60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Tényleg, mikor jön ki a 2.1??? Van egyébként már szó róla??
  • Prank
    remélem a következő patchben változtatnak ezen a rendszeren vagy netkódon, mert ez szvsz így szar ahogy van:((
  • Gfreiter
    Hát ez a nagy gonosz gebasz, másnéven a köszönjük szépen kategória :( ... Maj szóljon plíz valaki, ha megy megint.
  • Prank
    nálam is ez van, mégse a pb a hibás, mert kikapcsoltam és pb mentes szerverekre se tudok bemenni...
  • Gfreiter
    De más csatlakozni tud, ha figyeled a szervereket.
  • Gfreiter
    Hmm szart műxik rendesen. Belépésnél nincs gond, csatlakozom egy szerverre, aztán mikor bejön a pálya, akkor még ki is választom, hogy melyik csapatban legyek, és utána jön a Communication error...
  • Prank
    már megint a pb-vel van valami gond...
    mindenkit kidob, aki csatlakozni akarna
  • Gfreiter
    Nekem műxik rendesen...
  • Prank
    rohadt komunikésön error
  • Gfreiter
    Jaa, értem. Aszittem Lance_Armstrongról van szó. Asszem ő egy új játékos :) Ide írj lécci, ha jössz, mert nincs TS-em... Egyébként gondoltam, hogy holdat akarsz mondani, csak hülyén jött volna ki, ha rákérdezek, és mégsem tippeltem jól
  • patacsi HUN
    a holdon ;) 30-40perec és megyek... :))
  • Gfreiter
    Hol?? Úgyértem játszotok valahol? A trekker szerint off vagy.
  • patacsi HUN
    aoldon próbálgatjuk a lábunkat Armstrong lábnyomába ;)
  • Gfreiter
    Itt vaok! Hol van mindenki?
  • patacsi HUN
    meek :)
  • patacsi HUN
    :)) csak ne mozogj sokat mert mozgásérzékelős az RPG-m ;)
  • Strahd_
    pata nézz rá a prog fórumra.... én igy tudom öszehozni... az árlistát holnap befejezem.
  • Gfreiter
    Haha, ritkán örül így ember anyósnak :))) (vagy nem anyós? Na mindegy...) Akkor írj, ha mész gamelni, én meg kb 1-1,5 óra múlva jövök!! Hooah!!
  • patacsi HUN
    este GAME 1000L :)) megjött anyámbabycsősz :)
  • Gfreiter
    LOL Picit majd le kell lépni... Kutyika, ha jössz, írjál! Patacsi, ha van kedved, este csatázhatnánk egyet. Persze csak akkor, ha asszony ma kivételesen nem puffog :)
  • MarkBlade
    upsz..
  • MarkBlade
    Főleg egy olyan gép hogy a NASA is segítségért fordulna hozzád mi? :)
    Meg egy frankó lan party.. :)
  • MarkBlade
    Főleg egy olyan gép hogy a NASA is segítségért fordulna hozzád mi? :)
    Meg egy frankó lan party.. :)
  • [HUN]Crassus
    OFF:
    off
    ON
  • Gfreiter
    Bocs az offért!! Imremagdi,lökjed,hogy mi van! Sikerült megcsinálni a kiképzést?
  • Gfreiter
    Hát, én azért nem vesznék el a pénz mámorában. Egy csomó tervem lenne... Ha a pénz nem boldogít, akkor ha úgyis boldogtalan vagyok, legalább lenne egy csomó pénzem. Ha meg boldog vagyok, akkor meg mit árthat egy csomó pénz? Egyébként én egy dolgot nem csinálnék, hogy csajok előtt villognék a pénzzel. A csajok lennének az utolsók, akikre pénzt költenék Én csak egy normális életet szeretnék, de úgy látszik 24 évesen nem sok esély mutatkozik erre a közeljövőben Hát ezér nem vagyok boldog, vagyis: engem a pénz boldogítana, mert egy csomó olyan dolgot tudnék csinálni, amit nem tehetek meg.
  • Free
    "... A pénzt csak arra találták ki, hogy pontossan tudd kinek mennyivel tartozól..."
  • Free
    "...A pénz nem boldogít de ha nincs akkor a madarak is leszarnak..."
  • patacsi HUN
    ne feledd, csak Robinson volt a maga ura... a sok pénz csak rabszolgává tesz. sztem :) (még nem próbáltam de így van) persze a kevés sem okosság...
  • Gfreiter
    Én is szeretnék egyszer a magam ura lenni, tök jó érzés lehet. Viszont azt el tudom képzelni, hogy mennyid kínlódik az ember, amyg eljut odáig. Így tehát fogadd elismerésem Patacsi!!
  • patacsi HUN
    #23265 ez csak 2éve megy így, 5-6év brutal meló után... de nem biztos, hogy újra kezdeném. olan jó normális "önfeledt" dolgozónak lenni, és nem éjjel azon rágódni, hogy most elba..tad, vagy nem, és miután ez kész akkor az, és utána meg amaz aztán meg...

#23268 én sosem gépelek, mindíg másolok vhonnan és a notepad "csere" funkciójával átírom az elejét és a hátulját a soroknak :)) akkor aztán mindegy a mennyiség :)
  • Gfreiter
    Jó étvágyat, a kölöknek meg szép álmokat! :) Ha van kedved szieszta helyett játszani egyet. csak szólj bátran :))
  • Gfreiter
    Strahd! Mindkettő nagyon LOL :DDD
  • patacsi HUN
    én is dolgozódom :) bár most megyek zabbantani és kölköt altatni :)
  • Strahd_
    Mi van csak én dolgozok a többiek dobálnak?
  • Imremagdi
    Már várom!
  • Free
    Jó reggelt mindenkinek Ez a dárdabobáló egyszrűen szétszedi az idegeimet. Ma egész nap dobálok és 534.978 nál nem dobtam jobbat
  • patacsi HUN
    ló reggelt :)
  • Gfreiter
    De meg kell várnod a Confirm e-mailt!!!!!
  • Imremagdi
    Kössz!!!