60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • pet70000
    Szia -=(Silent)G=-, szia Kutyika!!
  • pet70000
    Este akkor megy a [-HIT-] vs LoverZ ?????
  • Gfreiter
    Kutyika!!! Egész nap nyomtam! Hát mér nem jöttél?? Bridgen voltam most, és baromi jó volt! Tök jó kis csapat jött össze :) Holnap?
  • Kutyika
    Most akkor egyedül gammázzak??:((( Amúgy: hi all!!!
  • Gfreiter
    Na szasztok srácok, ma már vszínűleg nem jövök, jók legyetek! BLUES COMPANY!!! Hooah!!!
  • gpsniper
    hali mindenkinek4!!
  • Tikal #22831
    csak fingom nincs mit kell letölteni, nem elég egyértelmu számomra :)
  • Tikal #22830
    szoval az axelero klub oldalát nem tudom rendesen megnézni mert mindenféle összevisszakarakterek vannak rajta, helpdesk.en azt irták hogy váltsam át az IE betűkészletét unicode-ra, UTF8-ra, de nekem olyan nincs legalábis nem találom, keresőben meg azt látom hogy meg kell venni
  • Slow
    win honlapon fenn van valahol minden...
  • Tikal #22828
    kéne nekem unicode betűkészlet, van vkinek? :)
  • Gfreiter
    Off
    Ismeri vki a Blues Company-t? Ma lesz 7-kor a Pecsában koncert!!!
    On
    Bocsi...
  • Gfreiter
    Beírod, hogy "lécci ezentúl UTF8 legyen a betűkódolás" :)
  • Gfreiter
    Hát én ezekből egy kukkot sem értek... úgyhogy bocsi, de nem nagyon tok ebben segédkezni. Bridge-n nyomom, ha vkinek van kedve, megtalál. Valamelyik E official serveren. Bár már csak fél órát vagyok.
  • Tikal #22824
    hogyan kell az Iexplorerben a betűkodolást UTF8-ra állitani? :)
  • mstummer
    Nah asszem léptem,megsasolom a Hospital-t :)
  • mstummer
    Ha jolt tudom ez nem lehetséges,mert a szolgáltató szervere osztja ki az IP címeket.Talán kérdezd meg a szolgáltatótól hogy van e olyan net csomaguk ahol statikus IP-t kaphatsz.
  • Brutal
    Hi all,régen jártam erre
    Lenne egy kicsit off kérdésem:
    Dinamikus az ip-m,abból nem lehet valami módon statikusat csinálni?
    Mert már nagyon idegesit hogy mindig fel kell irkálnom az ip-met ha megyek valahová és ftp-n akarok leszedni cuccokat a saját gépemről...
    Van valami progi ami ezt megoldja?
    Thx.

OFF OFF
  • Gfreiter
    18 lett a honorom!! LÁLÁLÁ... Beeci meg hova tűnt? 1000 éve nem láttam. Hé koma! Ne vacakolj sokat!! Gyere!!
  • Gfreiter
    Na mi van? Kihalt a tájék? Senki nem gamázik? Én CSARon vagyok.
  • Nyers
    A második SF az SE, bocs! LOL
  • Nyers
    Na, én mondjuk ezért várom már az SF CSAR SF-t! LOL
    Azért, mert amíg ilyen kicsi a pálya tök egyértelmű, hogy honnan jön az ellen, és ez nem realisztikus! Nem mintha én nem használnám ezt a módszert, de azért kellenének már nagyon a nagyobb pályák, talán tavasszal.
  • Gfreiter
    Reggelt! Elindítod a játékot, bemész a Personnel jacketbe, loginolsz, aztán belépsz a Deploymentbe, jobb alsó sarok Punk Buster ftjmi(fas*tudjami - a továbbiakban) bekapcs, azután refresh list, azután megnézed, hogy hol van hely, és klikk. Vannak honorfüggő szerverek is, ami azt jelenti, hogy pl minimum 25 honorrral lehet csak belépni, stb. Ha kijelölsz egy szervert, akkor a bal alsó negyedben találsz részletesebb infót a szerverről. Ha honort akarsz gyűjteni, akkor hivatalos szerverre menj, ami úgy néz ki, hogy egy csillag, vagy egy O betű figyel a szerver neve előtt.
  • Dexa
    http://americasarmy.uw.hu
    itt csekk a segítségek rész, azon belül is a konzolparancsok...
    én most kicsit L később jövök vissza, addig nézd meg az oldalt, érdemes...
    ;)
  • whitetiger
    Nos, tegnap arra kérdeztem rá, hogy a szerver fellépéshez milyen rublikát kell kitőlteni, van egyértelmű rész, de van egy pár ami nem, mint korábban írtam nem multiztam mégígy nem tudom hogy kell felmenni de a segítségeteket várom, és előre köszönöm
  • Dexa
    nem...
    az bosszant csak hogy nem tudom a training eredményedet neked sem feltölteni...
  • whitetiger
    Hello mindenkinek, ki merre megy bandázni a mai napon Dexa nagyon idegeidre mentem tegnap? Ha igen, bocsi.
  • Dexa
    Mighty:
    ha majd ráérsz akkor jó lenne ha megkeresnél...
  • Dexa
    na jó reggelt, jó szurkolást...
    látom vannak itt hajnali kelők is...
    :D
  • MarkBlade
    Igen.. én és a magnum...
    Jó reggelt... :)
  • [Rush]
  • Gfreiter
    Free, LOL, Rush, LOL!!! :D Tudtok élni bakker... most jöttem haza, holnap napközben viszont szeeretnék egyet gammázni, úgyhogy ha valaki megy, akkor lécci nyomjatok ide, vagy privibe egy IP-t! Ma öregem keresztüldobtam a fél pályát egy gránáttal, betalált egy ablakon, és azonnal végzett három opforral. Az egész brancs hüledezett, de csináltam róla ss-t. Persze nem árultam el senkinek, hogy ez tök véletlen volt... Jó éjszakát komák!
  • [Rush]
    A lusták tízparancsolata

1. Az ember fáradtan születik és él, hogy kipihenje magát!
    2. Szeresd az ágyadat úgy mint önmagadat!
    3. Nappal pihenj, hogy éjszaka nyugodtan alhass!
    4. Ne dolgozz - a munka megöl!
    5. Ha látod, hogy valaki pihen – segíts neki!
    6. Ma ne csináld azt amit holnap megtehetsz!
    7. Dolgozz kevesebbet mint amennyit tudsz, és amit tudsz azt ruházd rá másra!
    8. A hûvösben a mentség – pihenésbe még senki se halt bele!
    9. A munka hozza a betegséget – ne halj meg fiatalon!
    10. Amikor megkivánod a munkát, ülj le, és várj, meglátod, hogy el fog múlni!
  • [Rush]

HAJRÁ :D
  • [Rush]
  • [Rush]
    Let's GO
  • whitetiger
    ok, jócakát, és köszi.
  • Dexa
    leírást?
    mihez?
    majd aszem lehet hogy csak reggel válaszolok mert már lépek...
  • whitetiger
    Írj léci egy rövid leírást, valahol nem tudok továbbmeni.
  • whitetiger
    ok
  • Dexa
    69.25.18.222