60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Strahd_
    Jó reggelt patacsi bácsi
  • Gfreiter
    Gyönyörű kocsi, csak kár, hogy 20 milla. Bár nem hiszem, hogy ha lenne rá pénzem vennék, nem szeretem, ha mindenki engem bámul..
  • Gfreiter
    Jóóó reggeelt kííváánunk! Óvónéninek tisztelettel jelentem, az óvoda létszáma kb 30, hiányzik Kutyika, Mighty, Tikal, meg még egy csomóan! Patacsi, köszi, ezt én is megjátszottam, csak tegnap whitetiger kérdezte, hogy nics e ezeken kívül valami más oldal, és aszittem, hogy Tikal esetleg máshonnan rakott be képeket.Csak gondoltam megkérdem. Azért 1000 thx :)
  • Slow
    csókolom!
  • patacsi HUN
    jóreggelt ovodások ;)
  • patacsi HUN
    Hummer itt, Hummer ott
    csak gondolkozunk egy picit, és már ömlik is az infó :))
  • Strahd_
    Gfreiter szia jó reggelt neked!
  • Gfreiter
    Neked is kedves Strahd, meg mindenki másnak! Tikal! Te nyomtad be régen azokat a képeket a hummerekről? Linkeld be ide lécci az oldalt! Kösszi!
  • Strahd_
    Jó reggelt mindenkinek!
  • Gfreiter
    Jóccakát mindenkinek!
  • Gfreiter
    mondj egy IP-t
  • Gfreiter
    De egyébként itt vagyok még egy darabig, viszont Hussarskám, énn már csak fél szemmel hunyorgok a képernyőre, szal sztem csak holnap lesz belőle valami. Ma nyomtam a Mountain Ambushon, és elég jó társasággal találkoztam, csak sajnos picit lagos volt.
  • Gfreiter
    Öööö, bocsi, itt vagyok, csak visszaolvastam, hátha megtalálom a Hummereket. Hát, én elvileg éjfélkor elmentem aludni...
  • whitetiger
    Jó, ok, te mikor fekszel, meddig vagy itt?
    Helyesírás egyes!
  • [DFL]_Hussars
    gyün valaki jáccani vagy alszotok?
  • whitetiger
    jó, ok, te mikor fekszel, medfig vagy?
  • Gfreiter
    Háát, én nem nagyon. Kérdezd majd meg Tikalt, asszem régebben ő nyomott be pár jó képet, de hogy honnan, azt nem tudom. Egyébként gratula, de a neheze még hátravan. De a repülőből való kiugrást inkább halaszd holnapra.
  • whitetiger
    De mivel sokat jártok ilyen Army oldalakon nem találkoztatok más Hummer oldalal? Ezeket már kivégeztem, valami részletesebbet nem tudtok véretlen? Köszi.
  • whitetiger
    Ok sikerült,köszike a segítséget
  • whitetiger
    Ok, pár perc és írok.
  • Gfreiter
    Hummer! Na írj ide, ha megvagy, addig nem is megyek aludni! Ne bass* ki velem..
  • Gfreiter
    Ne máá... Figyi! Az Action gombod az a Q? Akkor hallgasd végig a csávót, hagyd, hogy felhúzzanak, dobasd le magad, és kb 1-2 mp-re a földtől, nyomd meg a Q-t! Ja, ami fontos, hogy ne nézz le a földre,mert ilyenkor is mindenféle törés van. Nézz vagy egyenesen, vagy felfele, 90 fokos szögben a haladási irányodhoz képest (vagyis lefele haladsz, felfele nézel)! Lécci, mégegy próbát!! Majd holnap a repülőssel.. azzal lesz szenvedés :) Hummer!!
  • whitetiger
    Nekem cpec, Q-ra van állítva de így se sikerül, lehet hogy már türelmem nincs, majd megprobálom holnap, köszi a segítséget mindenkinek

Ui: Nem tud valaki Hammer-al kapcsban egy két jó oldalt?
  • Gfreiter
    Figyi, semmit nem kell csinálnod. A faszi végigmondja a dumát, felhúznak, elengednek, és kb 1 mp-vel földetérés előtt nyomsz egy E-t, vagy amire neked az Action key be van állítva.
  • Gfreiter
    Semmi baj, előfordul,bár egy picit elmosolyodtam, de hát az jó és nem pedig rossz.Várjál, mindjárt megcsinálom magamnak, és akkro szólok, lehet, hogy én felejtettem el valamit.Ja igen, Vorpal mondta meg az igazságot, csak nálam van Enterre állítva!!! Boocsi!! Egyébként akkopr sem fog semmi történni, csak a bokatörésnek kisebb az esélye. Várj egy kicsit, jó?
  • Vorpal
    mert nem enter hanem az e betű ami a use gomb akkor meghúzza az ernyő zsinórját de ne túl hosszan mert törés a vége
  • whitetiger
    Mondjátok nyugottan, béna vagyok, de nem akar sikerülni, és nem vettem észre hogy az enter megnyomására csinált volna valamit. Még valami tipp? Köszi.
  • Gfreiter
    Muhahahahahaaaa :DDD LOL, akkor itt most jól félreértelmeztük egymást... A totrnynál az égvilágon nem kell semmit csinálnod... Azt csak azér írja ki, hogy A meg B, hogy tudd, de nem kell vele foglalkozni. A csávó elmondja a mondókát, aztán automatikusan felhúznak a toronyra, és elengednek. Az Entert azért nyomd majd meg :)
  • whitetiger
    ezt a enter balhét kiprobálom, azt jövök. :))
  • whitetiger
    stop! én nem gépből ugrom, hanem arrol a ugrótoronyból, és ott nem tudok elfordulni!

Jó most kezdtem a nettet, de előtte már játszottam egy pár játékot, de legalábbis az egeret tudom használni. :)
  • Gfreiter
    És közvetlenül a földetérés előtt nyomj egy Enter-t, mert különben kitörheted a bokád. Én sem tom pontosan mi az, de csak nyomd meg, kb 1 mp-vel a földetérés előtt. Én meg minnyá kapok nyelvtanból egy 1-est..
  • Slow
    jaj bocs
    láma voltam, aszittem...
    booocs=)
  • Gfreiter
    Az A B gombokkal (asszem AB, ugye?) az ejtőernyőt tudod irányítani, de csak picit. És ne tartsd folyamatosan nyomva, hanem csak nyomkodd.
  • Slow
    my god=)

nem használsz egeret?=)

de télleg a settings-ben beállíthatod ahogy akarod...
  • Gfreiter
    Mielőtt kiugranál a gépből, fordulj el 45 fokos szögben (én balra fordultam) a hagyományos módszerrel: egérrel, és ezután, amikor megkapod a parancsot, akkor a jobb nyíllal (nálam az a jobboldalra lépegetés - strafe right, ha nálad más, akkor azzal, ha pl WASD van beállítva, akkor a D-vel) kiugrasz, pontosabban kilépsz a gépből. De a lényeg, hogy az arcod ne a gépből kifele nézzen.
  • whitetiger
    Nem úgy értem hogy más van A.D-re kiosztva, nem, mint G írta lehet irányítani, de el is kell fordulni oldalra, de hogy?
  • [Rush]
    settingsnél állítsd be ahogy te akarod...
  • whitetiger
    Bocsi, de melyik gombal fordul el? Mert a A,D mást csinál, hogy kell oldalt fordulni? Köszi.
  • Gfreiter
  • patacsi HUN
    ja köszönöm :) illetve én nem is találkoztam vele, de a haver nagyon örült neki és hálálkodott. persze nekem még mindig kell egy vinyó de /hát az a jó szivem... :)) (ugyanis egy régi gépet 586/133 öszeraktam egy rokon kisgyereknek kezdőgépnek (ált isk.) de a vinyesz még nincs meg azért kellett volna :) )