60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Najó, 20%-kal...
  • Gfreiter
    Érdekes dolgot vettem észre ha már az FPS-nél tartunk. Felraktam a felbontásdt 1600*mittoménmennyire és magasabb lett az FPS-em is, aszittem szarabb lesz, de nem!!! Kb 50%-kal jobb lett!
  • Gfreiter
    " Lagg csökkentése memória cache állítással
    Az Armyops.ini állományban található CacheSizeMegs értékét az alacsony alapértelmezett értékhez képest át lehet írni magasabbra.
    Ez az érték lehet
    1 GB fizikai memóriánál 128
    2 GB fizikai memóriánál 256
    Ezek az értékek nincsenek kőbe vésve, tehát érdemes próbálkozni a különböző értékekkel."

Én 768-ra állítottam (2 G-m van) :)
  • Gfreiter
    Nem baj, mindenesetre azt is átírtam
  • Gfreiter
    Igazad van, de én valószínűleg a FirstRun-ra kerestem volna rá
  • Doma #56649
    Ellenben a tsen a mikrofon érzékenységét egy whisper -> shout csúszkán lehet beállítani :) Ha whisperhez húzod akkor az is bekapcsolja a mikit ha szuszogsz, ha meg a shout-hoz akkor akár a kutyád is ugathat melletted akkor sem aktiválódik a mikrofonod.
  • ffxi
    Köszi a tippet, majd este kiderül.
  • Sadist
    A Whisper nem arra való, amire ti gondoltátok :) Azzal lehet "suttogni" másik csatornában lévő játékoshoz, még ha a csatorna jelszavas is. Ha be van kapcsolva valakinél, akkor hozzá lehet ilyen módon beszélni, és sajna zavaró is tud lenni.
  • Doma #56646
    Ugyanott kapcsolják be a microphone boost-ot is.
  • Mighty
    Ha még nem próbáltáltok: A windows sound beállításoknál a mikrofon hangerőt állítsátok feljebb.
  • ffxi
    Üdv népek!!!
    TeamSpeak rc2_b2032-höz kellene nekem segícség, ha ért hozzá vki.

1.) a csapatban van 1 ember akit nagyon halkan hallunk, szinte már szopogatja a mikrofont és úgyis nagyon halk. Sound settings-ben whisper is max-ra rakta.

2.) és van 2 emeber akik csak "push to talk"-ot tudnak használni. Náluk is szintén a whisper maxon van. Zavaró, mert csevegő szobának is használjuk néha a TS-t.
  • Sadist
    Biztos nem. De ennyi idő alatt meg is kereshetted volna. Ott van az oldal alján.
  • Ombika
    Korabbira celoztam,nem tom mit ragodtak rajta! AMEN!! :))
  • bcs78
    Sadist csak rávilágított a Cod és az AA motorja közötti különbségre, most emiatt miért kell hörögni?
  • Ombika
    Nem ertem miert kell bele...ni,ha nekem kell kell,segitettek megkoszontem es kesz! Mondtam nem vitatkozom errol,ne is feszegesd please!! THX :))))
  • Gfreiter
    nem valami firstrun?
  • Sadist
    FAQ-ba valahol leírtam. Asszem valami DoubleClickTime, vagy DoubleClickSpeed. Leveszed nullára, és onnantól nem lehet dupla előre gombbal sprintelni.
  • Sadist
    CoD2 cseszettül elbaszott motor, ott túl sok múlik az FPS-en. A fegyver tűzgyorsaságától kezdve a futás sebességéig. Armyban ha már megvan tűzharc közepén is a stabil 35-40 fps, akkor az már szinte több, mint elég. Persze akik CoD-ból jönnek át 200-250-es fps-el, azoknak az előnye Armyban semmivé válik, és nyílván nem tetszik nekik.
  • Gfreiter
    beza :)

Nekem nyílt terepen max 25 az FPS-em, odabent 40-50. Pedig jó videokarim van... :S
  • Dexa
    ééééééééééés Dzsí jáccik... ( ...most :P :D )
  • Dexa
    hogyafenébe elégszem meg én 60 fix fps-sel?
    kisebbek aaaaa zigényeim?
    szaros core2-t is eladom... pfejjj

node vissza gyorsan gémelni és reménykedem, hogy mutató ujj rángást kapok, mikor eeegy enömi elém kerül ...bár a dolog kétséges...
  • Ombika
    Sajnos tapasztalatbol mondom,marpedig van kulonbseg,de ebbe ne menjunk bele!!
    Cod2nel fix 60,feltettem 125-re maris jobb a helyzet!
    Erre haver kerdi miert nem megy neki cod rendesen regota,mondom allitsd at fps limitet foljebb es lam-lam ... no comment!!!

De ebbe tenyleg ne menjunk bele es ha olvasol FPS topicot ,akkor lathatod ,hogy sok embernek kell a nagyobb fps es en igenylem!!!
    DE hivatalosan 25 felett tenyleg nem latjuk ,de ott van a de....

Udv
  • Gfreiter
    Nos, ezt biztos nem a Góliátban olvastad :) Köszi, újratelepítés megoldotta. Viszint a régit csak delete-tel tudtam leszedni, mert a programok tel és törlése nem látta. Sebaj.
    Figyi, az Armyops.ini-ben mire kell írni a FirstRun-t, hogy ne rohangásszon minden gombnyomásra? Nem emlékszem :(
  • Mighty
    60 fps-nél miért kell jobb? Úgysem látsz különbséget. Tudod az emberi szem átlag 24 "képkockát" lát másodpercenként. Ha meg esetleg a monitorod tft és 60 Hz-re van állítva, alátehetsz akár egy atomerőművet, akkor sem tud a monitor miatt több fps-t produkálni.
  • Sadist
    Onnan, hogy ha valami progi azt hiszi, hogy fönt van, közben nincs, vagy fordítva, akkor a windows registrys hülyeségével van valami gond. Ha onnan kitörlöd egy program bejegyzéseit, akkor máris úgy veszi, hogy fel sincs telepítve. Ezért van, hogy ha valamit csak simán törölsz, attól még ugyanúgy megmarad pl. a Programok telepítése/törlése menüben.
  • Marvin
    Nyomj egy list filters-t (browser ablak, lent) és írd le, hogy mit látsz!
    Melyik szerver böngészőt használod?
  • pipedog
    miért van az hogy amikor be van jelőlve az összes pálya, akkor is csak 8-9 szervert látok ahol van játékos , a többin pedig nincs senki
    2.8 verzió
    régen csak az ic-n volt 8-10 full-os pálya most az ic mintha nem játszana senki
    választ köszönöm
  • Gfreiter
    Sadist! Marad a reinstall asszem. Hallod, te honnan tudsz ilyeneket? :DDD Nagyon köszi!!!
    Skacok, tudja valaki miért nem jó a TN-es monitor??? Mert nagyon javallják, hogy olyat ne vegyek. Merthogy nekem sztem csak arra lesz pénzem.
  • Sadist
    Akkor ha megvan még a 2.7 telepítője, akkor rakd fel újból. Vagy keress valakit, akinek fönt van a gépén, és kérd meg, hogy regeditből exportálja ki azt a bejegyzést.
  • Ombika
    Thx ez volt a gond!
  • Gfreiter
    A helyzet amúgy a köv: felraktam Armyt a D-re, de gondolom azér bepakol ezt azt a C-re is. Nos a C-n pár napja format+reinstall oprendszert, gondolom ott keres valamit a setup, ezért nem látja.
  • Gfreiter
    Sajnos nem sikerült, uaz a helyzet :( De azért látom nagyon vágod a dolgokat :)
  • Sadist
    Csinálj notepadben egy .reg kiterjesztésű fájlt, amiben ez szerepeljen:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\US Army\America's Army\Operations]
    "InstallDir"="D:\\Program Files\\America's Army\\"
    "Version"="2.7.0"

Az InstallDirt értelemszerűen írd át arra, ahova telepítve van a játék. Ha ezzel megvagy, futtasd le, a kérdésre meg bökj igent.
  • N3TuddKi
    próbáld meg felvetni a aao fórumon is. hátha valami sokat látott olvassa.
  • N3TuddKi
    arra nekem sem :(
  • Gfreiter
    Erre én is gondoltam...
    Viszont #56615-ra semmi ötletem
  • Prank
    84 forint romániában? nem rossz:)
  • N3TuddKi
    romániában vedd meg, ott csak 84 FT ;)
  • Gfreiter
    And the last question! Erről ki mit gondol?

ACER AL2216Ws
  • Gfreiter