60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Gyadi
    Én (sorry Dexa :D ) is már untam 350 környékén.
  • Slow
    én 430 körül abbahagytam, mert nem volt semmi újdonság és úntam ;)
  • Dexa
    fáradtan 225-ig bírtam...
    :(
  • Dexa
    FFFFFFFFFFFFFÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJJJJ...
    mi EZ?
  • SACA_(HUN)
    Még egy !Játék
  • SACA_(HUN)
    na eztet jól ideírtam! :) LLLLLLLOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL!
  • SACA_(HUN)
    Aki unatkozik és még szereti is az ilyet!ilyet
  • Atiti
    bombázó
  • Atiti
  • Atiti
    heheh http://liquidgeneration.com/sabotage/frost_sabotage.asp
  • Gfreiter
    Okés, köszi! Akkor BIOS-ban nem is kell állítani semmit, ugye? Köszi Patacsi!! Nagyon sokat segítettél, már van valami fogalmam az egészről :))
  • Tikal #23700
    nézd meg milyne lehetőségek vannak, gondolom master sec stb...
    nekem is LG van, olyan amilyet most vettél, XP-vel megy...
  • Gfreiter
    Neem, nem akarom a Darwin díjat :) Szal azt a kis pici kábelt kell oda a jmpereléshez bekötni, legalábbis az olvasónál oda van bedugva. A kérdés már csak az, hogy milyen felállásba kell tenni a kis jumperelő pöcköt!
  • patacsi HUN
    na erre má nememléxem de próbáld ki. nagy gázt nem csinálhatsz (max alaplap csere de akkor áram alatt babráltál);)
  • Gfreiter
    És a CD olvasóval mit csináljak? Használni akarom még. Szal van egyszer egy IDE kábel, egy tápftjmi kábel, és van még egy pici vékonyka kis kábel, amely bemegy a CD-romba az alaplapból , és van mégegy végződése. Nem baj, ha a CD-Rom és az író ugyanazon IDE és tápkábelen van? Végül is csak ennyit szerettem volna kárdezni :)
  • patacsi HUN
    ts :) kihúzod a cd olvasót és betolod az írót a kábeleket ugyanoda a jumperelést ugyanúgy mint volt amásikon. ennyi a többit az XP intézi.
  • Gfreiter
    A fórum csevegőszobájára gondoltam! Jelezzen ide, v priviben plíz vki, aki tudna segíteni!
  • Gfreiter
    Be szeretném rakni a CDírómat, aki tud, plíz jöjjön fel chatre. Mer most nincs icq feltelepítve.
  • patacsi HUN
    hol vagy Rush ?? ICQ
  • patacsi HUN
    opfor-nak nincs rohambilije és nem csepelművek munkástélikabátban van, hanem fekete terepmintás ruhában maszkkal. messziről főleg háttal elég gázos volt de meg lehet szokni...
  • MarkBlade
    Nem olyan rossz a csatlós.. Főleg ha RPK-ja van.. :) heh..
  • Nagydög
    Akkor gondolom, a "mindig amcsi vagyok, vagy legjobb esetben csatlos" rendszer tovabbra is el. Mennyire megkulonboztetheto a fegyverhordozok skinje a gonosz hetfeju OPFOR-tol?(meg nagyon keveset jatszottam)

Nagydög
  • patacsi HUN

az RPG sem rossz ;) csak a ROE kb.1000 per nap ha jól megy :)
  • Gfreiter
    Azt meg kimondottan bóknak vesszük, hogy sikerült kedvet csinálni hozzá :) Ez egyébként nem hagyományos FPS, hanem igen reaéisztikus játék. Én régen örültem, ha az első perc végét megértem.. Szal sok gyakorlás és kitartás! Meg persze az is számít, hogy jó csapatban legyél! Gyere velünk gammázni vmikor, és meglátod milyen jó! És mi mindig segítünk a "kezdőknek". Bár még relatív én is kezdő vaok.
  • patacsi HUN
    ha az SF trainingeket megcsinálod akkor nem csak IF-et választhatsz, hanem lehetsz "horgászsapkás" is (ha le nem nyúlják a helyeket a jobbak) :) az IF azaz "sneci" a helyi erő :)
  • Strahd_
    Ugy néz ki vannak uj pályás SF jelzéssel. A helyi erök és a Special force katonak harcolnak a gonosz OPForrok ellen.

15 HOnor felett megszerezheted az SF képzésedet és akkor M4 el tudsz menni addig max csak kisegitö helyi erö lehetsz. .) bár az RPK igen jo .DD

az enemy ugyanaz csak a társaidnak van választékosabb ruhája horgászsapkások a különleges erök ha neked nem m4 van a kezedben akro te helyi erö vagy
  • patacsi HUN
    ottan figyel az arcom :)
  • Nagydög
    Ize... Regebben mar probalkoztam ezzel a gameval, de most megint kedvet csinaltatok hozza. Csak furcsallom. Azt mar megszoktam regebben, hogy mindegy melyik csapatban vagy, mindig az ellenseg a Specnaz kommandos. Most viszont erdekesebbnek tunik. Beleptem egy szerverre. Elindulok. Kezemben orosz AKSZU karabely, korulottem hatizsakos, horgasz sapkas sracok M4-essel. Nekem meg ne legyenek szemelyiseg zavaraim. Sz'al felvilagositana valaki a szisztemarol!?

Nagydög
  • Gfreiter
    Szép munka :) Megvettem az írót. Alig álltam egy órát sorban... Persze szokás szerint én 2 percig tartottam...
  • Strahd_
    persze .)
  • [Rush]
    Biztos
  • [Rush]
    1be :D
  • [Rush]
    Pata ICQ-n meg tudnál keresni?
  • patacsi HUN

szerintetek gariba kicseréli a logitech ??? ;))
  • patacsi HUN
    most alszanak a kölkök :) nem bántanak ;)
  • Strahd_
    irigyellek azért .) a fönököd nem rug ki ezért :D :D :D
  • patacsi HUN
    hova ?? weine félén vagyok :)
  • patacsi HUN
    ja télleg 4 első :)))
  • patacsi HUN
    a három első traininget meg kell csinálnod + az airborn-t is érdemes első körben. a többit ráérsz késöbb...
  • Strahd_
    érdemes megcsinálni az össze traninget amit meg tusz mert ugy késöbb nem lesz bajod belöle...

de ami kötelezöü lövészet, terepfutás, fegyverkezelés, épületharcászat