60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Crassus
    Es persze KOSZI G!
  • [HUN]Crassus
    KOSZI RUSH!LOL
  • patacsi HUN
    ezt nem lehet finoman fogalmazni ;) sőt bűn lenne
  • Gfreiter
    Hja Rush, finoman fogalmazva igazad van... :)
    Kutyika, gyere ide: 64.74.138.190
  • Kutyika
    Nekem tök mindegy milyen pálya, amihez kedved van:)
  • [Rush]
    MagyarulPINA!!
  • Gfreiter
    64.74.138.190
  • Gfreiter
    Akkor mindjárt mondok egy IP-t. CSAR jó lesz? Vagy Pipeline? Ne mindig ott játszunk, ahol én akarom.
    Crassus! Az az izé, ami a nőknek van odalent.
  • [Rush]
    Csak az off bazzeg állandóan, esküszöm csinálok 1 másik oldalra AA topic-ot.........
  • Kutyika
    Mehet de csak egy kicsit, tudod, hogy miért..:(( max egy órát játszhatok csak.... Most próbáltam a Landort, de nem mükdik, legalábbis nálam.
  • Gfreiter
    Szia Kutyi!!!! Kéne nemsoká jáccani egyet.
  • Kutyika
    Szia Gfreiter! + Mindenki.
  • [Rush]
    1cd mi a fene....
  • Kutyika
    Voltam ott, a Pb-még mindíg kidobál mindenkit... Nem megyek többet...
  • Gfreiter
    Azért írtam úgy, hogy 4-5 mp-n belül. Hé Crassus, nagyvezér, gratula az új "Fotze"-hez
  • Tikal #22299
    lock on-t leszedted már?
  • [HUN]Crassus
    G! azert 5 masodpercig ne varj! egeszsegugyi okokbol........:))
  • Nyers
    Nem is vettem magamra! LOL
    De akkor remélem érted , hogy mire gondoltam és ilyen funkció nincs!
  • Gfreiter
    Ja, vili. Próbáld meg fekve :) A mutogatós szmájli nem neked ment... Akinek nem inge...
  • Nyers
    Egyébként, én azt mind tudom és szakkifejezéssel élve te a roll funkcióról beszéltél, de szerintem ez sem egyenértékű a gurítással, úgyhogy jöhetne egy új funkció!
  • Dexa
    na emberek, gyertek be CODE-ra...
  • Gfreiter
    Én sokszor úgy dobom, hogy még földet sem ér, már robban a feje felett Na de nem dumálok sokat, mer megin kikapok...
  • Nyers
    Ja, az nagyon szopi mikor elkezdenek rohanni és bumm!
  • Gfreiter
    De. Előveszed gránátot, aztán mielőtt eldobod, Alt fire gombot nyomsz (nekem ez az egér jobb gombja). Élesíteni meg úgy élesíted, hogy megnyomod a tűz gombot, de nem engeded el, nyomva tartod, és megin megnyomod az Alt fire-t, és ekkor elkezd villogni a bal alsó sarokban, h Living grenade (élesített gránát", amit kb 4-5 mp-n belül dobj el, különben a kezedben robban fel. Ez arra jó, hogy ki tudod számolni, hogy mikro robbanjon, és az ellenséágnek már nem lesz ideje lelépni a gránát hatósugarából.
  • Nyers
    Én a gránátok csavarására, vagy új fajta dobására gondolok! Egyébként nem lehet gurítani a gránátot?
  • Gfreiter
    Hali mindenki! Sztem annak inkább a későbbi verziókban lesz jelentősége (ha lesz), mert eddig még én sem nagyon láttam értelmét. Viszont a hangtompító az a nagykirályság :))
  • Nyers
    Egyébként mi az a Left Rail (J), Right Rail (K)? Lehet, hogy én vagyok a hülye, de én még sose használtam.
  • Nyers
    hosszú í nincs - náluk nagyobb a bal shift :)
    é=;; á=,; ű=\; ő=[; ú=]; ö=0; ü=-; ó==;
    Plusz vannak még gombok amik nálám nincsenek. A startapmenüben (az AA menüjében a bitmap képben és az AA manualjában is).
    Jó bindelgetést!
  • Slow
    jah, igen télleg, értem...:)

lécci írd ide, hogy melyik-melyik!
    köc
  • Nyers
    OK, nem erre gondoltam, csak hogy lehet e kódolni és mi annak a jele az angol klaviatúrán, de már megvan!
  • Mighty
    Angol billentyuzeten nincs é, á, stb.
  • Dexa
    na emberek gyerünk gémelni...
    :D
  • Dexa
    no problemo...
    csak hiányoltalak gémeléskor, nem volt akit leszedjek...
  • Mighty
    Ket embernek is odaadtam az adminjelszot, instrukciokkal (ZsozS es Rush). Dolgoztam tegnap ejjel...sajnalom.
  • patacsi HUN
    ment mail :)
  • Slow
    hát a say után amit írsz, azt megjeleníti, nem? á meg é az ven, asszem
  • Nyers
    Szerintem egyszerűsíthetnék, és egy sokkal jobb formába önhetnék ezt az egészet, pl. menüből megoldva kényelmesebb lenne!
    Egyébként nem lehet specifikus karaktereket (é, á, ...) bindelni? Én nem találtam sehol se erről, pedig hasznos lenne!
  • Slow
    na ja=)
    így is mindig elkavarodom a bindek között és dumálok minden hülyeséget ;)
  • Dexa
    tegnap sajna megint a PB észlelte hogy csítelek és engem is mindig kidobált...
    ;)

:D
  • Mighty
    CODE megy, csak nincs regisztralva. Konzolbol lehet ra csatlakozni.