60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • patacsi HUN
    training nélkül nem enged harcolni :) ha 23nál többet találsz el akkor kiad egy loginoló ablakot (netkapcsolat kell végig, már a játék elindításakor is)
  • patacsi HUN
    ja két atomcsapás ha beindulnak :)))
  • Strahd_
    Aranyosak a lurkok :D
  • patacsi HUN
    Strahd_ master van egy bűnöm hack ügyben :( please check xSU clanforum :)
  • Strahd_
    Nem sport hanem harcmüvészet de nagyon jo nem ratyi. :D

Jiu Jitsu az idegpontokra valo támadások törésekre kiváloan alkalmas. Támadó jellegü egy kcsit de nagyon jo .) sok jó technika van. gyere el és nézd meg .)
  • Gfreiter
    Na elhúzok, megveszem! Ezeket a bunkókat! 6 telefonszámuk van, egy órája hívom őket, mire hajlandóak felvenni, és a csávó "beleböfög" a telefonba kb ilyen stílusban: "Ja, még va..." Ez " Igen, még van a készletünkön olyan CD-író, amilyet Ön szeretne..." akart volna lenni. Gondolom... Paraszt.
  • Gfreiter
    Ja, mér nem sport a jiu-jitsu? Hát az sport. nem? Vagy naon ratyi?
  • Gfreiter
    Köszi Pat. Az a baj, hogy a weboldalon, ahol néztem az írót (mikland) nincs megadva a termék konkrét gyártási kódja, csak annyi, hogy 52/32/52 (elbasztam, mert nem 52/48/52), viszont amit adtál, ott az összes LG termék mellé az van írva, hogy designed for Windows XP, tehát gondolom, hogy az is közte van. Örülök, hogy lesz végre íróm, mert már egy csomó jó filmet le kellett törölnöm helyhiány miatt.A 120-as vinyó most elmarad, mert most ez 8-ból kijön, a vinyó meg 30 körül ugrabugrál :(
    Strahd! Naon szép a kard, de engem inkább az érdekel, hogy az utcán, meg bárhol meg tudjam védeni magam. Ezért inkább küzdősport :)
  • Strahd_
    most meg a sortörés marad le no nem baj .) igy marad .)
  • Strahd_
    elbaszam .)

• Strahd_
    Itt van egy pár kép pl defender kardjáról az eném is ilyen csak feketében a bőr.

• patacsi HUN
    be van kekszelve a medicinlabdától (vagy mitől) biztosan...
  • Strahd_
    persze kell az emberanyag :D Csak Slowt nem tudom rávenni egy edzésre .) pedig már kosárlabda mecsnek is álcáztam :D
  • Strahd_
    Iaido 2500/ hó a ruha kb ugyanannyi hakama 10 körül a Kard meg hát a te pénztárcádtól függ 10- megy felfele az ára.
  • Strahd_
    5000 ft / hóba fáj de fizethetsz alkalmakért is. de jobban jönk ki ha heti 2 szer jársz ha 5000 ft / jhó ra jösz.
    a Ruha kb 10-12 ezer körül mozopg de az viszonylag tartós. Kb ennyibe fáj.
  • Strahd_
    uno: nem sport! .) csak hogy kötözködjek. kezdö csaptban vagyok én is benne edzések Hétfö , kedd, csüt, péntek. én hétfö Csüt járok
    Hungária körút és Tököly út sarkán van 18:00 tól. A közösség kicsi és eddig tetszik. Kevesen vagyunk igy tudnak az emberrel külön foglalkozni. Sok kezdö van.(köztük én is )
  • patacsi HUN
    na Strahd_ kellett neked ;)))
  • patacsi HUN
    #23645 valahol itt keresd.én csak eddig jutottam... de már feladom
    #23648 ha ráérek kipróbálom :) (tipikus időhúzó válasz nem?? ;)
  • Gfreiter
    Hopp.. jiu-jitsu! Az még egy nagyon fasza sport! Részleteket kérek! Mikor indul kezdő csoport, menniy havonta, hol van, milyen a közösség, stbstb...
  • Strahd_
    heti 2 szer csak ráérsz egy kicsit .)
  • Strahd_
    nem én Kobudo - Iaidozok (meg Jiu-Jitsu) de aímire csábítok az a Iaido .)
  • patacsi HUN
    #23640 legalább az egér megmaradt :(
    #23641 2és fél, 4és fél. akkor messze van ;)
    #23645 keresem.. de még a drivereket sem találom...
  • Gfreiter
    Pat, sikerült vmit találnod?
  • Gfreiter
    Ez naon LOL :D
  • Gfreiter
    Kendo ugye? Én most kick-, vagy thai-boxolni szeretnék.
  • Strahd_
    OFF
    De utálom a papir munkát 1 karakter megváltoztatása miatt 5-6 papirt kell kitölteni... :(

ON
  • Strahd_
    Hány éves a két kölök? :) Mert ha megfelelö koruak nem jó kifogás mert van egy apuka az egyik csaptban aki az 5 éves lánykájával együtt jár edzésre KIFOGÁS nics elfogadva Patacsi közlegény.
  • Kutyika
    Gfreiternek is azt szoktam mondani gamma közben: " Nyugi van, nyugi, meg még egy kör..." Nem tudom minek ennyire idegeskedni.... szóval ne idegeskedj!!!! (kár azért a billentyűzetért...)
  • patacsi HUN
    mindig is vonzódtam a keleti ilyen dolgokhoz... de 2kölök mellett (tudom jó kifogás)
    #23638 nézem mindgyáá..
  • Gfreiter
    Végigböngésztem a Microsoft honlapját (a magyart), de nme találtam, hogy hol lehet a kompatibilitást vizsgálni :( Plíz segíccs!
  • Strahd_
    Ajánlom nekeds az edzéseinket ott levezetheted a feszültséget és le is fogod tudni nyugtatni magad .) és csak 1 szer kerül annyiba mint most a veszteséged.
  • Gfreiter
    Nem ismerjük véletlenül egymást?? LOL Van egy haverom, aki szintén hasonlókat csinál, csak őt a Muter idegesíti fel... Zsinór nélküli bill?? Létezik már olyan? Én az általánosban mindig "idegbeteg" voltam, és a tanárnőm azt tanácsolta, hogy mielőtt csinálok valamit, számoljak el háromig. Nos mióta rájöttem, hogy igaza van, azóta relatív nyugodt természetem van, és mindig elszámolok háromig, mielőtt cselekszem (ezért is rohantam bele pár éve az előttem fékező autóba, lol)
  • patacsi HUN
    asszony felidegelt kicsit = buktam a telefonom és kettétörtem a billentyűzetem (logitech Cordless Desktop MX)most újra német billentyűzet :(((
    tom nem vagyok nóóórmáális :(( LOL hüpp, hüpp, hüpp :(
  • patacsi HUN
    nézd meg a microsoftnál a kompatibilitást (nekem van LG íróm és nem kompatible win2000-re pedig azt adták a géphez amibe vettem :( nem is ismeri fel)
  • Gfreiter
    Jó reggelt Ma van a nagy nap, veszek CD-írót. Már amennyiben nem lesz gáz, ugyanis van egy fórum a cég oldalán, aminek ez a neve: Rohadék Mikland, és igencsak tele van a panaszos vásárlók hozzászólásaival. LG 52/48/52-est fook venni, ha van ellenvetés, jó tanács, plíz szóljatok. Bár jobbat úgyse tok, mert most a mottóm: "Fő az olcsóság!"
  • Strahd_
    :)))
  • patacsi HUN
    kávé és egyéb legális drogok :)) a kölkök acélosra edzik az ember alvókáját :)
    #23630 bírd ki még fél évet, addigra megváltom a világot ;)
  • Strahd_
    OFF

.) ha esetleg tud valaki egy jó állást Delphi programozonak az pl s irjon nekem .) thx

ON
  • Strahd_
    Patacsi te már akkor itt irsz amikor émn még azt se tudom hol vagyok :) hogy birod ezt?
  • Strahd_
    Jó reggelt!