60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gfreiter
    Ja, és az is jó volt, hogy cserélődött a pálya, bár az rossz volt, hogy épp amikor a legjobban jön bele az ember, akkor vált. Viszont azt nem értem Patacsi, hogy amikor összefutottunk a Hospitalon a garázs bejáratánál, akkor mért nem nyírtál ki? De azért rendes volt tőled. Vagy ez amolyan pszichikai terror volt? LOL
  • patacsi HUN
    alakítottunk a szabályokon : Hospital ambush csak 2gránát,2flash :) és a többi pályán akciózás, nem kerülgetés. pörgős volt ahogy kell :) hullottunk mint az érett körte...
  • Gfreiter
    LOL :) Látom te is "hiszel" még a mikulásban ;)) Két srácod van? Pet, sztem baromi jó volt! Igazán lehetett kommandózni, sose tudtad, hol fog felbukkanni a másik, bejárhattuk az egész mapet, a végén meg már közelről lőttük egymást dirib-darabra :) Voltak vicces sztorik, egy csomó, amire az ember nem figyel, vagy nincs ideje figyelni a sokjátékos szervereken! Itt viszont jól elröhögcséltünk mindenféle ilyeneken, ami máűskor sztem tök idegesítő (pl Patacsi előttem, elkezd lőni, de csak kattog a fegyvere :), vagy amikor leugrik a tetőröl, és a levegőben kapom le, és olyan balettszerű mozdulatok kíséretében leheli ki az ember a lelkét, hát én egy órát röhögtem! Hogy velem mik voltak, azt nem tom, mert nem láttam magam :) )
  • patacsi HUN
    jah. asszony ébresztett, hogy állítsam be a kamerát mert viszi a fiukat mikuláshülyitemakölköket buliba. LOL
  • Strahd_
    bocsi Slow irok neked privet :)
  • Gfreiter
    Jó reggelt! Jézus Patacsi, te már ilyen korán felkeltél?? Nagy kira volt tegnap! Pet, fél ötig lődöztük egymást :)) Slow! LLLOOOLLL :D
  • patacsi HUN
    a mester alkot... :)))
  • Slow
    izé...
    egyfolytában jelentkezem 5 perce és semmi, és már zsibbad a karom...
    most mi legyen?
  • patacsi HUN
    jól mondod ;)
  • Slow
    most keltem
    a hajcsárok sokáig alszanak ;)
  • patacsi HUN
    aha :))
  • pet70000
    Kár, hogy kevesen voltunk, me' amúgy kira volt..
  • patacsi HUN
    reggelt :)
  • Strahd_
    Slow jelentkezz pls...
  • Strahd_
    Jó reggelt!
  • patacsi HUN
    mikor elmentél egymást öltük 1v1 utána néhány órát :)
  • Dexa
    white: a helyzet sajna változatlan...
    :(
    a training feltöltéses gebasz még mindig borzolja az idegeimet...neked sem tudom így tovább csinálni a trainingeket és a saját accountoknál sem tudom tovább csinálni a dolgokat...
    használd addig azt az accountot amit adtam (nevet is átírhatod csak majd küldd L mire változtattad) vagy patacsi is felajánlott még accountot...
    tegnap voltam, de amint Lkezdett szarakodni a cucc még én is benéztem Code-ra utánna meg léptem is L...
  • pet70000
    "kommandós-legyilkolós duó"
    Én nem így emlékszem....
  • Gfreiter
    Patacsi! Még annyit akartam mondani, hogy majd máskor is hozzunk össze ilyen kommandós-legyilkolós duót!! :)) Hooah! QRVAJÓ VOLT!!!!
  • pet70000
    Dexa ma nincs, me nem mennek a szerverek sajna......
  • patacsi HUN
    193.225.82.93 kevesen vagyunk :(
    gyertek :)
  • whitetiger
    Hello mindenkimi újság itt, Dexa merre van, lehet tudni?
  • Gfreiter
    Pat hova tűntél?
  • Nyers
    Na szóval itt vannak:
    http://www.intelrecon.com/index.php?module=My_eGallery&do=showpic&pid=122&orderby=dateD

http://www.intelrecon.com/index.php?module=My_eGallery&do=showpic&pid=123&orderby=dateD

Habár ez csak az intelrecon ügyeskezű fiúkáinak a munkája, érdemes elgondolkozni rajta ...
    Már látom, ahogy egy kis Közel-Kelet-i város fölött ízzik a sivatag, ugyanis egy raj Black Hawk érkezik, persze SF-s katonákkal megtömve ...
    Micsoda feeling!
  • patacsi HUN
    bazz itt volt egy haverom és csak tudtam elzavarni :) vacsi és gyüvök... :)) asszem
  • Nyers
    Két kicsi kép:

És mindjárt adom az élvezhetőbb linket is!
  • Kutyika
    OK!
  • Kutyika
    heh, nem vagyok én annyira durva gyerek... A kézigránát és az RPG sokkal jobban tetccik...(hna jó, csak vicc volt...)
  • Gfreiter
    A CODE működik. 193.225.82.93 Benézünk? ottt van Zsozs, meg még ketten hárman.
  • Gfreiter
    Ne tedd Kutty, ez így tökéletes LOL :) A sok állat egyszer csak megtanulja már, hogy kell leírni a neved :) Vésd M16-ossal az agyukba :) Megyek megnézem műxik e valami.
  • Kutyika
    és magyar szerverre sem lehet feljutni?
  • Kutyika
    lol, tisztára mint egy külföldi serveren... Nem nagyon tudják leírni a nevem, voltam már kutyica, kut-yiha... Gondolkodom is hogy megváltoztatom a nevemet valami másra ez ügyből kifolyólag..... Hmmm, harapós-eb talá jobb volna...
  • Gfreiter
    *KUTYIKA*
  • Gfreiter
    Szia Kuytika :) Pont most néztem meg, és sajnos még nem műxik :(( Grrr. Két és fél órája ülök itt, várva, hogy játszhassak... De addigis itt eloffolgatunk, nem?
  • Kutyika
    HAli!!! Nos mi a helyzet? Lehet csatlakoznia szerverekhez, vagy nem?
  • Gfreiter
    :))) Má lopkodnak tőlünk Nyers, asszem shotgun már most is van valamelyik pályán, nem? Viszont az MP5-nek nagyon tudnék örülni, az a kedvenc fegyóm
  • Prank
    tegnap olvastam valamelyik topikban, hogy részben le fogják cserélni az amcsik hivatalos fegyvereit európai mintájú fegyverekre, persze külön amcsi nevük lesz a fegyvereknek, hogy ne legyen feltünő:)
    lehet hogy kacsa az egész, de hihető
  • Nyers
    Bővebben:
    Upcoming Editions

In coming upgrades, America's Army: Special Forces will incorporate significant game enhancements including:

§ MP5SD6 Remington 870 shotgun for forced entry through
    doorways; the AT4, a shoulder-fired anti tank rocket; and the BDM, a shoulder-fired bunker demolition munition.

§ New missions that incorporate friendly, enemy and non-combatant AI. Friendly AI will be in the form of instructors
    and team members. Non-combatant AI will expand the importance and impact of rules of engagement as gamers encounter civilians and members of non-governmental-organizations in simulated training and combat missions.
  • Nyers
    Tavasszal és lesz benne shotgun stb... :)
  • Prank
    tudod: when its done!