60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [HUN]Stravinsky
    Maaaaaaaargit te állat :)
  • SACA_(HUN)

Nini egy kép! Kicsit nagy, de fasza, háttérnek bombajó!
  • Slow
    mé' mi van ott? ;)
  • SACA_(HUN)
    Slow bácsi gyere CODE-ra!
  • Slow
    megvan, most töltikéztem fel ;)
  • patacsi HUN
    má megvan csak ellenőrízd :)
    Mighty a clanfórum mai hozzászólásodat ismételd plíííz :)
  • Vorpal
    Értelekisén de gondoltam reggeli képáradtnak jó leszek ,feldobja a fórumot
  • SACA_(HUN)
    Az ip 193.225.82.93
  • Slow
    de feltöltök újra
  • SACA_(HUN)
    Mindenki aki tud jöjjön a CODE-ra MOST!
  • Slow
    csak rosszul van pakolva
    az xsu mappán blülre kellene az "alkatrészes" folderek
  • patacsi HUN
    xsu.hu-n "apró" átalakítás volt nézz rá majd lécci (külön mappába került ezért újra kell tölteni sztem) :) tudom örülsz
  • Gfreiter
    LOL, én is szeretnék ilyen munkahelyet... Gfreiter_Alszik :D
  • Gfreiter
    Ugye nem gondolom jól, ha azt gondolom, hogy azért nincs itt szinte senki, mert mindenki priviben csatázik egymással???
  • Gfreiter
    Hah, aszittem bokavédő, lol. Egyébként minek flangálnak ennyi cuccal? Amennyi előnye van, legalább annyi hátránya is van.
  • Gfreiter
    *költségesen*
  • Gfreiter
    Hát, jobb mint ha a szemed folyna ki. A képen meg tudsz állítani, de a szemed világán nemigen. Vagy csak nagyon kölcségesen. Kedves Vorpal! Amennyiben jószándékkal közeledtél ma felénk, légy üdvözölve! Ha nem, akkor te is tudod...
  • patacsi HUN
    egy kicsit "széthúzza" a képet és ezért el is vetettem rögtön(eddig). de inkább kibírom :))
  • Gfreiter
  • Gfreiter
    :))) hát, legalább észrevetted, LOL! Ez a szar az egészben, hogy azért gyűjtögetsz mondjuk egy csomó ideig, hogy aztán kb két hónapig legyen egy csúcs géped, aztán jön az, hogy már nem fut minden olyan jól rajta, aztán már minden szarul fut rajta, aztán már nem is kapcsolod be többet a gépet, amíg kb 5 év múlva lesz egy új géped. Na nálam így néz ki a a dolog . Persze a ház meg a család megy az ilyen izék azért fontosak ám nagyon!! Inkább vegyél most kerítést, aztán majd nemsokára összejön a cuccra! Keress olcsó kertépítőt :)
  • Vorpal
    maj megdöglök énis amikor földetérek
  • Gfreiter
    Hali. Látogatásod jóindulatú, vagy nem...?
  • Gfreiter
    ?????
  • Vorpal
    más

• patacsi HUN
    viszlát...
  • Vorpal
    vigyorogjatok me vigyorogni jó

• patacsi HUN
    eddig 1400x150 60hz használtam és most vettem csak észre, hogy ha 1280x1024 akkor 160hz a képfriss mega LLLOOOLLL
    hogy én mekkora hülye álmaximalista barom vagyok :))
    nekem is gázos mert nekem most tavasszal kertre kellene a mani meg kerítésre meg még grau a ház kívűlről...
    nagyon meg kell fontolni mit vesz az ember pc ügyben mert itt nagyon drága lehet az olcsó :( (de a drága is lehet...)
  • Gfreiter
    Talán karácsonyra, vagy nénvnapomra... Meglássuk. Nem vagyok nagyigényű, nem ragaszkodom a hiperszuper felbontáshoz mindenáron. A lényeg, hogy lássak valamit ;) Slow, igen, aztán észrevettem, hogy az 3-as. Szal nekem egy ilyen kiadást hónapokig tartó tervezgetés előz meg, szal meglátjuk, azért köszi a tippeket, és remélem, amikor ott leszek, h beújítsak, akkor segítetek :)
  • patacsi HUN
    nekem cirka 3 hét múlva lesz 1 éves a berendezés és elvérzik a következő patch-nél ( P4 2.4 512 MRad8500-64 ):( már most fűzöm az asszonyt, hogy tavaszal...
    cseréld el vagy le a vidkaridat vinyó, vagy dvd helyett, és akkor elvagy vele még egy darabig. :)
  • Slow
    de Dzsí, én éppen azt mondtam, hogy a régebbi gf3 ti többet tud, mint a gf4 mx..
    no mindegy, ha má' megvan akkor késő ;)

panda piheg, fű ilyesztget...:)

én is kérek dvd íróóóót =)
  • Strahd_
    az elején még ismerkedek vele de már van 3 dark side pontom .)
  • [HUN]Crassus
    Rendben Audio!
    Ide utald a pénzt:OTP1171-2589-2585-684
  • Gfreiter
    Ja igen, én is akartam mondani egy qrva nagy LLLOOOLLL-t :DDD
  • Audiogenius
    jo befektetes en mindegyikbol kerek egyet :)
  • [Rush]
    Jó cakkát
  • Gfreiter
    Hmmm... úgy tűnik ezúttal tényleg mindenkit elvittek a júefók Na mindegy, hátha holnapra visszahozzák őket Jó éjszakát barátaim
  • Gfreiter
    Hát, mire összeszedem a lét, már az is elavult lesz. Na mindegy, el vagyok ezzel még egy darabig. CSak érdekes, hogy pl az IGI2 szaggat mint az állat, pedig minden minimumra van véve. Azér ezt mégse kéne... Mi van Slow? Megin elfáradt a pandád? LOL!
  • Slow
    sztem a gf4 mx-nél jobb a gf3 titánium
  • Gfreiter
    :) Majd meglátjuk.. no della... de akkor majd segítsetek légyszí egy jó konfigurációt összeállítani, jó?
  • Tikal #22497
    évig?, talán még idén kihuzod vele, szabadulj meg tőle minél hamarabb :)