60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Strahd_
    Volt szerencsém nyáron ülni Yugoban :) érdekes volt :)) Mint egy tank :D semmi kényelem :D semmi rezgéscsillapító :D Fordhoz szokott szervezetmnek uj volt az asszony kocsija után beleülni :D
  • [negativ] Cirek
    nekem 850-esem van. azok már egyre olcsóbbak.
    a turbós változatnál kell figyelni, hogy a turbó nem eszi-e az olajat. Egyébként nagyon ott van! :)
  • patacsi HUN
    az autó eleje azért törik , hogy ne a közepe törjön ahol te vagy :)
    a hátulja meg védi az üzatartályt és max a léped szakad le a hírtelen lassulástól ;)
  • [negativ] Cirek
    Nekem a fateron kocsija tudna mesélni....
    röviden:
    fater megy, őz jön, fater fékez, őz megmenekül, hátulról Ford Focus jön, csatt.
    Fater kocsijának hátsó lökhárító csere, meg egy kicsi benyomódás kikalapálása.(télleg kicsi, lámpa ki sem tört)
    Focus fel trailer, totalkár...

Volvo powwa! :)
  • Strahd_
    Kár hoyg nem nyertem meg az 5 öst most nem lenen auto problémám :)) mert veszek egy szar vadiuj Ferrarit és kész :)
  • Gfreiter
    A Volvo is nagyfőnökség, de azt én sosem veszem számba, soha nem lesz rá pénzem. Bár a V és S40-eseket már 2 milla körül meg lehet kapni használtan. De állítólag nem olyan jók, sok gázos típushibája van. Én már csak Golfos maradok asszem.
  • Strahd_
    Vagy Igorék :D akik nesze bazze 3 hulla befér a csomagtartoba nesze vidd most csak 1 van benne :))
  • Strahd_
    Eddig a legjobb amit halltom ilyen storit. A Barátnöm anyja mikor elösször jött MO ba .) és ide költözöt a kcis kocsijával ment és fékezett aprios lámpánál persz magyar virtus hátulról belejötztek. :) Az opel ami belement össze vissza tört :) de az ö kocsijának szinte semmi :D Igaz amint ahoyg a filmben monndtak kicsi auto keveset fogyazst viszont nem megy :D (Yugo ) volt amugy a kocsi...
  • [negativ] Cirek
    és ne fújjon a szél... :D
  • [negativ] Cirek
    végülis van olyan amit Te keresel, csak nagy mák kell hozzá hogy megtaláld... :)
  • Gfreiter
    Azér van ám olyan :) GII :)
  • Gfreiter
    Suzuki... De azt gondoltam jobb, ha meg sem említem... Bár városban el lehet vele lenni, csak ne karambolozz...
  • Strahd_
    na ez az :) álmodik a nyomor effectus van :) pénz nincs de jó nem öreg kevés kilométert futott kocsi kell :) na nem baj addig marad a barátnőm kocsijának a vezetése :D
  • [negativ] Cirek
    ASE látja.

én Volvoban utazom... :)
  • Gfreiter
    Az egy BMW-hez teljesen baráti!! BMW viszont nagyon igényes, sok törődést, és ráfordítást igénylő autó!
  • Strahd_
    patacsi olyan kellen nekem hogy 1 M alatt legyen és nem 20 éves hanem 5 év körüli max lehet ilyet kapni egyáltalán?
  • Gfreiter
    Ja, még csak annyit, - aztán befejezem az offolást - hogy milla alatt már lehet kapni 3-as Golfokat, 91-94 körüli évjárattal! Végül is újszerű a járgány, de eszedbe ne jusson olyat venni. 3-ast csak '97 utánit szabad!! De sztem a GII kira, főleg ha tuning nagyon jól áll neki (bár az enyém csont mezei kivitel :) )! De az Astrák is elég jók. Bár nem tom az van e milla alatt (jó állapotban, kevés km-rel).
  • Strahd_
    BMW :)
  • patacsi HUN
    mihez??
  • Gfreiter
    LLLOOOLLL
  • Gfreiter
    Hóhóhó, abból a pénzből nagyon nagyon jó kis autókat lehet ám venni! Még talán az extrákról sem kell lemondanod :) De szerelőhöz mindenképpen vitesd el előtte... És az autópiacot sztem felejtsd el! Ja, sztem még a Vectrák is jók. Sztem!!!
  • patacsi HUN
    nem golf hanem, astra vagy corsa :) abban utazik pati bácsi nem golfban (gondolkozz kicsit);)
  • Gfreiter
    Hol találtad? Látja a GameSpy?
  • [negativ] Cirek
    SF Sandstorm <-- ez vmi új map?
    van egy szerver amin ez megy, de le van passozva
  • Gfreiter
    Én 2000 májusban vettem, és két évig tartott, amíg rátaláltam a mostanira. Mennyi gempa van? Ha van 5 kiló körül, akkor egy Golfot ajánlok, de főképpen az "újabb", 88 utáni típusokat, de persze ez olyan dolog, hogy mindenkinek más a véleménye. Én nekem soha nem votl vele semmi gondom a szokásosokon kívül. Kaszni nem rohad, az alváz olyan, mintha most jött volna a gyárból (a szerelőm szavait idézem). Meg esetleg még a régebbi Corsákat ajánlanám, de én szvsz francia autót nem vennék. Japcsiból is max Toyota,v Mazda.
    ON
    Mikor jön ki a 2.1?
  • Gfreiter
    Helyes megfejtés: GII. '91 1.6 fehér ;) És a világ legjobb gépe.Majnem 2 kiló van benne, de soha semmi baja!!! A motor szupi, nem eszik egy deci olajat sem,jó a fogyasztás (télen mondjuk kicsit húzós), húz mint az atom, bár 160-170-nél többet nem megy. Elektromos ablak, 12 lemezes CD tár. Gondolkoztam az elmúlt időszakban, h el kéne adni, de rájöttem, hogy ami pénzt kapnék érte, meg sem éri. Ezért úgy döntöttem, hogy örökre megtartom. Végülis az első gépem, és majd 30-40 év múlva jó érzés lesz ránézni. Csak kéne hozzá egy kertesház is
  • patacsi HUN
    tipp --> g2 '89 1.4 sötétkék :)
  • patacsi HUN
  • [negativ] Cirek
    hányas Golfod van? mekkora moci? :)
  • Strahd_
    thx .)
  • patacsi HUN
    küldöm megint :)
  • Strahd_
    az ehavi nem jött meg amugy szerintem .) vagy én vagyok láma .)
  • patacsi HUN
    http://xsu.hu/full200 (az aláírásomban van ;) )
  • Imremagdi
    Honnan tudom letölteni a játékot?Eddig nem találtam olyan oldalt ahonnan le tudtam volna tölteni.
    Ha tudjátok mondjátok meg!
    Köszi
  • patacsi HUN
    :D
  • Strahd_
    "megtörtem" az adatbázist már csak a kapcslotaok vannak hára és akkor feldobom neked egy alapot ami legalbb az arlistat megcsinalj .)
  • patacsi HUN
    :) gyűjts Forest, gyűjts... :)
  • Gfreiter
    Huhh, jó hogy mondod, nekem is kéne valamit venni Karácsonyra. Mindig egy-két nappal előtte jut eszembe, hogy Karácsony van. Általában így vagyok szülinappal, névnappal, stb. Drágulnak a cuccok?? Be kéne majd izzítanom egy új lökhárítót a Golfimra, tudod, ollan nagyot, széleset, ködlámpásat, csiniminit. Tán jövőre, mer most nincsen gempusz maximusz.
  • patacsi HUN
    ja webre :), már elküldetem napi, és havi :)
    ne csigázz :))
  • Strahd_
    Van egy jó hirem Pata .)