60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • lenta
    Az lenne csoda, hogy ha alapból nem késne! Hát még így :-(
  • Gfreiter
    De.. biztosan fog. Gondolj bele, ha nem lenne beteg, akkor is késne...
  • Tikal #24038
    remélem emiatt nem késik a köv patch
  • mstummer
    A punkbusterról még annyit irnak hogy nem tudják mi a gebasz,de legyünk nyugodtak dolgoznak a problémán.Amugy most voltam játszani,már nem vagdalt le.
  • Gfreiter
    [Dev]Abraxast elkapta valami fertőzés, és meg kellett műteni. A műtét jól sikerült, de még kb 6-8 hétig nem melózik a srác, és utána vár ár még egy műtét. És hogy gondoljunk rá. Meg imádkozhatunk is érte. Nagyjából ennyi. Ha tud valaki e-mailt, ahol jobbulást lehet kívánnni, plíz link ide. Thx.
  • lenta
    Na és valakit meglehet kérni, hogy lefordítsa érthetőbben? :-))
  • Tikal #24034
    Since earlier this morning the authentications system is offline. That means you can play, but neither experience is gained, nor is the changing of account data possible.

I have also noticed a lot of undefined punkbuster kicks today, so I guess It's another "be patient, we're working on it" situation.

Note that our Tracker also can not update your stats during that time. Only Online / Offline Status is working ...
  • Tikal #24033
    Ezt hallotátok már?

[Dev]AceKilla posted this in the official forum.

quote:
    I wanted to update the community on the current status of [Dev]Abraxas.

Early last week, Abraxas suddenly took ill and left the office to go home. After seeing his local doctor that night - he was immediately taken to the hospital emergency room and put in 'intensive care'.

He was diagnosed with a serious lower intestinal infection and was scheduled for immediate surgery.

The surgery was a success and he was just released from the hospital yesterday. Abraxas is going to be OK, however, the road to recovery will be a long one. He will be out for at least 6-8 weeks recovering after which time he will require another surgery.

We wanted to let the community know his status as I know a lot of you have been wondering why [Dev]Abraxas wasn't around as much lately.

Please keep him in your thoughts and prayers as he begins the recovery process.

Thanks,
    Ace

jobbulást, hogy minél előbb jöjjön az uj patch

ja és ma szar a pb azt irják :)
  • lenta
    De ahogy nézem az accauntom se tudom megnézni az army lapján:-(
    Lehet, hogy megint variálnak valamit :-(
  • lenta
    Az egészben az a furcsa, hogy ezek már régebben magvannak, de ma délelött óta fojamatossan rugdos kifelé :-(
    De úgy látom hogy nem nálunk van a hiba!
  • Prank
    régebben ilyenkor én 7-szer 8-szor újrapróbáltam és a végén csak sikerült, de most akárhányszor próbálkozom nálam is 2 filet nem tud rendesen letölteni:(
  • lenta
    Ilyenkor mit csináljak?

[12.14.2003 17:36:02] Starting pbweb to check for PunkBuster updates via world wide web
    [12.14.2003 17:36:03] Initializing ... (please wait - ctrl+c to cancel)
    [12.14.2003 17:38:03] Resolving www.evenbalance.com
    [12.14.2003 17:38:03] Resolved to 216.240.146.139
    [12.14.2003 17:38:03] Checking for PB Client updates
    [12.14.2003 17:38:03] Game: aao
    [12.14.2003 17:38:03] Attempting to download pbsec.htm (please wait)
    [12.14.2003 17:38:08] Received File pbsec.htm (1397 bytes)
    [12.14.2003 17:38:08] Attempting to download htm\wa001319.htm (please wait)
    [12.14.2003 17:38:23] Received File wa001319.htm (73923 bytes)
    [12.14.2003 17:38:23]
    ERROR: Htm-to-Binary Conversion Failed ... htm\wa001319.htm Removed

[12.14.2003 17:38:23] Attempting to download htm\wc001056.htm (please wait)
    [12.14.2003 17:39:03] Received File wc001056.htm (285790 bytes)
    [12.14.2003 17:39:03]
    ERROR: Htm-to-Binary Conversion Failed ... htm\wc001056.htm Removed

• Prank
    jól elkéstem:(
  • Prank
    Daniel_F oldalán (americasarmy.uw.hu)- aki régen járt már erre :( - van egy Segítség, GYIK részleg, azon belül a játékkal kapcsolatos általános kérdések rovatban legalul megtalálod a linket...
  • lenta
    PB frissítésitt érhető el, de nekem az új van még is ezért kiabál és kidob :-(
  • Nyers
    Lehet, hogy picit elfordítottam, vagy rosszul értelmezted. A "becsapódási" sebességről van szó, ettől nem fog lassabban leérni, csak puhábban ér földet! Egyébként meg igazad van, általában az a jó, ha minnél korábban érnek földet (szél, ellenséges övezetbe minnél kevesebb időt tartózkodjon levegőben - ott védtelen)!
  • Prank
    kösz, a válasz kielégítő...
    csak egy laikus kérdés: miért jó az, ha lassabban ér le?
    ha lassabban ér le, akkor a szél jobban elfujja vagy az ellen jobban észreveszi
    vagy sok volt a baleset?
  • Nyers
    Egy teljesen új ejtőernyő-rendszerre számíthatnak a légiérő katonái, ami az 1950-es évek óta használt T-10-es modellt fogja leváltani. Az ATPS-től a leérkezési sebesség csökkenését várják. Folytassam, érdekel? Érteni könnyű, megfogalmazni nehéz!
  • Prank
    magyarul?
  • Nyers
    Szeritem ideje abbahagyni a vitát (veszekedést), úgyse lehet értelmesen megvitatni a dolgokat sajnos!

Akkor, hogy a témánál legyük (Army): szólni kéne a Dev-eknek, új ejtőernyő készülőben!
    Airborne Soldiers can expect to see a new parachute system in the next few years that will replace the T-10 model that has been in use since the 1950s. The Advanced Tactical Parachute System (ATPS) is expected to decrease the landing impact velocity for jumpers. It will also provide a more reliable reserve system than the Modified Improved Reserve Parachute System of the T-10 and improve the harness. A new approach was taken in developing the ATPS, resulting in an entirely different design. The ATPS canopy is not circular in shape, as the T-10 is. It is a highly modified cross-shaped canopy with an inflated diameter 14 percent greater than that of the T-10, with 28 percent more surface area. The reserve unit is a cone-shaped, center-pull deployment system that promotes fast opening during low-speed malfunctions.
  • patacsi HUN
    már említettem a Nostredamus-os elméletemet Bush-al kapcsolatban... tudod a III.a.k. LOL remélem nem lesz igaz még csak közelítőleg sem...
    LOL patacsi elméletek LOL :)))
  • Prank
    hát ja, minden nemzet megpróbál jobb helyzetet kiharcolni magának, csak a módszerek különböznek, mi sem vagyunk kivételek...hiszen emberek vagyunk
  • Slow
    hát sztem inkább az amcsik politikája hasonlít hitleréhez...
  • Slow
    nemtom mire jó ez a torokvagdosó stílus
    nem kell mindenkinek egyetérteni dolgokban, semmi extra nincs G álláspontjában sem, sokan gondolják így
    Dexa, honnan tudod ennyire, hogy mi a faszság? a hírekből?

én erősen tartózkodom, csak azt tudom, hogy a "világbéke megóvása" címszó alatt már volt két világháboru

kicsit jobban tiszteljük már egymás véleményét, ha lehet
  • Prank
    végül is hitler is egy aranyos ember volt, csak a sajtó állította be rossz embernek
  • Gfreiter
    Szokta néha. Próbálkozz más szervereken is.
  • lenta
    Kicsit megszakítva a beszélgetéseiteket, meg tudja nekem valaki mondani, hogy miért dobál ki mindenkit a pb? Végre van 1 kis időm gamézni, erre dobál kifelé mint állat.
  • Gfreiter
    Kell az ingyen benzin a kocsimba...
  • Gfreiter
    Ez jó volt :))))
  • Tikal #24008
    titkosügynök vagy? lehet az egész háborut megakadályozhattad volna, de nem tetted
  • Gfreiter
    Ja.. végre.
  • Gfreiter
    De igenis 56-ot is ide kell venni!!! És minden mást! A témát lezártam, és tudom, hogy én miről beszélek!! Mondom, felvétel, meg hasonló szarság nem bizonyít semmit! Én meg mutatok neked olyan 100%-os dokumentumokat, amitől elájulnál, ha meglátnád, és megtudnád, hogy mi minden nem történt meg, amiről a média, és általa az egész világ harsog!! De ezt nem fogom megtenni!! Legalábbis nem itt!
    Mellesleg Dexa... Én is ócsárolhatnálak téged, amiért nem értesz velem egyet, de mivel nyugis létemre nem teszem, azért csak egy szmájlit küldök neked:
  • Dexa
    na jó, felesleges a vita úgy látom...
    inkább mennyen mindenki gamelni, én is azt teszem, mindenkinek jobb lesz így...
    ;)
  • Dexa
    hát "ócsárolni" is foglak ha ekkora faszságokkal dobálózol itt...
    nem lenne gond ha néha gondolkoznál is...
    lehet hogy Tikal is azért nem ért veled 1et, mert ő sem hord napellenzőt, nem úgy mint te...
    kinyithatnád végre a szemed bázz...

Bushnak is megvan a maga sara, de az mégsem népirtás...
    meg mi az hogy nem végzett ki gyerekeket IS???!!!!
    keresek neked nem is olyan rég feltárt ottani tömegsírok felvételét...
    56ot is mi a fasznak kevered ide???
    nem ide tartozik...
    én teljesen máson akadtam ki, Tikalnak is más csípi a csőrét...
    látom kezded már Lveszteni a fonalat...olvass vissza korábban mit írtál és egyből rájössz hogy nekünk most mivel van a bajunk...
  • Nyers
    Na, egyszer talán még G mondta, hogy nem mindegyik játék büszkélkedhet ekkora fórummal /itt értsd a levelek számát/, mint az Army, namármost a hozzászólások 90% teljesen tárgytalan!
  • Tikal #24002
    vagy éli
  • Tikal #24001
    bush is geci, köv választást remélem nem éri meg :)
  • Tikal #24000
    a gecik sorban hullanak, oroszok, afrikaiak, dél amerikaik, most egy iraki geci, egyszerre nem lehet mindet :)
  • Gfreiter
    Ja, valami ilyesmi.
  • Gfreiter
    Na ez az, nem azt mondatm, hogy Szaddam nem geci. Ha Szaddam geci, akkor ezek 1000szeresen gecik!