60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Azért mert mindenki ezt mondja, még nem sablon. Mellesleg belém aztán semmit nem lehet oltani,ezt hidd el... Egyébként én pont az ellenkezőjét tapasztalom, hogy "nemhivatalosan" oltják mindenkibe, hogy csináld, mer ez a "kúl". Persze aki "szertartásszerűen" egyszer egyszer elnyom egyet, azzal még nincs gond, csak amikor már kérkedik vele, meg reklámozza, hogy milyen fasza. Most már tényleg nem írok többet, mert innen is kibasznak...
  • Gfreiter
    Ld Vorpal! Egyébként asszem az A és B gombokkal valamelyest irányíthatod, de elég nehéz. Ami fontos, hogy ne szemből ugorj, hanem fordulj oldalra, és úgy. Én balra fordulva ugrottam ki. Azután már csak ki kell taktikázni, hogy melyik gombot mikor, meddig kell nyomni. Nekem is kb tizedszerre sikerült.
  • Tikal #22672
    nő gondja mindenkinek van, nem azért fog fűvezni, ha ivott volna akkor is mérges lennél? nem hinném, egyébként sem emiatt kezdik el akik elkezdik :)
    Azért nem értenek veled egyet mert sablon szöveget irsz, amit oltanak az emberekbe, szal mindegy :)

Ez porig égett, erről kár lenne vitát nyitni. :)
  • Gfreiter
    Bocs az offér!
  • whitetiger
    Helloka mindenkinek, segítség kellene, ejtőernyös pályán nem tudok tovább menni, mit kell az A és B gombal csinálni? Már több variációt kiprobáltam de semmi. Elöre köszi.
  • Gfreiter
    Ok! Csak tudod minek magyarázzam olyanoknak, akik egyetértenek mondjuk velem. Nem hiszem, hogy ezek odamennek... Na mindegy, csak felbasztam az agyam, mer nemrég tudtam meg, hogy az egyik legjobb barátom, akivel 6 éves korunk óta ismerjük egymást, elkezdte, pedig ő normális körülmények között nem csinálta volna. Volt egy nő gondja, és aztán belefutott pár régi osztálytársába, akik "megvígasztalták", azóta nem tud leállni róla.
    Oké Nyers, de az accountot azután meg tudod változtatni úgy, ahogy te akarod (név, e-mail, stb). Sztem ha nem megy azzal, ami neki van, akkor érdemes egy próbát!
    Hali Vorpal! Te is légy üdvözölve!
  • Tikal #22668
    G: hagyd azt a topikot, ugyis kitörlik, nem azért mert bunkok, de nem akarnak vitát ebben a témában, arra már van egy másik topic is. Véleményuket ugysem tudod megváltoztatni, feleslegesen meg ne hergeld magad... ok? peace :)
  • Vorpal
    üdv mindenkinek
  • Vorpal
    ekkora felhajtást pár diktátorért

• Vorpal
    bocsi ma reggel elmaradtam...ma nem volt vidám reggelem ;)

• whitetiger
    Köszi, de mi a lényege? Hogy müködik?
  • Vorpal
    add meg a dolgaidat és megcsinálom az ugrást ..nem te lennél az első akinek nehéz
  • whitetiger
    Helloka mindenkinek, segítség kellene, ejtőernyös pályán nem tudok tovább menni, mit kell az A és B gombal csinálni? Már több variációt kiprobáltam de semmi. Elöre köszi.
  • Nyers
    Kösz, de azt hiszem testvérem nem él a lehetőséggel! Saját, jól megszokott account-jával próbálkozik, egyszer csak rendbe jön, de azért rendes tőletek, hogy felajánlottátok! Egyébként meg szerintem ne próbálkozz másik accounttal ugyanazon a gépen játszani, mert a 2.0-val egyfolytába szarozik!
  • Gfreiter
    Simán... Bopcsi, de elhányom magam ezektől a dolgoktól...
    Valaki game?
  • Tikal #22659
    És Slow pandája neked az irányado? :) Ha nem alkohol a sör akkor gondolom gyogyszer :)
  • Gfreiter
    Nyers barátom, vagy h_zolee! Patacsi úr által felajánlott loginnal lépjetek be,és változtassatok adatot, de előtte beszéljétek meg, hogy kinek kell, nehogy egyszerre ketten nyomuljatok rá! Köszi Patacsi, ó nagymester Egyébként én is gondolkoztam azon, hogy csinálok pár accountot, csak nem merek, nehogy valamit bekavarjon nekem.
    OFF
    Tikal: lehet, hogy a fű nem drog, de nézd meg Slow szerencsétlen pandáját... teljesen be van pörögve! Egyébként ha ez az út odavezet, akkor ezt is lehet nevezni annak. Persze nézőpont kérdése, én pl a sört nem nevezem alkoholnak.
    ON
  • Tikal #22657
    megkaptad már? :)
  • patacsi HUN
    HUN RECRUIT 1 pass- HUNRECRUIT1
    mailt, nevet, pass-t változtatni
  • Tikal #22655
    OFF

G, a fű nem drog Rosszban leszunk ha folytatod

On
  • Nyers
    Gfreiter: minden adat stimmel!
    Prank: nem akarok machinálni a savekkel, de szerintem nem is működne, de azért kösz!
    Ma este ismét tesz egy próbát!
  • Gfreiter
    Heh, most meg működik. Tegnap nem működött. Figyelj! Próbáltad már, h a lenti linken a maintain your acciuntba belépsz, és megnézed, hogy minden adatod stimmel e?
  • Prank
    szerintem valahol tárolja az adatokat egy fájlban (save), mentsétek el külön mappába a fájlotokat, és aki éppen játszani akar, akkor az cserélje ki a fájlt az övével...
    nem tudom működik-e így, de ki lehetne próbálni...
  • Gfreiter
    Nekem ennyi a hivatalos honlap, de asszem régen nem ilyen volt. Itt aztán sehol semmi info.
  • Gfreiter
    Hát télleg nmetom, hogy mi lehet a gond. Ahogy elnézem, most a hivatalos oldal se nagyon akar működni.
  • Nyers
    Egyébként most szerintem megint működik, úgyhogy megint lehet próbálkozni! De azért elég lehangoló, ha 45 perc szarozás után visszadob a menübe!
  • Nyers
    Szóval megcsinálta azt a tesztes szart! Azt is kétszer kellett megcsinálnia, mert az elsőre nem ment el! Nem tudom, milyen gyakran látogatod a hivatalos honlapot, de azt figyeltem meg, hogy csak akkor lehet felküldeni az eredményeket, ha az az oldalsó számláló jobb oldalon működik (értsd nem ugyan azt az eredményt mutatja Honor, Medic, AA:SF stats, Marsksmanship). Mi egy gépen játszunk, így ha váltunk újra be kell jelentkezni és ezzel is volt egy rakat probléma (pedig az 1.9-cel semmi ilyen nem fordult elő). Ha csere van, bejelentkezik a másik és azt írja ki, hogy egyik tréning sincs kész (Not available). Ekkor meg kellett csinálni a lövöldözős szart, minden bejelentkezéskor, hogy "felfrissüljön" az account! Így mint mondtam nem tudja felküldeni az E&E eredményét. Szóval tényleg, aki tud valamit a megoldásról az szóljon!
  • Gfreiter
    Ja, igen. Hát nemtom. Az biztos, hogy egyszer is nehéz megcsinálni, nemhogy többször. Bár ha már ismered az utat, akkor csak végigkúszol. Szal nemtom mit kéne csinálni. Próbálj meg körbenézni a fenti oldalon. Klikk a kék ITT-re odafenn!
  • Nyers
    SF Escape & Evade (E&E) - tudod az kúszós-mászós küldetés sötétben (A-B-C Checkpoint). Gondolom így már beugrik!
  • Gfreiter
    Igen Kutyika, igazad van. Erre persze mondja mindenki, hogy minek megy katonának? Erre kell visszakérdezni, hogy te meg minek mentél villanyszerelőnek? Vagy mittomén, ügyvédnek? Ez egy elhivatottság, és kész. És ahogy azt a Black Hawk Down végén a srác mondja: senki nem érti, hogy az egész a bajtársakról szól, és kész. Semmi több! Hát ezért! És én azért szeretem ezt a témát, mert szerintem a világ azért szar, mert az emberekben nincs annyi bajtársiasság egymás iránt, mint az egy katonai kötelékben van, csak csupa érdektelenség! Ezért az egész világ bekaphatja...
  • Gfreiter
    ??? hát sajnos nem tom mi van, nekem általában minden okés volt. Mi az az E&E?
  • Nyers
    Nos nálam is ez a helyzet! Legalább is a testvéremnél. Egyszerűen nem tudja felküldeni az E&E-t! Így nem is SF! Miután a Continue gombra kattint nem csinál semmit csak visszadobja a menübe (meg kiírja, hogy loading map). Aki tudja a megoldást az szóljon!
  • Kutyika
    Egyszer én is játszottam egy olyan serveren, amin rotáció volt... Akkora szelektálódást azóta sem láttam, akikkel együtt indultam a végére kihullottak, párat kivéve. Úgy tűnt, hogy a csatlakozással volt gond... Meg mire betöltődött a következő pálya...
  • Kutyika
    jaja, a munkahelyemen is össze fikázták az Amerika hadsereget, mondtam nekik, hogy nem úgy van az, ahogy ők elgondolják, hogy a katona csak úgy magától odamegy és harcol, őket oda küldték, akár tetszik akár nem, mivel(ha jól tudom) zsoldosok, harcolniuk kell... Nem hinném, hogy bárki is önként és dalolva akarna oda menni, főként városi terepre, ellenörzőpontokhoz, ahol bármikor, bárhonnan lőhetnek vagy bombát robbanthatnak. Az borzalmas lehet, hogy az ember nem tudja ki az ellenség... (maga lehet a pokol)
  • Dexa
    Free: ha minden úgy alakul ahogy gondolom akkor szombat este a beszúrt képért még törlesztek...

bár lehet hogy nem leszek, majd Lválik...
  • Gfreiter
    És mellesleg egy hadsereg ha kiváló, azt el kell ismerni, legyen az német, vagy amerikai! Nem a katonák tehetnek arról, hogy az éppen aktuálisan megválasztott elmebeteg milyen háborúba kényszeríti őket.
  • Gfreiter
    Zs! Nem kell feltétlenül egyetérteni azzal, amit egy adott hadsereg csinál, vagy csinált. Itt egyetlen dolog számít, és az, hogy mi mindannyian szeretjük és vonzódunk a katonaélethez, és ezt az élményt eddig egyedül az America's Army adja meg életszerűen. Lehetne a neve Bundeswehr, vagy bármi más, de hát nekik jutott eszükbe. Ez tehát itt nem politikai oldal, holott nyilvánvalóan itt mindenkinek megvan a maga véleménye a politikai dolgokról is, de nem erról szól az egész! Ez egy játék, egy kapocs, ami összeköthet esetleg embereket azzal, amik szeretnének, vagy szerettek volna lenni, vagy egyszerűen csak érdekli őket. Mégyegyszer hangsúlyozom, itt nem arról van szó, hogy hú de fasza Amerika, és nyaljuk az amcsik seggét! Tehát a hasonló kijelentéseknek a helye a politika oldalon, s nem pedig itt van! Hali!
  • [HUN]Stravinsky
    Mighty a hős...
  • Slow
    Mighty rulez ;)
  • [HUN]Stravinsky
    fuck off zs