60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Kutyika
    Én igazán nem akarlak megsérteni és mást sem, de mások is össze-vissza offolnak itt, mindenfajta marhasággal, s azoknak senki sem szól semmit. (nem kéne...)Szerintem meg ez a gammához tartozik, mert ha valaki akar játszani tudja hogy hová érdemes menni. Megjegyzem így is laggol 1000l + ha még TS-t is használnék, akkor B@szhatnám....
  • Gfreiter
    Má nem vagyunk ott, mert kiszórt mindenkit a szerver. Tiszta lag az egész, nem tom érdemes e visszamenni. Ha Kutyi megy, én is visszamegyek. Télleg cécós. Mire elindítom, meg mindenféle hülye hirdetést beböfög nekem, meg a ftjmi... :))
  • [negativ] Cirek
  • Gfreiter
    64.74.136.85 ICQ cécós...
  • [negativ] Cirek
    Mondjuk engem nem zavar, hogy itt offtok(télleg nem, legalább mindig az első oldalon van az Army :)) )
    de az ilyen IP megbeszéléseket ICQ-n is meg lehet dumcsizni! télleg nem "rosszból" írtam most ezt!

na merre nyomattok?? :D :D :D
  • Free
    Szia mindenki

CSak hogy tudjátok van egy honor szerver ami eléggé gáz. A =THE=Clan a bérlője övéké a szerver. Eléggé rossz szájízzel távoztam most onnan mert ők amikor véletlen belénk lőttek azt sem monták hogy nyikk amikor én véletlen lelőttem egy csapattársamat aki THE tag volt rögtön kidobott az Admin a pályáról. Nem tudok és nem is akarok ezzel mit csinálni csak azért írom le hogy kerűljétek a szerverüket mert ők hibázhatnak mások nem .... Ez nekem most egyszer -390 pont a TK ért és -800 mert kidobott.
    Ha jót akartok nem mentek erre a szerverre 69.25.18.47
  • Prank
    tönkretennék a ts-t:)
  • Gyadi
    Hmm, G és Kutyika, miért nem használtok Ts-t?
    És akkor nem offoljátok szét a forumot (nem mintha nagy baj lenne :)
  • Kutyika
    ott vagyok!!
  • Gfreiter
    Ez meg csont lagos... wazze. Sztem próbáljuk a 64.74.136.85 -öst, amíg nincs hely. Ez a deploymentben a legelső szerver, asszem W057. de nem biztos.
  • Gfreiter
    69.25.17.121 !!!!!!!!!!!!!!!
  • Gfreiter
    Vagy legyen a 69.25.17.12. Ott még van hely.
  • Gfreiter
    Nem tok belépni, mert honorfüggő. Megpróbáljuk a 64.74.136.85 -öt? Most tele van, de mindig lépkednek ki emberek, és ezen a szerveren elég kicsi a lag.
  • Kutyika
    64.74.136.95 CSAR. probáld meg ha nem jössz pár körön beleul visszanézek ide!
  • Gfreiter
    Tom :DDD
  • Gfreiter
    LOL :D Nálunk sem a Mikulás volt, hanem Anyukám tette az ajtóm elé az édességet... (Legalábbis asszem... ) Szal 4 órácskát aludtam ma, úgyhogy nem maradok sokáig. de Kutyuli, megtennéd, hogy keresel egy szervert? Én addig fogatmosok, meg ilyenek.
  • Kutyika
    23405. neked írtam...
  • Kutyika
    Hali!!!
    Felőlem mehet a gamma. Nálunk nem volt semmiféle mikulás, jött egy nagy puttonyos mandró, de jól megugattam és elszaladt... (má' megint idiótának leszek kikiáltva...)
  • Gfreiter
    Én meg sűrített tejet nyalogatok (azt kaptam Mikire + csokit) :) Szia Kutyika + mindenki! Nagyon ki vagyok, de egy kicsit szívesen gammáznék, de nem naon sokáig.
  • Kutyika
    Héé!!! Mi ez a punnyadás? Mindenki csokimikulás mérgezést kapott? Jimi Hendrix-et halgatok jelenleg, de ha valaki akar gammázni szóljon!!!(Jimi a Király!!)
  • [Rush]
    pszt
  • Tikal #23400
    gomba szedés?
  • [Rush]
    HO-HO-HO-HO

• [Rush]
    Nem is láttam a pályákon sziámi ikreket :D
  • pet70000
    274 méter, az jó? mé nem lehet feltölteni?
  • pet70000
    Jha, és köszönet érte Gyadi papának!!!!!
  • Gyadi
    OFF:
    Ez jobb mint a dárdadobálos :DD
    ON
  • Gyadi
    Majd a szerzői jogokat vedd figyelembe a képpel kapcsolatban :DD
  • pet70000
    Mi, [-HIT-]-esek nem csak az öléssel vagyunk elfoglalva!!!!

• Slow
    ez egy régi kép, amikor az RT készül, akkori
    ezzel a járgánnyal jöttek a pályaépítők ;)
  • [HUN]Stravinsky
    oksa
    Akinél a fegyver van az az ÚR....
  • [HUN]Crassus
    Gera! Holna delutan belojjuk a cuccost?
    Amugy elpicsaztam a Torreador paklimmal a Karfit nmeg a Markot(Brujah+Lasombra)pedig mindketten engem szopattak:))
  • [HUN]Stravinsky
    pfff Crassus
  • [HUN]Crassus
    Saca! ez egy jo kep!Mar latom is magam a geppuska torontban!Igaz meg nem latom a geppuskatornyot a panceloson........
  • SACA_(HUN)
    Ez milyen kép?
  • Prank
    np azért kösz:)
    nt:P
  • [HUN]Stravinsky
    akkor bocs....
  • Prank
    nekem winfos 98 se-m van
  • [HUN]Stravinsky
    Na itt a cucc Prank!
    Úgytudom muxik modemnél bár én low lever user vagyok...

--------------------------------------------
    Vedd vissza az XP től az elvett 20% netkapcsolatot!!!
    Start menü… futtatás….. beírni: gpedit.msc
    Számítógép konfigurációja/felügyeleti sablonok/hálózat/Qos csomagütemező/ foglalható sávszélesség

Itt engedélyezni majd 0 ra állítani …… alkalmaz!!
    --------------------------------
  • patacsi HUN
    ezek fele akkorák mint az eredeti, és úgyis punnyadás van :) de ha akarod leveszem 640x480-ra te vagy az ötletgazda ;)