60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Slow
    hú de lázadó ;)
  • Slow
    nekem se müxik
  • Gfreiter
    Tudja a fene. már vagy 8-10 éve láttam. De annyira nem érdekes a dolog, lol. Szal jó az, ha ez a rotációs szisztéma van? Az a gáz, ha vki nem szereti az adott pályát, akkor nem megy oda jáccani.
  • [Rush]
    Szerintem érdemes lesz.....
  • Free
    Igaz elötte állandóan lekaszált .... Akkor ki etet kit???
  • Gfreiter
    Sztem agyébként kéne majd gyakorolni úgy, hogy csak ketten vagyunk, vagy esetleg négyen, mert akkor jól be lehet járni a pályát, megismerjük, és izgi, hogy bármalyik sarkon összefuthatunk egymással. Nagy csapatban ezt azért nem lehet sztem, mert van egy adott rész, ahol úgyis tudod, hogy ott az opfor valahol. De így lehetne nagyokat kommandózni , vadászni, becserkészni :)) Nem téged perelnek, ne izgulj... hanem az indiánok Daniel Day Lewist, a japcsik meg Tom Krúzt :)
  • Kutyika
    Na mind1, majd keresünk valami nyugis pályát, ha nem lesz magyar server. Perelések??? Nincs pénzem , nem fizetek, inkább lelülöm...
  • Kutyika
    Jó, csak először megtanulok angolul.... De ne aggódj, ha kijön a film, kiváncsiságból meg fogom nézni, aztán majd az álltalánosban/a filmek amiket most láttunk topic-ban írok róla...
  • Gfreiter
    Szia Kutyika!! Sajnos most nem sokat játszottam, de hétvégén odabas*unk :) A Landorral énse tom mi van, asszem teganp, vagy tegnapelőtt néztem Daniel_F honlapján, és "Server nicht erreichbar" volt kiírva (szerver nem elérhető). Ugyanakkor rámentem a CODE-ra, és a Mountain Pass jött be, de amikor megnéztem D_F-nél, hogy mi van a CODE-on, akkor arra is Server nicht erreichbar jelent meg. Én is elmosolyodtam, amikor megláttam a tökmagot, mint uccsó szamurájt.. ezek a nagy szavak, az utolsó fas*tudjaki, lol :))) Az utolsó mohikán sem indián volt, hmm, ahogy elnézem itt nagy perelések lesznek. Néger mikulás?? LLLOOOLLL :D
  • Gfreiter
    Patacsi!!! Van itt egy srác, h_zolee, aki már többször megcsinálta az SF kiképzést, de mindig login error vagy mi a szösz van neki, és nem menti el a tréninget. Nincs neki véletlenül tartalékban mégegy accountod?
  • Dexa
    ilyen 1 genyát bázzz...
  • Dexa
    persze /hogy nem csináltam meg/ ...
    :P
    :D
  • Free
    Dexának megigértem hogy e remek teljesítményt megörökítem :o)

• Slow
    zuluka, kiszavaztak téged, nem?

van ilyen ("voted aut from server"), előfordul mindenkivel...
  • Slow
    hehe
    T.Krúz mint samuráj, ráadásul az utolsó =))

mondjuk a magasságával nem lesz baj (még kínában is kicsinek számít..;))
  • Dexa
    jah mást téma:
    akik gémelnének vagy klánok waroznának azok keressenek majd meg és megdumáljuk a részleteket...
    mindenkit várok...
  • Dexa
    na akinek gondja van a tréninggel majd visítson ide...
  • [Rush]
    Olvasd el a történetet és megtudod, hohy kerül oda.....
  • Kutyika
    Remélem írtod az ellent Kár, hogy nem tudok jönni játszani, addig is gyakorolj, mert hétvégén gammahegyek lesznek(remélhetőleg) Nemtudod mi van a Landorral??? Olyan jó volt ott játszani régen, nem laggolt, a ping is jó volt, és a társaság is kira volt.
  • Kutyika
    Izé, én igazán nem akarok beleugatni, de amint elnézem a főszereplőt, meg a történet címét, hát egy kicsit elgondolkoztam. Miként kerül Tom barátunk egy Samurai történetbe??? Szerintem kicsit abszurd, olyan mintha a mikulás néger volna egy filmben...(de lehet hogy van olyan, csak én még nem láttam... Most mondom, nem néztem a Lastsamurai.com-ot, mielőtt még ledöngölnétek a földbe...)
  • Kutyika
    Jó reggelt...
  • [Rush]

• [Rush]
  • [Rush]
    Strahd ez komoly lesz sztem...
  • Gfreiter
    Oké, nagyon szívesen, máskor is. Akkor megvan a gond :) Csak kitartás, nem lesz könnyű munka! De ha sikerül, akkor egy baromi jó kis csapatba fogsz belecsöppenni :) Aztán vállvetve harcolunk (vagy néha egymás ellen ;) ) Szólj máskor is, ha gond van! Na, föllőtték a pizsit! Jóccakát mindenkinek!
  • whitetiger
    Igen, nem vagyok regisztrálva, ennyi, igy elöször erre gyurok,köszi a segítséget. :))
  • Gfreiter
    Patacsi aláírása, pl a #22562-est nézd meg. Sztem az mindegyik med teszt megoldása egy darabban, csak nem részletezte külön. Ezek szerint műxik a dolog.
  • Gfreiter
    Ajjaj. Az is lehet, hogy valamit mahinálnak az auth szerverrel,és ilyenkor nem lehet nagyon regisztrálni, adatot elmente(t)ni, bár ezt szokták előre jelezni. Egyébként nemrtikán előfordult, hogy egy kis idő múlva (1-2 nap is lehet), hogy az illető bejelentkezett, és megvolt az összes trainingje, pedig előző nap ugyanaz volt, mint nálad. Azért ne add fel! Értemes megnézni a hivatalos honlapot, hogy ilyenkor mi a teendő. De egyébként ebben Daniel_F a főmumus, ő többet tud mondani ezekről a bizbaszokról.
  • Gfreiter
    Ha még nem csináltál ilyen accountot, akkor csinálj, de lehet, hogy az e-mailre várni kell, akár 1-2 napot is, bár nekem fél óra alaat megjött. Ez azért fontos, mert az összes adatod tulajdonképpen egy központi gebaszban regisztrálódik, tehát az, hogy milyen kiképzéseket csináltál meg, hány honorod van, stb. Egyébként ha úgy tűnik, hogy lefagy, akkor se indítsd újra a gépet, hanem próbáld meg először Alt+Tab-bal előhívni a Windowst, aztán meg onnan bezárod.
  • Gfreiter
    Hoppsz. Amikor kiírja, h gratula, sikeresen megcsináltada lövészetet? Akkor Continue-t kell nyomni, majd kicsit tölt vmit, aztán meg azt mondja, h lépj vissza a menübe, Ilyenkor megin a Continue-t kell megnyomni, mer ha a menu gombot nyomod, akkor ugrott za egész. Egyébként csináltál Accountot? A Personnel jacket-ben van egy ilyen felül, h Create account. Megcsináltad? És ha igen, akkor kaptál már confirm e-mailt?
  • whitetiger
    Jó ok ezt értem, de az első tréning után mondom feldobot egy ilyen ablakot, user név, jelszó, és ment volna a nettre, de befagyott.
  • Gfreiter
    ?? Melyik első tréninget? A bábúkra való célbalövést? Meg kell csinálni az összes Basic raininget, ahhoz, hogy játszhass: Lövészet, akadálypálya, ismerkedés a fegyverekkel (ennek nincs tétje, de rájössz majd, h jó, ha gyakorolsz ;) ), azután egy bevetés szimuláció vmi pincében. Ha ezeket megcsináltad, akkor mehetsz játszani.
  • whitetiger
    Nos, igen müködik amit mondtál,köszi, nem akad, csak egy ici picit, de az elmegy, de viszont, végigvittem az első tréninget, feldobot egy szerver reget, vagy mit, ok gomb és lefagyott a gép, ez mi a sz.r?
  • Gfreiter
    Na gyerekek, mek aludni. Slow, egyébként ahogy elnézem a pandád nem is tűnik se lassúnak, se szomorúnak... Biztos a fű teszi Na jóccakát Barátaim Kutyi!! Neked is jóccakát! Azért bevakkanthatnál...
  • whitetiger
    Ok, köszi, nézem.
  • Gfreiter
    Ello slow Panda :)
  • Gfreiter
    Figyi, ajánlm a következő dolgot: Video: 640*480; Detailok mind Low, vagy Very Low (attól még tök jó a grafika); Decals: Max decals 100, Door decals 10; Advaced: minden szart kapcsolj ki, kivéve a Use compressed lightmap, és esetleg a "No client side effects" vagy valami ilyesmi is be lehet kapcsolva, próbáld ki, hogy nálad hogy működik. Asszem semmit nem hagytam ki. Szal ezeket próbáld meg. Ha így flottul megy, akkor hozzá még bekapcsolhatsz ezt-azt.
  • Slow
    a 2.0 a legújabb, az kell!

ello G ;)
  • Prank
    akkor jót töltöttél le
  • whitetiger
    P III 1000 proc, 20-as vinyo,192MB RAM, NVIDIA frissités a legutolso megvan,mi érdekel még? köszi.