60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • whitetiger
    Hopsz, várj, ezek a megoldások mindegyik verzióra jok? Én spec 2.0 töltöttem le egyböl, a másik hogy akad a gép erre nincs valami trükőd?
  • Gfreiter
    Szia SLOW!! Van G Szal whitetiger, ezeket a tréning során, amikor végighallgatod az előadást, kell egy tesztet írni, és ezek a helyes válaszok. Az előadásokat végig kell hallgatni, egyenként kb 15-25 perc. Összesen 4 db (vagy 3?) előadást kell végigülni: 1-2-3 medic képzés, a 4. Special Force kiképzés (hadieszköz azonosítása a téma), de az SF egyelőre tárgytalan, mert 15 honor kell ahhoz, hogy megcsinálhasd. Milyen géped van? A szaggatás miatt kérdem.
  • whitetiger
    Ok, köszi.
  • Prank
    őőőő...nem...ha kész vagy a regisztrációval, akkor a játékban, ahol vannak az egyszemélyes tréning pályák, ott lesznek ilyen tesztes feladatok (medic teszt stb), na ezeknek a megoldásai
  • whitetiger
    Jó ok megvan, de ezeket hova kell beirni? Az AA oldalra gondolsz, ott kell beírni?
  • Prank
    itt az sg fórumon látsz némely embernél aláírást...patacsi aláírásán a teszt megoldások vannak, hogy ne kelljen minden alkalommal beírni...
  • whitetiger
    ok köszi, AAM megtaláltam, most ott kolbászolok, tesztmegoldás patacsi oldalán, ez mi, nem nagyon tudom még az ilyen rövidításeket, köszi.
  • Slow
    ...aztán beszól a fű, és elszalad...panda meg utána...;)
  • Prank
    regisztráció: americasarmy.com...
    tesztmegoldás patacsi aláírásán...
    segítség újaknak: americasarmy.uw.hu...
  • whitetiger
    Helloka mindenkinek, új lennék itt, most töltöttem le az AA-t nekem nagyon bejön, igaz a tréningen nem mentem még végig.
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy hol kell regisztrálni magam, hogy tudjak menni valamelyik szerverre?
    A másik kicsit akad a játék, nincs valami tipp, erre?
    Valamit nem lehet leállitani, kikapcsolni amitől felpörögne a játék?
    Segítséget elöre köszi.
  • Prank
    vazzeg...ebben a pillanatban változtatta meg:)
  • Prank
    slow bannerja: a fű odamegy a pandához, gyorsan mond egy viccet, elfut, és a panda röhög a viccen...

vannak új hírek a patchről?:)
  • Tikal #22569
    legalább nem kell visszalapoznom 2 oldalt hogy megtudjam mi volt tiz perce
  • Slow
    pörgés van, mi?
    (nincs G...)
  • Prank
    ja
  • Slow
    az
  • Prank
  • Slow
    de megy
  • Prank
    még nem
  • patacsi HUN
    már megy :)
  • patacsi HUN
    nincs mit :)
    az uw megint nem megy :( bár végre az xSU-t már nem érinti :) de attól még gáz...
  • SACA_(HUN)
    Roger! Jelentem már vételezetm! Köszi Patacsi!
  • patacsi HUN
    hányan halhattak már meg amikor az ak-t hirtelen mozdulattal egyeslövésre állították sorozat helyett aztán már nem maradt idő piszmogni vele...
  • patacsi HUN
    xSU !! go xSU clanfórum, mailcímeket vételezni :))
  • repro
    Strahd_: A képen látható az igazi szovjet mentalitás.. elsőnek Automatába, csak utánna lehet egyeslövésbe kapcsolni.. :)
  • SACA_(HUN)
    hát nem tudom lehet hogy kilőttek egy-pár auth szervert? Bár szerintem nem tudom .:) Azt megprobalom hogy bemegyek a pte-re és ott feltelepitek egy szervert! És megprobalom!
  • SACA_(HUN)
    Maaaaaaaaaaaargit! Merre vagy?
  • Tikal #22553
    én most a jo oldalt nyomatom, ha végig nyomtam megyek a totál gonosz oldalon, mindenkit kinyirok :))
  • Strahd_
    Egyik nap valamelyik Tvn volt egy érdekes müsor egy ujfajta fegyver tartozékról .) egy ksi kamera van rjata csak a fegyver csövét dugjak ki és mégis pontosan tudd célozni a hazsnálo mert a kamera a szem elé vetiti a képet egy ksi monitorra .)
  • V-Storm
    Igazi TeamPlay nem ugy mint tegnap az RT-én TK DAY Rulezzz
  • Strahd_
    Nah "kioffoltammagam" .)
  • Strahd_
    AK

• Strahd_

Ismerös a fegyver a kezében a hátsónak? .)
  • Strahd_

OPFOR? .)
  • Strahd_

játszópajtinak .)
  • Strahd_

Kövi Amry patchbe .)
  • Strahd_
    kedvenc linkelö oldalam meg ilyenkor nem elérhetö :D
  • Strahd_
    tényleg jo csak nagy .)
  • MarkBlade
    LAza nagyon laza.. :)