60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Nyers
    Csak nem akartam összebarmolni a fórumot ezzel a két dög képpel, de így se rossz! :)
  • patacsi HUN

;)
  • Nyers
    Na ezért ez a két csodálatos kép több hozzászólást érdemelt volna, el vagyok keserdve ...
  • Slow
    jah, látom mit báztam el... sry
    kösz pata
    na gyertek xsu-k tsre, meg jáccni, mert minden klán jácccik, csak mi nem, égő a cucc ;)
  • Prank
    jó a piros célkereszt:)
  • patacsi HUN

így szerette volna művészúr ???
  • [Rush]
    LOL ;)
  • Slow
    hát jók lettek...:/
  • Slow
    egy kis full spectrum warriors képkupac:

• Athletic  Bilbo
  • Slow
    =)
  • [negativ] Cirek

a szád nem habzik?
    megkaptad már a veszettség elleni oltást?
  • Kutyika
    Vonyító panda... Akkor én meg brummogok...
  • Slow
    ok, meglett sry

ha 10 mp-re nincs meg, én leizzadok, remegni kezdek, kitör a pánik, vonyítok és ha 30 mp-en belül nem lesz meg beájulok...
    ;)
  • [negativ] Cirek
    nekem is, épp böngészem....
  • patacsi HUN
    nekem mevvan
  • Slow
    máj gád, hova tűnt a zikszesúponthu?
  • [negativ] Cirek
    mi nem tetszett benne?
    nekem az van fenn amióta csak létezik, és semmi bajom nem volt még vele. szerintem tedd fel, max a drivereddel voltak problémák.(szerintem)
  • Kutyika
    szval, izé.. nem tudom, hogy érdemes-e megkérdeznem, de:
    amikor a videokarim szoftware-jét telepítettem elkezdett nyekeregni, hogy előtte a direktx 9-et tegyem fel, most a 8.1 es van fent, érdemes felraknom a 9-est? És ha nem lesz jó, hogyan tudom leszedni? egyszer próbáltam a 9-est, hát nem nagyon tetszett, aztán nem tudtam leszedni.
  • patacsi HUN
    jól vakkantott kollega :)
  • Kutyika
    Jah, bocs hali mindenki!!!
    A tegnapi gamma jó volt, csak kár hogy a végére olyan kevesen maradtunk!!! Többször kéne ilyent csinálni....
  • Kutyika
    Szia Gfreiter!!!
    Aztán holnap gyere ám gammázni!!!
  • Gfreiter
    Húzok ;) Holnap jövök, és akkor lesz nemulass wazzee :)) Sziazstok, jók legyetek! Ja, egyébként azért nem "merek", mert utálom a találkozások előtti stresszt, meg idegeskedést, hogy minden klappol e, nem szart le egy madár a hátamon, stb. Szal érted, LOL :) Na halle alle!!
  • patacsi HUN
    na huzzál innen öreg ;)
  • patacsi HUN
    :D
  • Gfreiter
    Bazz, már rég el kellett volna húznom vidékre, de nem bírok tőletek elszakadni..
  • patacsi HUN
    já ih ferstée szexuális segédeszköz ;) :DD
  • Strahd_
    pata ma eddig jutottam .) nézd majd meg framekbe kell rakni és kész egy formában
  • Gfreiter
    CSEKK!!! Patacsi, LOL :) Vagyis emiatt LOL => ;)
  • Strahd_
    Csekk = Anonim .) nem lehet kideriteni ki vagy .)
    Banki átutalás= mindent tudni rólad.

• patacsi HUN
    nem olyan ügyes ;)
  • Gfreiter
    Psotai? Psota Irén?? Van olyan csekk? Sztem ne félj az átutalástól, Patacsi nem olyan kőszívű, hogy meghekkelje a számládat :)
  • patacsi HUN
    mi a különbség a csekk és az átutalás között ?? nem mered felfedni zsíros bankszámlád adatait ???
  • Strahd_
    itt görcsölök Slow mert nem merem átutalni .) psotai csek nem jo? .) szerinted jobban?
  • Gfreiter
    De aztán láttam, hogy onnantól kezdve mindkét lépcsőt az ellenőrzésed alá vontad, és következőre már nem jött össze a trükk :)
  • Strahd_
    hova küldted a mait? .) a szokot helyre?
  • Gfreiter
    Oh, kár hogy nincs kés vagy ilyesmi, vagy nem lehet kézzel akciózni :) Igen, ott a lépcsőn kúsztam másztam 1000 L, mert láttam, hogy ott vagy lol. Nem hittem volna, hogy sikerülni fog :) De a hospital naon jó volt így! Hooah!!!
  • Slow
    oks,np ;)
    ment mail!
  • patacsi HUN
    mert eldobáltam a gránátokat és az volt a szabály, hogy csak gránát :) azért a végén már elegem volt és ledaráltalak :)) azér az teccett amikor az üvegeket daráltam, hogy jobban tudjak közlekedni és te közben felsétáltál és kivégeztél a lépcsőről :))))
  • Gfreiter
    Igen ahhoz képest, hogy ketten voltunk, nem keresgéltük órákig egymást. Néha még ki is lehetett kombinálni, hogy merre mehetett a másik, és pl mögé tudtunk kerülni :) Ezt pl nem lehet megcsinálni máshogy! Hát hullottunk az biztos. Aztán a hullák nagyot röhögtek :))