60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Kutyika
    Miért kér passwordot a code?
  • Kutyika
    Emberek! Mi van a Code-val? Működik?
  • Kutyika
    Izé... Kirúgott az admin:((( Miféle serverekre jársz te?
  • Gfreiter
    Hah, egyébként egyszer nekem is volt hasonló eset, csak az autóm nem indult, és miondezt egy pici oxidáció miatt az indítómotorba menő vezetéken. Ne tudd meg meddig jártam vele szerelőjöz, és senki nem tudott segíteni, én meg megoldottam magam, de majd egy fél évig volt ez a gond.
  • Gfreiter
    Na, örülök neki, akkor most a megszokott egérkével mehet gyilok. Igen, azon az IP-n vagyok, éppen most repítettek a fejembe egy golyót. Csak snipert szabad használni, füstbombát csak a támadók 1db-ot /fő, medicért nem lehet kiáltani, és asszem ennyi :) Jössz, v átmenjünk máshova? Egész nap dübörgött a fülembe az rpk, meg a SAW, szal most egy kis "csendespihenő" jól esik :)
  • Kutyika
    Mi az IP??? Amit írtál a 22908. alatt?
  • Gfreiter
    *kapsz*
  • Kutyika
    LOL!!! Nem fogod elhinni, szétkaptam az egeret, mondom, nehogy már ne nézzek bele, frankón tele volt kosszal, piszkálgattam de semmi, erre teljesen szétszedtem, nézem a forrasztási oldalt, hát pár helyen oxidáció volt, a forraszásoknál, lekapargattam tisztára, és láss csodát működik!!!!!:)))) Mindjárt megyek gammázni csak összerakom!!!
  • Gfreiter
    Remélem kapcs, mert sztem jó, és nem drága. Legalábbis nekem egy éve megvan, és semmi baj nem volt vele, de asszem Tikal egyszer panaszkodott rá, de sztem az nem egérhiba volt, hanem vmi más lehetett. Akkor ma nem is jössz?
  • Kutyika
    OK, Köfi!!!:)) utána szaglászok holnap, hogy ilyen optikai izébizé van-e Logitech márkában.:))
  • Gfreiter
    egyébként sztem a 4Tech egér szar. Nekem is behalt. Most logitech van, optikai gebasz, és asszem majnem egy éve volt 3500. Gondolom azóta olcsóbb. Sztem olyat vegyél.
  • Gfreiter
    Hát kár :( Én most egy olyan Bridge pályán vagyok, ahol csak snipert szabad használni . Tök buli. Bár lehet, hogy neked kicsit uncsi lenne :) De az a jó benne, hogy tök nyugis. Csak szépen nyugodtan... ez a 69.56.199.84. Ha van kedved, gyere, ha nincs, mehetünk máshova.
  • Kutyika
    Egérnek annyi:((( vehetek újat, talán majd holnap.. Addig is be kell érnem egy sima genius egérrel(3 gombos)...
  • Nyers
    Egyébként szerintem nagy igazságot mondtál. Minnél realisztikusabb egy játék annál kevesebben játszanak vele! És ez így van. Néhány haverom, nagy játékbuzik nem is hallottak az AA-ról, én is csak a véletlennek köszönhetem, hogy ráakadtam - azóta is áldom a napot.
    Ja, és kösz a tippet a mod-dal kapcsolatosan, habár én kitartok az AA mellett.
  • Nyers
    Kösz szépen.
  • Mighty
    Nincs kifejezetten single player mod az Infiltrationhoz. Lehet gepi ellenfelek ellen is jatszani, de az nem ugyan az, mint emberek ellen.
  • Mighty
    A .dem fileok lejatszas:
    Elinditod az AA-t, majd konzolba beirod de demoplay HIT.dem
    Leallitani a stopdemo paranccsal lehet.
    Felvenni a "demorec filenev" paranccsal lehet. (kerdes nelkul felulirja, ha mar letezik felinev.dem file!!!)
  • Tikal #22902
    UT egy játék, FPS, INf meg egy mod hozzá
  • Gfreiter
    Most tehát az Infiltration egy játék, gondolom csak multi, v single is van? Viszont nem tom mi az az Unreal Tournament.
  • Nyers
    Ez valami dem formátum, az micsoda?
  • Mighty
    Az Infiltration ingyenes.
    UT=Unreal Tournament (na eze fizetni kell, vagy letoltod valahonnan)
  • Gfreiter
    Ez is ingyenes? Mi az az UT?
  • Mighty
    A tegnapi meccsrol keszitettem demokat.
    HIT.dem - HIT tamad (sajnos nem a legelejetol kezdtem el venni)
    LoverZ.dem - LoverZ&HAF&THE tamad (itt is lecsusztam az elejerol)

Jó szórakozást!
  • Tikal #22896
    még ugy sem játszottam vele :)))
  • Mighty
    Hat kell hozza :)
  • Tikal #22894
    akko le kell toltenem az UT-t? :)
  • Mighty
    Bovebb informaciokat itt kaphattok.
  • Mighty
    Ha valakit erdekel egy meg realisabb FPS, annak ajanlom az Infiltration nevu modot UT (meg az 1998-ban megjelent) engine ala. Ha minden igaz, holnap jelenik meg a legujabb mar lassan 2 eve fejlesztes alatt allo verzioja.
    Csak annyit mondok, hogy nehezsege miatt meg kevesebben jatsszak, mint az AA-t.
  • Gfreiter
    Hali Free!! Mi az a Linuxos Army? Linux alatt fut? Windows mellé fel lehet telepíteni a Linuxot? Úgy jobb a játék?
  • Free
    Szia mindenki
    Letőltöttem a Linuxos Army t 2.0 holnapra fent van a Loverz oldalon le lehet tölten. Viszont annyi kérdésem lenne hogy nem ért valaki a Linuxos Armyhoz??? Nem tudom hogyan lehet a szerver részét beizzítani és nagyon jó lenne. Nem találom a szerver ini t meg a runserver.bat -ra sem lessz jellemző hogy Linux alatt bármit is moccanni fog. ha tud valaki akkor segítsen pls este 8 tól leszek megint gépközelben ha minde n igaz online ICQ Jól jönne a HELP
  • Gfreiter
    Sztem egyébként indítsd újra a gépet, ha progis az egér, akkor installáld fel újra, és nézd meg előtte, hogy jól be van e dugva, nincs e kilazulva a csatlakozó! Bár gondolom már megnézted.
  • Gfreiter
    Tuti hogy nála működni fog, velem is mindig ilyenek vannak. Estig nem is jössz? :((
  • Kutyika
    Hali!!
    Hát én ilyet még nem pipáltam, bekapcsolom a gépet és nem látja az egeret...:((( Tegnap még jó volt, most mit csináljak(A4 tech/SWW-21 tipusú görgős egér) Hogyan játszak sima egérrel..:((( A görgő volt az újratöltés + 203 kiválasztás. Kicsit elugrok egy haveromhoz megnézni az egeremet az ő gépén, de ha az egér jó.... Akkor nemtom mit csinálok....:((( Estefelé jövök!!!!
  • Gfreiter
    Szia Zsozs!
  • Gfreiter
    Na helló mindenki!!! Ahogy ígértem, ma itt vagyok, és készen állok a harcra, de asszem én most elmegyek kicsit "Bridzsezni" :) Ha valakinek van kedve, jöjjön utánam, vagy írja ide, hogy ő hova szeretne menni, és akkor talizhatunk. Kutyika, asszem van benne vmi, amit mondasz.Az új verzió óta azok a pályák is lagosak, amikkel azelőtt sosem volt probléma, ld Bridge. Gebasz :(
  • ZsozS
    Sziasztok!
    Nagyon szépen köszönjük Mighty, hogy a CODE szerveren nyomhattuk le a tegnapi WAR-t! Igen jó kis gama volt! Köszi a LoverZ és a HAF clánoknak is, a FairPlay gémért!
  • [HUN]Crassus
    Hú Köszi Tikal! Lehet megnézem............,de megvan a zene amit kerestem végre!:)))
  • Lacek80
    Nem megy a _HAF Ts? Utánanézek....
  • Gyadi
    Tyű, az nagyon jó film, ajánlom mindenkinek, nekem nagyon tetszett...
  • THE matrica
    Miért nem megy a HAF TS?