60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Ádj'Isten mindannyiótoknak! :)
    Új jelenséggel állok elő. Olvastam a fakkban, hogy előfordul, hogy nem telepíti fel a 2.8-at, mert azt mondja, hogy már fent van. Na most nekem az ellenkezője: azt mondja, hogy nem találja a játékot felinstallálva, pedig még a system mappába is beraktam a patch-et. Találkozott már valaki ilyennel? Azért vagyok dühös, mert kb 20KB-vel jött le a cucc egész nap, és ez csak a patch.
  • Marvin
    2.8-as a játékod verziója?
  • pipedog
    miért van az hogy amikor be van jelőlve az összes pálya, akkor is csak 8-9 szervert látok ahol van játékos a többin pedig nincs senki
  • THE matrica
    Lehet hogy a vsync be van nálad kapcsolva. Kapcsold ki.
  • Ombika
    KEtlem mivel minden fullon van es ha leveszem akkor se valtozik semmit,tehat 60 FPs limitet hogyan tom kiszedni?
  • Sadist
    Erősebb vassal...
  • Ombika
    FPS limitet hogyan tom kiszedni gamebol?
  • Sadist
    Arra a fenti KURVANAGY PIROS VILLÓGÓ SZAR MELLETTI FELIRATRA NEM, ISMÉTLEM NEM szabad rákattintani, mert még a végén megtudsz valami hasznos és fontos dolgot.
  • zsakosfrodo2
    Kicsit nézz körül, mielött ilyet kérdezel.
  • Prank
    lol
  • norbre
    vagy hibás a letöltött fájl.. és azért tört.. összetört..
  • bcs78
    lehet a tört olyan, hogy még ők fizetnek neked, hogy játsz...
  • norbre
    ez a game full ingyenes..
  • andaxxin
    törtre gondoltam
  • Marvin
    Van nem eredeti játék is?
  • andaxxin
    Hali.
    CSak eredeti játékkal leht neten nyomni?
    Pl:magyar serveren?
  • CSUKA
    Egy -=HELL=-es. OMG! Nincs lámább klán a HELL-nél. 2.5 óra hw bannoltak a szerverükről, mert leőttem az admint, és az a nyomi kibannolt. Visszamentem sec accountal, és köv körben megint leszedtem. De fölismerte a flash (#_#) bindemet, és megint kibannolt. Azóta, ha HELL-est látok, már TKzom is le.

Írtó nagy a szájuk. De a tudásuk... 0. És persze csak DEF-et játszanak . Ghostolnak, mint a franc, és ha szóváteszik már egy is a ban.
  • N3TuddKi
    ""yeah close your eyes.""
  • Marvin
    Noted.
  • Marvin
    Sorry.
  • norbre
    inkább azt oldanák meg hogy ha be akarok menni egy szerverre de éppen tele van, akkor ne kelljen folyton figyelnem hogy mikor jön ki valaki, hanem legyen valamilyen "várólista" ..
  • Mighty
    Ki lehet már kapcsolni a chat-et??? Ez de hiányzott nekem anno.
  • CSUKA
    Marvin! Olyat lehet, hogy "agphud 0"-val kinyomom a hud-ot, és egyenként visszakapcsolom úgy, hogy a chat rész ne látszódjon? Elvileg a fegyvereket, térképet, CEM mutatót lehet egyenként visszakapcsolni.

Ha magyar szerverrre megyek jól jön. Csak nyomok egy Helló mindenki-t, és letiltom a chat-et. Legalább nem látom amikor anyámat szídják. És így nincs vita sem.
  • norbre
    kösziköszi
  • KulacsKa

O SRY MY FAULT :)
  • Sadist
    Ott fölül a HATALMAS PIROS FELIRAT csak viccből van, nem szabad az utána lévő linkre kattintani.
  • KulacsKa
    Ez régen free volt most mi vele a helyzet már bocsi all hogy ilyen alapot kérdezek és egy link esetleg ahonnan minden lejön ???(ezzel kapcs.) köszi előre is a választ
  • Sadist
    agphud 0
  • norbre
    hi all...

volna egy kérdésem.. hátha valaki tud segíteni:
    videót szeretnék csinálni az AA-ban (fraps-el) és ki szeretném kapcsolni ideiglenesen a konzol kiírásokat, célkeresztet, objectkiírást stb.. vagyis minden "fölösleges" cuccot.. hogy mintha egy kamera venné a képet..
    hogy lehet ezt megoldani?
  • Dexa
    a faxt... megdolgoztam érte keményen és izzadtságosan :P :D
    első verzió egyszerűbb lett volna és kényelmesebb (ősök lehúzása)... de így meg jobban örülök a dolognak és jobban is értékelem :P
  • Sadist
    Sikerült megpumpolni apucit?
  • Dexa
    nézd meg az aláírásom... ilyen konfiggal tolom 64 bites rendszer alatt
    ezek után szerinted? ;)
  • obe
    van
  • samhun
    Hi
    van 2.8as update? Mert még régebben a 2.7est szedtem le torrentböl, és nem szeretném leszedni ujra.
  • sharky12
    Vártam, ahogy mondtátok, de a telepítő nem indult el, viszont folyamatosan pörgette a winyómat és nem történt semmi 20 percig. Létezhet, hogy nem szereti a Core2Duo-t?

Egyéb ötletek?

THX
  • Marvin
    Muszáj
    Az ETA is opció (explore the army), de az csak tutorial mission.
  • N3TuddKi
    1., igen.
    2., nem.
  • bcs78
    Hmmm... még egy türelmetlen ember...
  • Sadist
    Van néhány olyan szerver, ahol játszhatsz training nélkül is, bár ahhoz úgy tudom account sem kell. Játékon belül azt hiszem valami explore the army vagy ilyesmi menüpontot keress.
  • Petter Szajmon
    Muszály tréninget végigcsinálni vagy lehet valahogy egyböl kezdeni is?