60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Kutyika
    Privi ment, ha van időd légyszi olvasd el!!! Köfi!!! Ja és Gfreiternek is!!!!
  • Kutyika
    LOL!!! Patacsi!
    Gondoltam, hogy rád mindíg számíthatok!!!
  • patacsi HUN
    lehet széllel szemben pössenteni :) csak kellenek a többiek akik támogatnak és elállják a szelet :) rám számíthatsz Kutyika :) csak ésszel nehogy a nacimra mennyen az anyag ;)
  • Kutyika
    Bocsi a névelírásért!!*STRAHD_*
  • Kutyika
    HAli!! Strahdt_!
    Nem kell feltétlen politika ahoz, hogy az emberek egymás torkának assenek:(( Ez egy tünet, a jelen arctalan társadalomban, nincs arcom és máris sebezhetetlen és szupererős vagyok szindróma... Az ilyen emberek teszik tönkre morálisan a fórumokat, szerintem. Amint egyszer már aszem említettem, más fórumon is léteztem, de leléptem onnan, pontosan ez miatt, persze voltak olyanok akik tiltakoztak és tiltakoznak a mai napig is egy topikban az ilyen hangmodor és viselkedés ellen, mint a tegnapi...De sajnos széllel szemben nem lehet....
  • Strahd_
    Én szándékosan nem politizálok itt hoyg ne legyen vita belöle.
  • Kutyika
    Szia Slow!
    Nagy szerencséje egyeseknek hogy tegnap nem voltam itt... Megjegyzem 100%-ig egyetértek veled! (örülök, hogy vannak páran az Igaz oldalon is..:))) )
    MÁS:(Mindenkiek)
    Úgylátom páran, azzal szórakoznak, hogy a másikat(kicsit erős leszek!!) fikázzák, lejárassák, lenézzék. Csodálom, hogy eddig admin még nem szólt bele, az néha itt folyó kultúrálatlan hangvételű (már bocsánat) Böfögésbe. Én álltalában tiszteletben tartom mások véleményét, még akkor is ha esetleg idiótának, vagy hülyének neveznek, akár nyíltan, akár burkoltan, de ez egyszerűen felháborító!!! Tessék tudomásul venni, hogy ez egy fórum, köpkölődni tessék a kocsmába menni, itt kulturáltan kell az érvekek-ellenérvek csatáját megvívni.Megjegyzem, ez egy nyitott forum, bárki olvashatja, ugyhogy gratulálok fiúk csak így tovább, elég érdekes jellemrajzokat lehet itt pár emberről készíteni a hozzászólásai és magatartása alapján....(mindez a tegnapi napra vonatkozik!!! Nehogy félreértés legyen)
  • [negativ] Cirek
    Próbálom ledolgozni a hátrányomat! :)))
  • Gfreiter
    Igaz , viszont napzik, és már nem szélzik...
    "Always look at the bright side of Life"
  • [negativ] Cirek
    már nem hózik... :(
  • Gfreiter
    ? For what ?
  • pet70000
    Experience Required For Next Level 491
    ezt gyorsan lenyomom....
  • Gfreiter
    Lehet adakozni is :)
  • Slow
    "When the children are crying, I'm sad...:("
    - Sexual Harassment Panda -
  • Gfreiter
    Tán még fehér Karácsonyunk is lesz az idén :)))
  • Gfreiter
  • pet70000
    Nem
  • Gfreiter
    Haragszotok rám?
  • Gfreiter
    Esik a hó wazzee!!
  • Slow
    bazz télleg hózik...
    ha nemmondod észre se veszem, kösz ;)
  • Strahd_
    hu hogy havazik kint
  • Strahd_
    tudom hogy jo... kedvenc könyvemböl idézet. csak probálom most lekötni magam de nem megy...
  • patacsi HUN
    egyre jobb reggelt !!! 1
    jó az aláírás mester :)
  • Strahd_
    az
  • Gfreiter
    Hmmm... vihar utáni csönd...
  • Gfreiter
    Enyhén szólva is... :((( Én azt hittem, hogy hatalmas cucc lesz, úgy beharangozták. Bár az első hazai FPS-hez képest nem rossz, de sztem nem a Terminátorral kellett volna gyakorlatozniuk. Na most már mindegy. Én azonnal letöröltem :(
  • nagykispeter
    Szerintem egy nagy szar!
  • Gfreiter
    Jó reggelt!
  • Gfreiter
    Jó éjt mindenki!
  • Gfreiter
    Kösziiii, le is töltöttem. Igazából nem tudtam, hogy melyik a legújabb, én amonnan töltöttem le nemrég! Te egy igaz rendes Pandamaci vagy :))
  • Slow
    ez a régi bsplaya, és itt az új!
  • Gfreiter
    Nekem van egy rakás lejátszóm. Mi a formátuma a filmnek? Én szinte mindig BSPlayerrel játszok le, azzal még soha nem volt gondom! Innen letöltheted, ha akarod! Nagyon jó kis progi!!!
  • Gfreiter
    Látta már valaki a Terminátor 3 nevű játékot??
  • THE matrica
    Kodecpackokat ne használj mert általában szétcseszik a rendszert svcd-hez szoft dvd lejátszot
  • Tikal #24046
    SVCD-t milyen progival szoktatok lejátszani? Nekem winmedia player mindig belefullad, a többi meg vmi meoria hibát ir ki stb... de lehet hogy kodek hibás, mert az ACE codecpack van fenn...
  • Gfreiter
    Na wazze, az uccsó mondat igen értelmes volt. Szal azt akartam mondani, hogy mivel úgyis egész éjjel prörg majd a gép, ezért ha van kedved játszhatunk vhol, csak írj nekem egy IP-t ide, avagy privibe, hogy hol vagy, és akkor már repül is feléd a gránátom :)))
  • Gfreiter
    Hát, ma lehet sehol :) Mellesleg én akkor sem hiszem el csak azért, mert a tévében mutattak erről képeket! Nézd, ismerek tévéseket, és meggyűlt már velük a bajom. Hidd el, ez egy külön faj! Én inkább az emberbőrbe bújt Alienhez hasonlítanám őket, de mindegy. Természetesen ha igaz, akkor azt én is mélységesen elítélem. Holnap van az uccsó érvényességi nap a warez oldalon, úgyhogy töltök 1000L! Bár ha jól meggondolom, egész éjjel töltök, szal ha van kedved, lenyelettetheted a gránátomat magaddal :)))
  • patacsi HUN
    hali bajkeverő :) "sadddam nem gyilok gyerek" a Kurd gyerek az má nem is gyerek. (csak megjegyeztem, nem folytatni akarom :)) hol lehet veled gránátot nyeletni ???
  • Gfreiter
    :) Szia Pat!
  • patacsi HUN
    fog az átok... ;))