60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Dexa
    tudok adni de nincs még meg ott 1 training sem...
  • [negativ] Cirek
    Privát ment Mighty
  • Imremagdi
    Múlt héten regisztrátam magam az americasarmy.com oldalon ,de még mindig nem kaptam jelszót!Valakinem tudna adniegy nevet és egy jelszót ami működik?
  • Gfreiter
    Hát nem tom, én is csal pro-t találtam, pedig idáig kerestem... Bizti Mighty, hogy nem pro-d van? Nekem okés az xSU oldal...
  • patacsi HUN
    lehet, hogy dolgozott éppen rajta Strahd_ vagy Slow... vagy vki más ;)
  • [negativ] Cirek
    Mighty abból csak Pro van!
    na keresgélek még!
  • [negativ] Cirek
    na, most jó! de előbb télleg nem volt jó!(kedvencekben van az xsu.hu és mind a kétszer onnan mentem oda...)
  • [negativ] Cirek
    sajna nem.. :(
  • patacsi HUN
    nem az uw-t nézed véletlenül ???
  • [negativ] Cirek
    mi van az xsu.hu-val? forum nem jön be, színek fekete-fehér...
    kezdek megilyedni...
  • Mighty
    Nem jo....Nekem nem a PRO van meg :(
  • Dexa
    ha gondolod csinálhatod tovább a trainingeket, de mondtam, amint végre fel tudok tölteni training infókat a tiédet is megcsinálom és a többi sajátot is folytatom...
  • Gfreiter
    Bármelyiket.. Csak kísértetiesen hasonlít a helyzet az ott jósoltakra Úgyértem, hogy egy gép az embert az állat kategóriába sorolja... Bár ha úgyvesszük, télleg hülye állatok tudunk lenni néha.
  • Gfreiter
    Hát én csak egy ilyet találtam, de nem naon értek hozzá... Remélem azért segít.
  • Mighty
    [off]
    Valaki tudna dobni egy Norton Internet Security 2004-hez key generalot? Ami az aktivacios kodot is megadja?
    [on]
  • Mighty
    Na azert ennyire nem ertek hozza :)
  • Kutyika
    melyiket? 1,2,3?
  • Slow
    a rotort se
    golem-re tippelt :)))
  • Gfreiter
    LOL :) Én pedig az emberi létre gondoltam, és az egyetlen dolog, amire reklamált, hogy szerintem az "other" kategóriába tartozik, szerinte meg az "animal"-ba :)lol UI: Látta valaki a Terminátor című filmet??
  • repro
    szar:) nem találta ki a paprikát.. :)
  • Strahd_
    nekem pl azt mondta hoyga gondolt tárgy kerek.. pedig nem.. hanem ovális...
    azt mondja shiny pedig nem.. :) stb...
    de a mobiltelefon nyomogombra nincs felkészítve
  • Gfreiter
    Nem mondom, hogy nekem nem sikerült, de akkor kitalálta, hogy bizonyos kérdésekre rosszul adtam meg a választ. Na ez nem teljesen így volt... azért mégsem állok le a géppel vitázni :)
  • Gfreiter
    P4 van Kutyinak. De ha a PC2100 ból van neki 1 giga, akkor az azért van olyan kraftos, mint PC2700ból 768, nem? Plííz nyugtass meg :))
  • Mighty
    Ha a meglevo melle akar venni, akkor csak is ugyan olyat vegyen. Ha cserelni akar, akkor nem arthat a magasabb orajelu ram, persze csak, ha az alaplapja tamogatja.
  • Gfreiter
    Nekem 26 ból :) De alig tudtam olyat gondolni, amit nme tudott kitalálni! Mighty, tudsz majd segíteni tanácsokkal Kutyikának? Szeretne ramokat vásárolni. Mi a különbség a PC2700 és PC2100 között? Szerintem nincs olyan nagy differencia, nem? Nekem van DDR 333Mhz PC2700, Kutyinak DDR 333Mhz PC2100. Érdemes a PC2100-át bővítenie?
  • Mighty
    Nekem az egeret 28 kerdesbol talalta ki.
  • MarkBlade
    Vagy csak meg kellene tanulni velük.. :)
    Jó reggelt..
  • Gfreiter
    Jó reggelt! Milyen új fegyverek? Nem a régiek maradtak?
  • [HUN]Crassus
    ÍGy Lbaszni a kedvenc Radio Towerem-et!!!Ezekkel az uj fegyverekkel nem lehet lőni messszire SZAROK!SZAR SZAR SZAR pedig ,de szerettem ,de most egy kalap SZAR.
  • Gfreiter
    WAZZE!!!! EZT TÉNYLEG KITALÁLTA 26 KÉRDÉSBŐL, HOGY MIRE GONDOLTAM!!! Most megpróbálom valami faszsággal... Csak az a baj, hogy nem tom mire kell klikkelni, ha azt akarom mondani, hogy "is"...
  • Tikal #23513
    szerintetek mire gondoltam? a progi kitalálta:

• Tikal #23512
    Ezt csekkoljátok:
    kitalálja a program hogy mire gondolsz, mint vágo pityu játékában :)
  • Gfreiter
    Az uccsó 2 mondat nem Tikalnak ment, hanem kollektíve...
  • Gfreiter
    Nem én telepítettem az XP-t, és úgy van, ahogy Patacsi mondja. Köszi Patacsi, tényleg nem láttam, majd kipróbálom azt is. Végül is az egész téma abból kerekedett, hogy nincs TS-em (mostmár van, thx Patacsi), és elkértem a linket + IP-t. Namost ebből kerekedett kb egy fél oldalnyi off. Ki az offkirály?
  • Gfreiter
    Free: "Kutyika és mindenki. a progiba azért nem lehet beépíteni Olyan progit mint a TS mert eléggé furi lenne L mondani egy arab játékosnak hogy a kínai parancsait kövesse. "

Kutyika: "Megjegyzem én még arabokat nem nagyon láttam játszani....(így nem is kell nekik kínaiul magyarázni), (vagy rejtőzködők voltak és azért nem láttam őket...)"
  • Slow
    xsu guruljon az xSU war forumra tájékozódás céljából!
    ha lehet, persze ;)
  • Slow
    hagggyátok a kutyát békén, me jön a medve!!!!
  • whitetiger
    Hello mindenkiDexa amit adtál kod és egyebek azokat fojtathatom, vagy inkább ne kavarjak bele?
    Merre gammáztok?
  • SACA_(HUN)
    Egy kis OFF! Ha valakit érdekel, 21h-tól 5 nap Irakban a CNN-en (Sok-sok tengerészgyalogossal)!
  • Dexa
    de ha nem értjük hogy miről beszélsz akkor nem tudom mit vársz L tőlünk...
    na 111111111...