60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mighty
    Marvin, mondj valamit erről a TrackIR-ről, pls.
  • Marvin
    http://aao.hu/pages/news/ ;)
  • Nyers
    V2.8.1 - SMU GUILDHALL MAP PACK
  • CSUKA
    Mi az a CoD? Jah.. az a világ lövöldözős játékainak buggyűjteménye, egyetlen játékba összesűrírve, és megtúrbózva csíterekkel, már vágom.
    A CS legalább, olyan nomád játék, hogy nincs ingerem föltenni sem. De a CoD-ot havonta egyszer fölteszem, hogy letörölhessem.
  • CSUKA
    Vigyél ki magaddal a BMWgyárhoz egy kofferben, vagy a kiállított régiségek részlegről, egy e30 M3-at, vagy e30 IS-t, vagy egy e30 IX-et hozz haza.
    Illetve majd az hazahoz téged. Úgy sokkal gyorsabb.

http://de.wikipedia.org/wiki/BMW_E30

http://aaotracker.com/gallery.php?action=viewpic&picture=123515
  • Marvin
    pwned
  • Marvin
    Wazze ennyi új hozzászólás!?
    Azt hittem új patch van, pedig én tudom, hogy mikor jön ki. :P
  • Ombika
    Emberi ellenfelek mindig masok es ertelmesek nem ugymint ,a hulye Ai!!!
  • Dexantreal
    Mert hozzá kell szokni. Gondolom teljesen más lesz, mint a kiképzés.
  • Ombika
    Van banner es tessek probalkozni,nem egybol beparazni!!!! Ha ,majd online nyomod ,akkor meg jon elso kerdes miert nemtudok leloni senkit?! :))))
  • Dexantreal
    Jó játék ez amúgy és, ha valaki az elején elakad, mint ahogy pl én is, az még nem jelenti azt, hogy bele se kezdjen. Nem lehet mindent zökkenő mentesen átvinni, valakinek ez nem jön össze elsőre, valakinek meg az. Ennyit erről.
  • mcfly78
    megoldottam.amugy nem most fogtam bele csak eddig nem ugráltam
  • Ombika
    Ha mar most elakadsz el se kezd!!! :(
  • mcfly78
    csá hogy kell a kiképzésben ejtőernyőzni?
  • Dexantreal
    Azért, mert a vérpistikének ehhez semmi köze. Majd találkozunk szerveren és aztán lelőhetsz, de addig hagyjál békén :P.
  • Doma #56719
    Vicces vagy :P Maradjak csendben....
    Már miért ne vérpistikézzelek le ha egy egyszerű telepítés és egy gagyi training gondot okoz neked? Ennyi. Nem vagy benne abban a 4 millió emberben akiknek ez sikerült. Nem szégyen az.
  • Dexantreal
    CoD2-t tolom :P, attól pedig, hogy problémám volt telepítésnél és azzal a szarral, attól ne vérpistikézz le, hanem maradjál csendben.
  • Dexantreal
    Jó, de azért nekem még úgy is nehéz volt, mert én eddig CoD2-vel játszottam és ott ugye nem kellett ilyen BDM és AT félékkel is nyomulni.
  • Doma #56716
    "az a szar mindig elhúzott fel a fenébe"
    Menjél vissza CSzni, vagy Codozni ott nincs ilyen rosta ahol a "kutyaütőket" kiszanálják...
    Én meg az ilyen nyavajgós kis vérpistikéket utálom akik már egy játék feltelepítésénél gondban vannak. Nah látod az pancserség!
    Én max csak szemét vagyok, de nem balfasz ;)

• Sadist
    Ha nem a célkereszttel, hanem az irányzékkal célzol, akkor nagyobb esélyed van eltalálni ;)
  • Dexantreal
    Nem én, mert az a szar mindig elhúzott fel a fenébe, pedig ráálltam a célkereszttel is, de képzeld: első nem sikerült, második igen, harmadik naná, hogy nem. Eléggé nehéz volt és részemről téma lezárva és, ha tovább szekállsz, akkor akárki akármit mond, pancser vagy, mert itt csesztetsz egy olyan témával ,amin totál felesleges rágódni. Látod ,ezt utálom bennetek.
  • Doma #56713
    "Igen, van angol tudás. Most honna ntudjam, hogy erre gondolt?"

"Hogy a rákba kell a kiképzésen megcsinálni az M203-t, AT4-t és a BDM-t? Nem sikerül :S."

Ezekután kettőnk közül ki a pancser
  • Prank
    a játék meg van vagy 5 éves...
  • Dexantreal
    Nem is arra értettem a pancsert, hanem arra, hogy itt csesztett.

Mellékesen: ma van egy éve, hogy sg-re regeltem, áááá!!!!
  • Sadist
    Szerintem nem kéne olyat pancserozni, aki már akkor teljesítette az összes traininget (megjegyzem akkor még jóval nehezebbek is voltak), amikor te még nem is regeltél ide.
  • Dexantreal
    Leszállnál végre a témáról? :P Pancser.
  • Doma #56708
    De ha angolul van kiírva...?
  • Dexantreal
    Aham, jó, thanks a gratulációt!
  • Dexa
    erre azért megadom a pontot... :P ;)
  • Dexa
    hogy egyem a zuzád de izibe... :D
    a szokás kedvéért írtam be a piros villogó izét :P ;)

bár tényleg felesleges hozzászólás volt, mert leírtam neked hogy mit kell csinálnod... ;)

angol tudást meg a megemlítés szintjén nyomtam L :P ;) ...kis célzással természetesen a Nyers kolléga által kiemelt részre is :P

tök utolsó emberként gratulálnék a training sikeres terjesítése végett ;)
    (erre semmit sem kell reagálnod a későbbiekben, mivel nem baxogatásból írtam ;) )

senki sem ugatott le senkit sem... 1-2 apróbb szösszenet... és semmi több ;)
    hja és: " ... a célom a világbéke... " :D
  • Dexantreal
    Na ja, de az más és ez is más :P. Mindegy, hagyjuk. Időközben amúgy sikeresen elvégeztem azt a pályát.
  • Sadist
    Igen, végülis ha az út mellett van egy olyan tábla, hogy "Vigyázat, mély szakadék", akkor honnan gondolhatná az ember, hogy ha ott leesel, akkor meghalsz :|
  • Dexantreal
    Igen, van angol tudás. Most honna ntudjam, hogy erre gondolt? Szarnak kell leugatni a kezdőket mindenütt. Azt hiszitek rpok vagytok és nektek mindent lehet? Nagyon nem így van, no comment.
  • Prank
    hehe:)
  • Nyers
    - ... de közben kiírt egy ilyen hiba üzit
    - Probably the disk is full.
    - ... nem vagyok hülye ... Angol tudás van

no offense
  • Dexantreal
    :P... nem vagyok hülye, szal ez felesleges hsz volt. Angol tudás vn, meg kis piros villogó izét is néztem és már majdne msikerült is ma, csak sajnos kétszer mellé ment a lövés, szal még elszenvedgetek ott.
  • Dexa
    node partyra fel... :P :D
  • Dexa
    segítséget találsz a piros villogó 'izénél' fentebb

máskülönben:
    203: gyakorló lövések után be kell találnod a kis 'keretbe' aszem háromszor (mint vmi ajtókeret :P ;) ) ami ott van pontosan előtted (semmi hasonló nincs, szal nehéz eltéveszteni)
    at4: a tankroncsot kell eltalálnod a gyakorló lövések után (barna izé a pályán)
    uccsónál meg: a szürke bunkert kell eltalálnod gyakorló lövések után
    ...hajóltudom ...ha nem, akkor encsuldigung :P ;)

a program sajátossága, hogy egy minimális angol tudás azért nem árt hozzá... csak hogy tudd mit kell csinálni és miért
  • Dexantreal
    Hogy a rákba kell a kiképzésen megcsinálni az M203-t, AT4-t és a BDM-t? Nem sikerül :S.
  • Dexantreal
    Na, most sikerült feltenni. Csak hely kellett neki és elején tényleg nem engedte, hogy máshova tegyem, de utána már igen. A telepítést.