60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • THE matrica
    Hol vagytok gyerekek??
  • Lacek80
    Jaja, ez is igaz, mind a 8X Ti löttetek le. (Sajnos)
  • Dexa
    mindannyiszor mi szedtük le aszem...
    legközelebb majd TI is gyakolhatjátok a VIP-t...
  • Tikal #22875
    Crassus, este HBO-n Katonák voltunk, ennek kellet a zenéje a multkor, nem? :)
  • SSBeeci
    Nagyon vagány volt a mecss skacok, a rendezőkenk köszikee!!
    Ahogy mondod Lacek, egyébként én is beégtem mint Vip, de majd legközelebb...:-)
  • Free
    Az a 8 Túlzás :o)))) Egszer azt hiszem mi lőttük le :o)))))) Vagy ha nem akkor majd bepótoljuk :o)))
  • Dexa
    hát 8* tálcán kínáltad magad és nem szoktuk az ilyen lehetőséget kihagyni...
    :D
  • whitetiger
    Na mindegy, hajd holnap találkozunk, hali.
  • whitetiger
    Dexa, nincs kedved egy kis gam-hez? Vagy esetleg Gfreiter?
  • Dexa
    nagyon fair dolog volt amit csináltatok és remélem gyakrabban gamelhetünk így élesben...
    ;)
  • Dexa
    rendicsek Free...
    na a döntőt meg még megdumáljuk majd, arra gondoltunk hogy köv 7végén vmikor össze is lehetne hozni ugyan itt ugyan így ha TI is ráértek, de majd megbeszéljük pontosan a részleteket...
    D-Tox-nak is köcce amiért beállt és simán folytathattuk a fight-ot tovább fennakadások nélkül...
    sajnálattal fogadtam félidőben a történteket, de ezt én is Lmondtam, hogy a nem Lfogadható viselkedés azonnali kidobást von maga után a szerverről és a TSről is (függetlenül melyik klán tagja), ezért köszönöm hogy TI cselekedtetek...
  • Free
    Dexa mi is köszönjük a Gamét nagyon jó volt de itt szeretném megemlíteni nem csak a Loverz Volt hanem a HAF is mert így jött ki egy megfelelő létszám úgyhogy övéké is az érdem a döntetlen kivívásában.
    Szeretném megköszönni [THE]D-Tox_HUN közreműködését hogy beált kisegíteni nekünk így mehetett a game tovább.

Én egy kicsit nyertesnek érzem magunkat mert a HIT jóval szervezetteb volt mint mi ezt elismerem és neköünk a döntetlen is nyerésnek számított.

Még nem szoktunk össze de a döntőre jobban felkészülünk :o)))

Köszi A CODE szervert is Mightynek és örök hála érte. Szóval köszi mindenkinek mindent és mindig nem ragozom tovább.

ui.: Örülök hogy ennek a meccsnek nem anyázás és félreértés lett a vége Hooooaaaaahhhhhh
  • Dexa
    na LoverZ Team (és többiek :D ) :
    nagyon köszönjük a game-t, nagyon jó volt...
    a döntőt meg majd még megbeszéljük...
    ez a 8-2 2-8 -as eredmény még döntésre vár...
    ;)
  • whitetiger
    ok, köszi
  • Dexa
    hát most nem igazán tudok neked keresni semmit, mivel mondom, meccselünk...
  • whitetiger
    Hello, Dexa, nem igazán találok helyet ahova be tudok menni, van tipped? Köszi
  • Dexa
    most CODE-on klánmeccset nyomunk a LoverZ ellen...
    ezért van lezárva a szerver...
  • Nyers
    Szerintem is van valami kisebb hiba a játék motorjával! Legalább is Mountisn Ambush-on biztos! Ezen a pályán nincs gáz a pingekkel, viszont folyamatosan beáll a kép nagyon-nagyon rövid időre! Így olyan, mint amikor szaggat csak itt nem össze-vissza, hanem állandóan. Meg lehet szokni, viszont célozni nem igen lehet közelre, plussz garantált fejfájással jár. Egyébként mostmár nekem a Pipeline is szaggat, ekkora pingem (550-650) még nem is volt ezen a pályán. Azért remélem lassan kijavítják a hibákat.
  • whitetiger
    Aha, köszi.
  • Kutyika
    fogalmam sincs, lehet, hogy CODE-n, de nálam nem müxik..:(((
  • whitetiger
    Köszi, és a töbiek merre vannak, nem tudod? Köszi.
  • Kutyika
    Bridge & Pipeline SF...
  • whitetiger
    Hali, te merre voltál?
  • Kutyika
    hmm... Én igazán nem akarok senkit megsérteni, de miért van ollan érzésem, hogy a játék motorjával van valami hiba???(Mintha bug-os volna, vagy valami ilyesmi...):(((
  • whitetiger
    Helloka mindenkinek, van valaki most? Játék, megy valahol? Valami lassú keringő
  • Dexa
    na akkor este CODE-on WAR...
  • Tikal #22851
    Én viszont ezzel foglak semlegesiteni

• [HUN]Crassus
    Sztem ha én ezzel leszek én leszek a 3.csapat egyedül:)))
  • Prank
    opfor fegyó?:)
  • [HUN]Crassus
    MEGVAN A CSITEM ehhez a fegyóhoz ARMY-ban!!!Kell????;-)

• Nyers

Bocs az OFF-ért, de ez nagyon tetszik!
  • PsychoStarfish
    Mighty gyere TS-re plííz.
  • Dexa
    Mighty: csekk icu...
    gyere fel TSre ha tudsz...
  • pet70000
    Beeci mostanában sokat dolgozik!!!?
  • Kutyika
    Ok! holnap gyere ám!!! :)
  • Gfreiter
    Akkor holnap!!!! Nagyon jó volt ma! Szegény Kutyika!
  • Dexa
    Mighty: úgy Lrohantál délután még beszélni sem tudtam veled...
    vmit csinálnak bent hogy mindig leáll a szerver?
  • Gfreiter
    Szia Pet :) Sajnos most mennem kell! Holnap viszont itt leszek mint a gép, és akkor majd hozzunk össze vmi közös bugit, jó? Sziasztok! Ja, Pet! Lécci szóljál Beecinek, hogy azér nem eltűnedezni ám sokáig :)
  • Kutyika
    hali!
  • Kutyika
    Hogyan jöttem volna, amikor reggel hatig dolgoztam???? Most keltem fel nemrég... Holnap jó, de én most is mindjárt megyek harcolni valahová, csak nyelek egy kis kávét.