60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [negativ] Cirek
    tud vki DSL booster progit?
    ha tud, linkkel együtt légyszi! :))
    köszi
  • Strahd_
    küld már el amit frisitéshez kaptál adatbázisokat
  • Strahd_
    az árlistátdat a webre frissited?
  • patacsi HUN
    dolgozik a kis vaczak patacsi :))
  • patacsi HUN
    ja :) két monyitoron dolgozom (kiterjesztettem az asztalt a másikra is) ha bírná a videokarim akkor láthatnám gém közben a ts-t és más dolgokat kilépés nélkül, de nem bírja :(
  • Strahd_
    dógozz patacsi .)
  • patacsi HUN
    ne fomorkodj, ha nincs máf téma akkor fabad KICSIT :))
  • patacsi HUN
    én havi árlistafrissítést csinálok... a többiek meg év végi hajtás ill bevásárlás állapotában leledzenek sztem :(
    egyébként ez a punnyadás engem is aggaszt :(
    télleg 2.1 mikor jön :DD ?? ;)
  • Gfreiter
    De most neem iiis offóóóltaaam...
  • Gfreiter
    LOL :D Ma du vki? Jó lenne végre már egy csapat magyarral egy oldalon játszani, mint "régen"...
  • patacsi HUN
    cvej off kőnig :)
  • Strahd_
    vagy inkabb dzs... :)
  • Strahd_
    j lemaradt .)
  • Strahd_
    Gratulálok :D Jú ár riszivd de medál off onor for jór gud áb.

és szia
  • Gfreiter
    Ja, és mondanom sem kell, hogy tegnap KETTŐT ugrott a honorom!! Egyet felfelé, egyet lefelé...
  • Gfreiter
    Jó reggelt... Tegnap végképp aszittem, hogy mindekit elvittek , úgyhogy szinte egész nap egyedül harcoltam, aztán délután találkoztam Kutyikával és Gremovannal! Ezúton is kérek bocsánatot Gremovantól, amiért köszönés nélkül léptem le, csak megin kiérdemelten a "TK-god" felíratú tortát, úgyhogy rögvest elsunnyogtam a pályáról, hátha nem írja fel... Azután meg már nem mentem vissza. Szal BOCS!!!
  • Strahd_
    Végre egy off társ szia
  • patacsi HUN
  • Strahd_
    Jó reggelt! megnézem pata épp töltöm le :)
  • patacsi HUN
    'reggelt :)
    mentek emilek... nehogy má' nyugtod legyen ;)
  • Strahd_
    mi lett a HIT war végeredménye?
  • Strahd_
    Jó reggelt!
  • ZsozS
    Sziasztok!
    Mighty! Levettem a CODE serverről a jelszót
  • Gfreiter
    Nem, nálam is ugyanez a hiba.Kissé spenótos vonásokat kapott a trekker. Hmm... 2004 talán a spenót éve lesz...
  • Gfreiter
    Akkor holnap nyomulunk mint állat. Már alig várom! Régen én is néztem az X atkákat, de egy ideje szinte egyáltalán nem nézek tv-t, mer néha a gyomrom forog. Nem volt rossz a Sírhant művek, bár én eléggé le vagyok maradva, nem jöttem rá pontosan, miről is van szó Holnap vakkants akkor be, és megyünk gyakni az ellent, jó? Jó éjszakát neked Kutyika, és mindenkinek!!! Sziasztok!!!!!!!!!!!!
  • Kutyika
    jaja, ma délután jövök, és majd bevakkantok ide,hogy hol vagy... Hát ezzel az X-aktákkal felb... bennem az ideget!!! Állandóan csak ismételnek, még egyszer bocs, hogy olyan gyorsan leléptem, kár volt, inkább játszottam volna, jobban jártam volna... Viszont a Sírhant művek az nagyon LOL, nekem legalábbis teccik. Ennyi okosságot összegyúrni egy epizódban... Rendkívül eredeti!!!!
  • Tikal #22934
    megjött a tél :)
  • Prank
    új külsőt kapott a tracker oldal...
    vagy nálam van a hiba
  • Gfreiter
    Hát, én is elkezdtem nézni, lol. De sztem szar ez a rész, meg nem is láttam az elejét. viszont utána megnézem ezt a Sírhant műveket. Még sosem láttam. Ha előbb látom, hogy visszajössz, akkor még játszhattunk volna, de gondolom 10 percre nem érdemes belevágni.
  • Kutyika
    Hogyaza.... Bocs Gfreiter, azt hizzem érdemes az X-aktákat megnéznem, a viasat 3-mon, de mármegint csak ismételnek.... Hányszor adják le ugyanazt a részt?? Ráadásul a második részét eddig még nem adták le ennek a történetnek.... mindíg csak az elsőt????
  • Tikal #22930
    nekem bridgen volt ilyen egy párszor, de csak én láttam őket opfornak :)
  • Corv_[HUN]
    remélem most már jó lesz
  • Corv_[HUN]

• Kutyika
    69.25.16.135 itt vagyok.
  • Gfreiter
    De semmi gond, nyugodtan gyere, csak sztem az admin nem tudta, h nem tudsz jól angolul, és mindig szól az elején, hogy válts fegyvertz, aki nem teszi, azt kicsapja. De ha bejössz, és beírod az alábbi cheatet röftön, akkor jó lesz :) Átváltasz sniperre, aztán mehet a cucc.
  • Gfreiter
    Bocsi, de észre sem vettem, hogy bent voltál, mert kimentem a konyhába, és gondolom mire visszajöttem, már nem voltál ott. Hova mész?
  • Corv_[HUN]
    A radio toweren kezdés után mindenki így nézett ki és így is maradt. Volt tk orrvérzésig :)
  • Kutyika
    Ne hagyd, inkább játszok máshol!
  • Gfreiter
    mpcheat changeclass s/s24/mos/svd ezeket lehet
  • Gfreiter
    Miért? Átváltottál sniperre? Ha nem, akkor azért, de mindjártszólok neki, hogy jössz.