txt
    Így lehet, számodra egyedi, minden pályára más-más keybinding-eket használni. Szerintem ez csak a vérbeli profiknak van szüksége, úgyhogy ne próbálkozzatok!
  • Nyers
    Mindjárt megkeresem!
  • HoTDoG
    Na amint látom újra megy a Landor, immár 2.0-s kiszerelésben.
    De mért csak a Pipeline megy rajta?...
    Egyébként megy még a CODE és a PH szerver?
  • sniper*
    köszi
  • Kutyika
    heh, csak a felét???
  • Slow
    valami ilyen is benne van a leírásban..
    én ilyet nem használok, szal nincs tapasztalat

ha ismerted, akko' mé' nem tudtad, hogyan kell?
    :))
  • Slow
    de lehetne...;)
    itt a megoldás...

első lecke:
    "Lets work sluggard"
  • Nyers
    Thx, ezt én is ismerem. Egyébként mit kell beírni, hogy a pálya elején más-más ini-fájlt használjon?
  • [Rush]
  • sniper*
    ez tök jó, de magyarul nem lehetne?;)
  • Slow
    a bindelésnél kell beírni:

pl:
    a b betühöz a user.ini-ben beírod:
    b=CommoRadio | commosendmessage 18
    akkor a b-re benyögi, hogy "hooah"

itt a teljes commo lista, nézd meg!
  • sniper*
    végig csináltam már a kiképzéseket. csak most sikerült végre a lövészetet is 36-ra teljesíten.
    vagy újra menjek végig a kiképzéseken?
  • pet70000
    Persze, hisz ez má' régen G fóruma....
  • Tikal #22260
    benézek a forumra, erre mit látok, egy fekete és egy fehér banner cserélődik, G és kutyika beszélgetnek, az oldal felét szét offolják
  • Nyers
    Ja és ezt lefordítanád: az a 28-az commo.
    Egyébként meg kösz a válaszokat!
  • Nyers
    Tudom, hogy a 50 és 150-s ping az jó, de ez nekem ugrál egyfolytába, az 1.9-s pedig jó volt ha 5 s-ként lépett föl vagy le, engem kegyetlenül idegesít!
  • Slow
    az a 28-az commo ;)

a disable c siede eff, az csak arra jó, hogy eksön közben nem (pl közelharcban) nem lassul be a géped...
    ping ügyben nem segít

az 50-e és a 150.es ping is jó, általában 200 körül mozog mindenkinek official szervereken

az első pár kör mindig lagos, azt ki kell bírni..
  • SACA_(HUN)
    G betű, és ott addig nyomod amig "whispered" message lesz kiirva!!
  • Nyers
    Milyen paranccsal lehet olyan psz, psz hangot kiadni, nagyon poén! :)
  • Strahd_
    Nekem meg az a bajom hogy uj videokártya kell mert most 15 fps el játszok :(
  • Nyers
    Nekem a következő a problémám: a ping folyamatosan ugrál 50 és 150 között kb. félmásodpercenként, természetesen majd kifolyik a szemem és nem valami élvezetes! A másik, hogy az SF pályál ez úgy 15 perc múlva megjavul, de mi segíthetne ezen? Slow, ez "'disable client side effects'" használt?
  • Slow
    vajdi, nekem ez sajnos csak úgy oldódott meg, hogy a 'disable client side effects' -et benyomtam....:(
    így nem lesznek lövésnyomok, meg ilyenek, de az fps (viszonylag) állandó....(hát izé... 18 és 41 között van...)
    ;)
  • SACA_(HUN)
    Szia Repro! Van ICQ-d? Szeretnék veled beszélni!
  • [DFL]vajdi
    nemtom mi lesz sf-el mer most ugy néz ki hogy 800*600 -on minden ULTRALOW, semmi extra => hospital diavetítés, csar meg csak kicsit :D , cod -al minden fullon folyik a játék, armyt meg igy elbasztak :(
  • [HUN]Crassus
    Hali! Bocs ,hogy nem voltam este gammázni ,de bulizni voltam és összeszedtem egy fullos tancosgádzsit.......,de ígérem este leszek!:))))
  • patacsi HUN
    2.0át töltsd le :)
  • Slow
    itt fenn van egy link, ott mindenről találsz infót!
  • whitetiger
    Helloka mindenkinek, lenne 1-2 kérdésem, Letölteném a AA-t mejiket szedjem le 1.5, 1.7, 1.9? Mindig a legújabbat? Valaki korábban írta hogy a 1.5 jobb mint az új 1.9-es ez miben minősül jobbnak?
    Mit kell még az AA kivül letöltenem? Valami más kieg?
    Van AA lap.hu, ezen magyar szerverek, hogy smint kell regisztrálni, vagy valami egyedi belépés, bekerülés van valamelyiknél?
    Segítségetek várom, elöre köszi.
  • Gfreiter
    Keressünk másikat? Esetleg másik pályát? Jól ment most a buli :) Ennek örülök.
  • Kutyika
    Aszem ez a server is kidobálós...
  • Gfreiter
    Hmm úgy látom mindenkit kidobott.. :(
  • Gfreiter
    Kutyi, ha tele van, akkor próbálkozz, mert mindig van aki elmegy! 69.25.17.84
  • Gfreiter
    69.25.17.84 gyere
  • Kutyika
    Hmm... az jó píínz, akárhogyis nézem, de, ellenerző pontnál mindenkinek lassítania kell, hát aszem ez nagy hiba volt, a katona meg a társait és magát is védi... Nincs kivétel...
  • Gfreiter
    69.25.18.24 CSAR... bocs.. Asszem a kölyök 6000 USD/hó dellációt kapott. Gondolom aszite, hogy ha amerikai kocsival van, akkor nem kell megállynia az ellenőrző ponton, a aktonák meg azt gondolhatták, hogy egy öngyilkos bombamerénylő, mer ugye nem lassított le.. Rajta!! Hooah!!
  • Kutyika
    Csak azt nem értem, hogy az SG főoldalán a Chat-elők között miért vagyok én ott??? Nemis chat-elek....
  • Kutyika
    Mondj egy ip, aztán gammázunk..:))
  • Kutyika
    Mennyi az, az annyi (pénzért)?
  • Gfreiter
    Műxik még a Landor, ott Pipeline van, és most van 5 asszem külföldi egyén, meg van mégegy, ami szintén Hospital. De sajnos egyik sem CSAR, asszem nekem az lesz a kedvencem :)
  • Kutyika
    Hát gyakorolni jó..:))